![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΑΑΑΑΑχαχαχαχαχα
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Kαι σε μενα κροταλιζει στον ρελαντη,οταν παταω σιμπλεχτη σταματα.Αυτο σιμβενη οταν ειναι πολυ κρυο και οχι παντα.
Φισικα ροτεισα και στον παναγιοτοπουλο και στην αντιπροσοποια στο ηρακλειο και των μηχανικο μου και ολοι μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα.... Τωρα αν καπιος ξερει σιγουρα και οχι να (ιποθετει) καλο θα ειναι να μας πει τη ακριβος σιμβενει με αυτο το κροταλισμα |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κοντοχωριανέ μου δες εδώ και οτι αποριες έχεις μετά (αν εχεις εδώ είμαστε)
|
|
|
|||
|
|||
|
πολυ καλες πληροφοριες θα δειτε στο επανω μνμ απο το φιλο vasorfa που εχει και φωτογραφικο υλικο. Αν και θα κοιταξω να ανεβασω την πηγη του κακου που βρισκεται στον κιβωτιο ταχυτητων.
Την επισκευη εγω την εκανα στο GS συνεργειο του Βασιλη & Παρασκευα, μαζι με κατι αλλα μαζεματακια. Τωρα δεν ακουγεται το παραμικρο. Ο αξονας μονο σαν πληροφορια το λεω κανει περιπου 450€ μονο σαν ανταλλακτικο. Το αν αξιζει να το επισκευασεις, νομιζω πως ναι αλλα δεν ειναι και επειγον κιολας. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και καθε φορα κατι γινοταν κ το ανεβαλα.. οταν πριν καιρο ο φιλος vasorfa επαιρνε την δικη του επισκευασμενη, ειχαμε μιλησει λιγο (στου θαναση) που ειχαμε βρεθει, κ τοτε ηταν η 1η μου επαφη με το εν λογω προβλημα. τον θυμηθηκα τελη του δεκεβρη που περασε οταν αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα. ειχα βρει και τον τιτλο που θα εβαζα.. το ξεκινησα για στριπτιζ 2 κλπ, αλλα οταν ειδα ποσα ειναι.. ειπα να το κανω στριπτιζ στη νιοστη.. το επειγον λοιπον ηθελα να σχολιασω... εμενα αν κ ακουστικα το προβλημα ηταν κλασσικα στον αξονα του press direct, εδωσε προβλημα και στην μεταδοση, με αποτελεσμα να χρηζουν αντικαταστασης ΚΑΙ ο αξονας του διαφορικου (900 περιπου..) ΚΑΙ τα ρουλεμαν του διαφορικου.. ολα αυτα στα 39000χλμ. σε αυτο το σημειο να ευχαριστησω τον Θαναση απο την αντιπροσωπεια στον Αγιο Στεφανο, για την συνεργασια του, τις συνεχεις διαβουλευσεις του με τους γερμανους, και την προταση του να τους γραψω και ανεξαρτητα σαν καταναλωτης απ'ευθειας για το συγκεκριμενο προβλημα (οσο περιμεναμε απαντηση για τί θα καλυψουν, κ σε ποιό ποσοστο...) αυτο που τελικα καταλαβα, ειναι οτι ειναι μεγαλο πραγμα η εκθεση του μηχανικου για το προβλημα, αν κ στην περιπτωση μου ηταν ιδιαιτερως δυσπιστοι αρχικα. τελικα, με λιγη καθυστερηση παραπανω, μεσολαβησαν και οι γιορτες, το καθυστερησαν κ οι γερμανοι οσο δεν πηγαινε λογω του αυξημενου κοστους της περιπτωσης μου ( σκεψου: 2300 κιβωτιο + 900 αξονας + 300 ρουλεμαν =3500 περιπου τα ανταλλακτικα), αποφασισαν μετα κ απο επισκεψη τους στην αντιπροσωπεια για ελεγχο των βλαβων, να καλυψουν το 100% των βλαβων. η ολη μου αναφορα γινεται (χωρις να ειναι μηχανικος, αλλα παθων) εκτος για να μοιραστω την εμπειρια, στο να εστιασω το ποσο επειγουσα μπορει να ειναι η επιδιορθωση. το δικο μου εκανε το κροταλισμα στο ρελαντι, μονο σε νεκρα χωρις πατημενο συμπλεκτη. με πατημενο σταματουσε. υ.γ. εν αναμονη της εμφανισης της βλαβης στις αναρτησεις.. (φτασαμε να παρακαλουμε να ερθει τωρα κοντα κ αυτο, μπας και μας καλυψει η goodwill.. καταντια..) χαιρετιζω την οποια προσπαθεια οργανωθει για μαζικη προσφυγη κατα της μητερας.. Last edited by lenny; 17-03-2012 at 11:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εσύ να κεράσεις και κανένα καφέ ![]() πολύ χαρηκα αυτό που δειάβασα φιλαράκι ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΧΩ? ΜΟΥΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ ΕΝΙΜΕΡΟΣΕΜΑΣ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() μαλλον,κατι μπερδεσες κοντοχωριανε ![]() εγω ξεμπλεξα και τωρα βολταρω με την κοπελια!! και...στα δικα σου ![]() αν χρειαστεις κατι,τηλ.στο προφιλ. και...στα δικα σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Ακριβως δεν μπορω να πω μιας και εκανα και αλλα πραγματακια.
Οποτε εαν ειναι μονο ο άξονας περιπου 700 - 800 € συνολο εαν ειναι το καρε μονο του δισκου μαλλον περιπου στα 400€ ενω αν αλλαξεις δισκο και αξονα μαζι φτανεις 1000€. Για να μην παρεξηγηθω οι τιμες αυτες μπορει να εχουν αποκλιση απο την πραγματικοτητα, αλλα εγω έκανα και ΑΛΛΑ πραγματακια, γιαυτο καλο ειναι να επικοινωνησετε με τα παιδια έστω και τηλεφωνικα να σας πουν μια γνωμη, και ακομη καλυτερα να περασετε να γινει "'ακουστικος"" έλεγχος. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ανακλησεις σε mod5/2008 1200 gs | tasos70 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 23-08-2011 00:24 |
| Δηλωσε 4.051.949 ευρω το 2008!!! | georgekostas | Ελλάδα | 17 | 10-12-2009 00:07 |
| ενδειξη δείκτη βενζινης σε 1200gs/2008! | FANISGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 12-10-2009 22:21 |
| 32 λόγοι που σε κάνουν εθισμένο στα pc!! | Alext | Χιούμορ | 12 | 08-09-2009 22:21 |
| Super bazaar μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, moto και τροχόσπιτων | leonidas | Διάφορα | 12 | 06-05-2009 08:46 |