![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το ροκ για εμένα δεν σταμάτησε στους ντόρσ ![]() ![]() Για παραπάνω ρώτησε τον Πασχάλη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν αμφιβαλω φιλαρακι μου... φαινεσαι ψαγμενο αγορι ετσι κι αλλιως απ τις προτιμησεις σου.... σπς...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα σοβαρά δεν μπορούμε να βρούμε εναν dj?!?!?!!? Εγω δεν το είπα για πλάκα...
Να καλύψει ολα τα γούστα σαν πάρτι...πέρσι ασχημα ήταν?!!? |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σας έφερνα εγώ μπάντα (εμένα) αλλά βρε παιδιά τα όργανα δεν χωράν πάνω στο τίμιο κατά τα άλλα F650GS...
Για τους εκ Θεσσαλονίκη προερχόμενους όμως, δεσμεύομαι για μια special εμφάνιση όταν αυτό προκύψει και είναι εφικτό... |
|
|||
|
|||
![]() Spam on..... Μα νομιζω οτι εχουμε τραγουδιστη.......οργανα ψαχνουμε!! ![]() ![]() ![]() Spam off.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως το τουμπερλέκι μου θα το έχω μαζί μου.
Επίσης υπάρχει και drums που μπορώ να διαθέσω ή να παίξει ο πιτσιρικάς μου. Από την άλλη καλό είναι να υπάρχει και ο Dj εύκαιρος γιατί ποτέ δεν ξέρεις.Πρέπει όλοι να φύγουν ευχαριστημένοι από την βραδυά του σαββάτου. |
|
|||
|
|||
![]()
ΓΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λεφτά υπάρχουν... μεγαλούτσικο αλλά αποκαλυπτικό.. | frits | Ελλάδα | 11 | 18-01-2011 00:19 |
110 μοτοσικλέτες δώρισε στο Πυροσβεστικό Σώμα η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 19 | 16-11-2010 08:09 |
Διαφημιστικό Ασφάλειας Μοτοσικλέτας | γιαγια αρκουδα | Χιούμορ | 7 | 28-08-2010 17:44 |
Bασικά μαθήματα για αναβάτες!!! (Μέρος Δ!) | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 1 | 22-08-2009 21:22 |
Αγγλικό τηλεπαιχνίδι: στον τελικό για τις 200.000 | Alext | Χιούμορ | 5 | 22-06-2009 09:21 |