![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ωραίος ο Αλέξανδρος, μπραβο
|
|
|
|||
|
|||
|
Ω , ρε ανάλυση ο Άλεξ!!!
Άψογος. Σ' ευχαριστώ. Προς το παρόν, με καλάι κόλησα έξτρα καλωδιάκια και ένωσα στο σημείο που ενώνοντε κανονικά, και την έφερα σπίτι. Κυριακή θα ψευτο-λύσω για να δω, και μετά θα πάει γιατρό. Ευχαριστώ και πάλι, όλους! |
|
|
|||
|
|||
|
φιλε μου το εχω παθει κ γω!!!
κ μαλιστα σε ταξιδι στην Ουγγαρια!!μετα απο mobile care κ συνεργειο το εφτιαξα προχειρα οπως εσυ, αντεξε ενα χρονο!! βαλε τη μαμα καλωδιωση να τελειωνεις!! Κ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΜΑΤΙΚΑ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Βασικά τα καλωδια έχουν γεράσει δηλαδή το πλαστικό περιβλημα τους έχει σκληρηνει πολύ
με αποτέλεσμα να μην έχει ελαστικότητα οπότε όλη η τάση στο στριψιμο του τιμονιού πάει στις κολήσεις κάτω από το διακόπτη και τις ξεκολλά. Εγω είχα αλλάξει όλα τα καλώδια με καινούργια ίδιας διατομής, που θα βρεις σε καταστηματα ηλεκτρονικών και σε πολλά χρωματα. Βγάλε όπως προείπαν το ηλεκτρικό τμημα του διακόπτη με την κρυφή βιδούλα και την φίσα κάτω από το ντεπόζιτο. Στο πάγκο τωρα με την άνεση σου κόβεις και αλλάζεις ένα-ένα όλα τα καλώδια αφου τα περάσεις μεσα σε ένα φαρδύ μαλακό μακαρονι. - Κόβουμε τα καλώδια περί τα 2 εκ από τη μεριά της φίσας την οποία θα ξαναχρησιμοποιήσουμε. - Το λευκό τμημα του διακόπτη (στη κλειδαριά από κάτω) έχει ένα καπάκι που κάνει ένα λαιμό, εκεί που μπαίνουν τα καλώδια, μόλις τελειώσεις με τις αλλαγές και κλείσεις το καπάκι, αυτό το λαιμό σφίξτον με μικρό tireUp ώστε η τάση από το στρίψιμο να πηγαίνει εκεί και όχι στις κολλήσεις. Μετά από αυτη την επέμβαση δεν ξαναχάλασε ποτέ, την μοτό την έχει κολλητός μου και ξέρω.... Και ένα γενικό Tip, άμα σου κοπεί καλώδιο και είσαι στο δρόμο τότε το επισκευάζεις με μιά βελονα, απλά τη καρφωνεις και στα δυο κομμένα τμηματα και μονώνεις... Καλή επιτυχία.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστούμε για την λεπτομερή ανάλυση της επισκευής του διακόπτη αλλά και για το τιρ.
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αφου καθε μερα ράβει η μοδίστρα εεεε πως να μην εχει!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αρχισαμε |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έχουν άλλοι για μένα.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Με έχεις δει πολλές φορές να το κάνω αυτό.
![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβολάκι touratech σβήνει | mikochem | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 20-12-2011 12:02 |
| BMW F650 GS 08' σβηνει!! | AlwaysFaithful | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-08-2011 16:28 |
| Με ευθύνη της κυβέρνησης, το σκάνδαλο της Siemens "σβήνει" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 13 | 23-07-2011 16:06 |
| Η Αθήνα σβήνει τα φώτα στις 26 Μαρτίου, Συμμετέχει στην "Ώρα της Γης" | Bombito | Διάφορα | 11 | 18-03-2011 10:47 |
| Η ΙΚΕΑ "σβήνει" τους λαμπτήρες πυρακτώσεως | MARK | Περιβάλλον | 3 | 12-01-2011 21:37 |