![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
για να φεσοσης την τραπεζα πρωτα πρεπη να σου τα δοση !
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Διάσωση.........τραπεζών |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο Παπαδημιος....είναι πρωθυπουργός ή υπάλληλος των τραπεζών;;;; Δεν θυμάμαι στις τελευταίες εκλογές....ψηφοδέλτιο με τον Παπαδημιο Έχει πλάκα πάντως όλο αυτο το παραμύθι της χρεοκοπίας.....και αν παρατηρήσουμε καλα , κανεις δεν ξέρει υπεύθυνα να μας πει τι θα συμβεί... ![]() Εκτός απο τον γιωργοΠ.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() και γιατι δεν ξεκινάς εσυ απο το αμαξι σου???? λεω γω τωρα....!!
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μάλιστα. Το ότι πολλοί Έλληνες σήμερα (2012), ψάχνουν τα σκουπίδια για να φάνε, το ότι κοιμούνται σε ένα δωμάτιο με μια σομπίτσα γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο, για το ότι ξανάρχησαν τα συσσίτια, όπως ακριβώς στη κατοχή, και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα απ' ότι λένε, δεν σου λέει τίποτα?? Πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τουμπανιασμένα σώματα στο δρόμο για να πειστείς ότι ΔΕΝ είναι λύση το να παραδινόμαστε άνευ όρων. Τουλάχιστον ας πέσουμε μαχόμενοι ρε gamoto μου. Παραδέξου για μια φορά ρε Γιώργο ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ που είναι μέσα σε αυτό το ######### τη βουλή είναι πουλημένα τομάρια. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ. Δεν το αντέχω να ακούω ανθρώπους να τους υποστηρίζουν. ΟΛΟΙ αυτοί μας φτάσαν εδώ. Και εγώ θέλεις να πω ότι έλα μωρέ οι άνθρωποι, δεν είχαν άλλη λύση, το καλύτερο για τον τόπο έκαναν... Ε όχι ρε φίλε. Ε όχι.
|
|
|
|||
|
|||
|
σημερα διαβαζα πος η Ελλαδα εινα η πιο φτωχη χορα στη ευρωπη μετα την Ρουμανια κε την Βουλγαρια
εχω την απορια ολα αυτα τα γιουσουφακια που υπερψιφησα το μνημονιο δεν ειδαν αλλα σεναρια εστο να κανου ασκισης διαφορον σεναριον διοτι αυτο που εγηναι βασηκα ειναι για να μην ζημιοσουν οι επενδιτες που φουνταρα την Ελλαδα σε αυτην την κατασταση ..... στο χωριο μου λενε παρα παπας σκοτομενος καλητερα παπας φονιας !! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φιλε μου, αν ξεσκονισω το φωτογραφικο μου αρχειο θα βρω φωτογραφιες με ανθρωπους που ψαχνουν στα σκουπιδια τραβηγμενες το 1995, το 2000, το 2007.....!!!! Αυτα παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν, ακομα και η Γερμανια εχει και η Αμερικη και η Γαλλια........ Τα συσσιτια το ιδιο, και αν γυρισεις στο αιγαλεω και την Δραπετσωνα του 2007 (δεν παω πιο πισω) θα βρεις ανθρωπους που ζεσταινονταν με μια σομπιτσα...... Στο λεω αυτο διοτι σχετιστικα το 1994 και παντρευτηκα το 1999 εναν απο τους παραπανω. Ζεσταινοταν με σομπιτσα.....μεχρι σημερα! Τι θα πει παραδινομαστε ανευ ορων? Μπορει η Ελλαδα, η καταχρεωμενη Ελλαδα με παραγωγη μηδενικη να βαλει ορους? Τι ειναι αυτα που λες? Υπαρχει κανεις, που δεν μπορει να γυρισει τα δανεικα στην τραπεζα, να μπορει να βαλει ορους στην τραπεζα που ΘΑ τον ξαναδανεισει για να τον σωσει? Αυτος ο ιδιος ο ανθρωπος, τι νομιζεις, προκειμενου να σωσει την οικογενεια του και το σπιτι του μεχρι και πισινο θα δωσει στην τραπεζα με την ελπιδα οτι θα κανει κατι ο ιδιος για να ορθοποδησει. Εκτος κι αν νομιζεις οτι θα το παιξει περηφανος αντρας και θα διαφυλαξει την τιμη του αφηνοντας την οικογενεια του να λοιμοκτονησει |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω μεριμνήσει... μην ανησυχείς...
![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το έχω στην Πρέβεζα. Χρειάζωνται 300€ για να το κατεβάσω. Να αρχίσουμε με της Αθήνας πρώτα. Άσε που έκοψα και την ασφάλεια. Πως θα το κυκλοφορήσω................................ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sorry ρε Γιώργο, οκ έχεις δίκιο. Μάλλον εμένα μου τα μάθανε λάθος (και δεν κάνω πλάκα τώρα). Ας έρθει λοιπόν να με πάρει οποιοσδήποτε. Ειλικρινά δεν θα πολεμήσω καν. Θα κρυφτώ κάπου εγώ και η οικογένεια μου να την βγάλουμε καθαρή. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έχω παιδιά, γιατί θα έπρεπε να τα μάθω να σκέφτονται έτσι για να επιβιώσουν, και πραγματικά δεν το έχω... Αλλιώς μεγάλωσα, και από ότι βλέπω ######## πίστευα τόσα χρόνια. Στις τρύπες μας λοιπόν να λέμε ναι σε όλα μην τυχών και πεινάσουμε ή πάθουμε κάτι κακό οι δικοί μας. Ναι και #### να ζητήσουν πρέπει να τον δώσουμε. Το μόνο να είμαστε καλά και να ζούμε. Έστω και σαν σκλάβοι. Αυτό μας αξίζει άλλωστε...
|
![]() |
|
|