GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-02-2012, 18:41
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200
Προεπιλογή Απάντηση: ΥΠΕΡ-ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ζήση μου... μην άγχεσαι... άμα αυτά που παίρνω δε με φτάνουν για να φάω, να πάω στη δουλειά μου, να πληρώσω το νοίκι μου, κ.ο.κ.... ξέρεις ποιον θα φεσώσω...?? Μα την Τράπεζα φυσικά...
για να φεσοσης την τραπεζα πρωτα πρεπη να σου τα δοση !
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 18:46
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ζήση μου... μην άγχεσαι... άμα αυτά που παίρνω δε με φτάνουν για να φάω, να πάω στη δουλειά μου, να πληρώσω το νοίκι μου, κ.ο.κ.... ξέρεις ποιον θα φεσώσω...?? Μα την Τράπεζα φυσικά...
Όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω μη περιμένεις δάνεια από τράπεζες σε έλληνες πολίτες ξέχνα το κ αυτό..........παεί μαζί με ότι ψηφίστηκε

Διάσωση.........τραπεζών
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 18:54
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από z_atomic Εμφάνιση μηνυμάτων
Όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω μη περιμένεις δάνεια από τράπεζες σε έλληνες πολίτες ξέχνα το κ αυτό..........παεί μαζί με ότι ψηφίστηκε

Διάσωση.........τραπεζών
Με όλο το παιχνίδι για την διάσωση των τραπεζών δεν γίνεται;;;;
Ο Παπαδημιος....είναι πρωθυπουργός ή υπάλληλος των τραπεζών;;;;
Δεν θυμάμαι στις τελευταίες εκλογές....ψηφοδέλτιο με τον Παπαδημιο

Έχει πλάκα πάντως όλο αυτο το παραμύθι της χρεοκοπίας.....και αν παρατηρήσουμε καλα , κανεις δεν ξέρει υπεύθυνα να μας πει τι θα συμβεί...
Εκτός απο τον γιωργοΠ.....
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 18:55
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Η επιστροφή στη δραχμή ειδικά αυτή την περίοδο θα ήταν καταστροφή για την χώρα.
Απλά οι όροι που τέθηκαν είναι απαράδεκτοι. Και χωρίς διαπραγμάτευση.
Σήμερα δεν κάηκε η Αθήνα , κάηκε η υπερηφάνεια και η Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο.
Μήπως πρέπει να κάψουμε δημόσια ότι Γερμανικό έχουμε στα χέρια μας.
Για φανταστείτε τι εικόνα θα κάνει σε όλο τον κόσμο το κάψιμο των αυτοκινήτων και δικύκλων Γερμανικής κατασκευής.
Μήπως εμείς πρέπει να δείξουμε πρώτοι σαν (GS FORUM) την αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό…

Την Τετάρτη όλοι στο Ζάππειο για το κάψιμο……………………

και γιατι δεν ξεκινάς εσυ απο το αμαξι σου???? λεω γω τωρα....!!
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 19:08
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
κακως βαζεις την περηφανια και την αντισταση μπροστα!!!
Διοτι απο πτωχευση δεν ξερεις, ξερουν ομως οι γονεις μας και οι παπουδες μας. Ρωτα τους τι εγινε το 1932 με την τελευταια (απο τις τεσσερεις) πτωχευσεις της χωρας μας. Ρωτα τους τι ετρωγαν το 1950 και μετα που το εβρισκαν και απο που και ποιους ειχε δανειστει η χωρα μας για να ορθοποδησει. Ρωτα τους ποτε κοπηκαν τα μηδενικα απο τις δραχμες, αν η δρχ τοτε ειχε αξια στο εξωτερικο, αν υπηρχαν δουλειες και καυσιμα, αν υπηρχε φτωχεια και το κυριοτερο ποτε αποπληρωθηκε η τελευταια χαρτινη Αγγλικη λιρα απο τα τοτε δανεια που πηρε η Ελλαδα.
Ρωτα τους επισης αν δεν ειχε παρει η Ελλαδα τοτε τα δανεια αυτα (σαν τα σημερινα μνημονιακα δανεια) αν θα ζουσαν αυτοι για να γεννησουν εμας.

Ρωτα τους......και μετα πες μου αν θα αντεχες εσυ, εγω, ο καθενας μας μια τετοια κατασταση σημερα.
Μετα σκεψου περι ''ανεγκεφαλων'' που εγραψα.....
Μάλιστα. Το ότι πολλοί Έλληνες σήμερα (2012), ψάχνουν τα σκουπίδια για να φάνε, το ότι κοιμούνται σε ένα δωμάτιο με μια σομπίτσα γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο, για το ότι ξανάρχησαν τα συσσίτια, όπως ακριβώς στη κατοχή, και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα απ' ότι λένε, δεν σου λέει τίποτα?? Πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τουμπανιασμένα σώματα στο δρόμο για να πειστείς ότι ΔΕΝ είναι λύση το να παραδινόμαστε άνευ όρων. Τουλάχιστον ας πέσουμε μαχόμενοι ρε gamoto μου. Παραδέξου για μια φορά ρε Γιώργο ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ που είναι μέσα σε αυτό το ######### τη βουλή είναι πουλημένα τομάρια. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ. Δεν το αντέχω να ακούω ανθρώπους να τους υποστηρίζουν. ΟΛΟΙ αυτοί μας φτάσαν εδώ. Και εγώ θέλεις να πω ότι έλα μωρέ οι άνθρωποι, δεν είχαν άλλη λύση, το καλύτερο για τον τόπο έκαναν... Ε όχι ρε φίλε. Ε όχι.
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 19:19
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

σημερα διαβαζα πος η Ελλαδα εινα η πιο φτωχη χορα στη ευρωπη μετα την Ρουμανια κε την Βουλγαρια
εχω την απορια ολα αυτα τα γιουσουφακια που υπερψιφησα το μνημονιο δεν ειδαν αλλα σεναρια εστο να κανου ασκισης διαφορον σεναριον διοτι αυτο που εγηναι βασηκα ειναι για να μην ζημιοσουν οι επενδιτες που φουνταρα την Ελλαδα σε αυτην την κατασταση .....

στο χωριο μου λενε παρα παπας σκοτομενος καλητερα παπας φονιας !!
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 20:12
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάλιστα. Το ότι πολλοί Έλληνες σήμερα (2012), ψάχνουν τα σκουπίδια για να φάνε, το ότι κοιμούνται σε ένα δωμάτιο με μια σομπίτσα γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο, για το ότι ξανάρχησαν τα συσσίτια, όπως ακριβώς στη κατοχή, και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα απ' ότι λένε, δεν σου λέει τίποτα?? Πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τουμπανιασμένα σώματα στο δρόμο για να πειστείς ότι ΔΕΝ είναι λύση το να παραδινόμαστε άνευ όρων. Τουλάχιστον ας πέσουμε μαχόμενοι ρε gamoto μου. Παραδέξου για μια φορά ρε Γιώργο ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ που είναι μέσα σε αυτό το ######### τη βουλή είναι πουλημένα τομάρια. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ. Δεν το αντέχω να ακούω ανθρώπους να τους υποστηρίζουν. ΟΛΟΙ αυτοί μας φτάσαν εδώ. Και εγώ θέλεις να πω ότι έλα μωρέ οι άνθρωποι, δεν είχαν άλλη λύση, το καλύτερο για τον τόπο έκαναν... Ε όχι ρε φίλε. Ε όχι.

φιλε μου, αν ξεσκονισω το φωτογραφικο μου αρχειο θα βρω φωτογραφιες με ανθρωπους που ψαχνουν στα σκουπιδια τραβηγμενες το 1995, το 2000, το 2007.....!!!! Αυτα παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν, ακομα και η Γερμανια εχει και η Αμερικη και η Γαλλια........
Τα συσσιτια το ιδιο, και αν γυρισεις στο αιγαλεω και την Δραπετσωνα του 2007 (δεν παω πιο πισω) θα βρεις ανθρωπους που ζεσταινονταν με μια σομπιτσα......
Στο λεω αυτο διοτι σχετιστικα το 1994 και παντρευτηκα το 1999 εναν απο τους παραπανω. Ζεσταινοταν με σομπιτσα.....μεχρι σημερα!

Τι θα πει παραδινομαστε ανευ ορων? Μπορει η Ελλαδα, η καταχρεωμενη Ελλαδα με παραγωγη μηδενικη να βαλει ορους? Τι ειναι αυτα που λες?
Υπαρχει κανεις, που δεν μπορει να γυρισει τα δανεικα στην τραπεζα, να μπορει να βαλει ορους στην τραπεζα που ΘΑ τον ξαναδανεισει για να τον σωσει?
Αυτος ο ιδιος ο ανθρωπος, τι νομιζεις, προκειμενου να σωσει την οικογενεια του και το σπιτι του μεχρι και πισινο θα δωσει στην τραπεζα με την ελπιδα οτι θα κανει κατι ο ιδιος για να ορθοποδησει. Εκτος κι αν νομιζεις οτι θα το παιξει περηφανος αντρας και θα διαφυλαξει την τιμη του αφηνοντας την οικογενεια του να λοιμοκτονησει
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 20:29
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giclas Εμφάνιση μηνυμάτων
για να φεσοσης την τραπεζα πρωτα πρεπη να σου τα δοση !
Έχω μεριμνήσει... μην ανησυχείς...

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 20:32
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander Εμφάνιση μηνυμάτων

και γιατι δεν ξεκινάς εσυ απο το αμαξι σου???? λεω γω τωρα....!!

Το έχω στην Πρέβεζα. Χρειάζωνται 300€ για να το κατεβάσω. Να αρχίσουμε με της Αθήνας πρώτα. Άσε που έκοψα και την ασφάλεια. Πως θα το κυκλοφορήσω................................
Reply With Quote
Παλιό 13-02-2012, 20:43
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου, αν ξεσκονισω το φωτογραφικο μου αρχειο θα βρω φωτογραφιες με ανθρωπους που ψαχνουν στα σκουπιδια τραβηγμενες το 1995, το 2000, το 2007.....!!!! Αυτα παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν, ακομα και η Γερμανια εχει και η Αμερικη και η Γαλλια........
Τα συσσιτια το ιδιο, και αν γυρισεις στο αιγαλεω και την Δραπετσωνα του 2007 (δεν παω πιο πισω) θα βρεις ανθρωπους που ζεσταινονταν με μια σομπιτσα......
Στο λεω αυτο διοτι σχετιστικα το 1994 και παντρευτηκα το 1999 εναν απο τους παραπανω. Ζεσταινοταν με σομπιτσα.....μεχρι σημερα!

Τι θα πει παραδινομαστε ανευ ορων? Μπορει η Ελλαδα, η καταχρεωμενη Ελλαδα με παραγωγη μηδενικη να βαλει ορους? Τι ειναι αυτα που λες?
Υπαρχει κανεις, που δεν μπορει να γυρισει τα δανεικα στην τραπεζα, να μπορει να βαλει ορους στην τραπεζα που ΘΑ τον ξαναδανεισει για να τον σωσει?
Αυτος ο ιδιος ο ανθρωπος, τι νομιζεις, προκειμενου να σωσει την οικογενεια του και το σπιτι του μεχρι και πισινο θα δωσει στην τραπεζα με την ελπιδα οτι θα κανει κατι ο ιδιος για να ορθοποδησει. Εκτος κι αν νομιζεις οτι θα το παιξει περηφανος αντρας και θα διαφυλαξει την τιμη του αφηνοντας την οικογενεια του να λοιμοκτονησει
Sorry ρε Γιώργο, οκ έχεις δίκιο. Μάλλον εμένα μου τα μάθανε λάθος (και δεν κάνω πλάκα τώρα). Ας έρθει λοιπόν να με πάρει οποιοσδήποτε. Ειλικρινά δεν θα πολεμήσω καν. Θα κρυφτώ κάπου εγώ και η οικογένεια μου να την βγάλουμε καθαρή. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έχω παιδιά, γιατί θα έπρεπε να τα μάθω να σκέφτονται έτσι για να επιβιώσουν, και πραγματικά δεν το έχω... Αλλιώς μεγάλωσα, και από ότι βλέπω ######## πίστευα τόσα χρόνια. Στις τρύπες μας λοιπόν να λέμε ναι σε όλα μην τυχών και πεινάσουμε ή πάθουμε κάτι κακό οι δικοί μας. Ναι και #### να ζητήσουν πρέπει να τον δώσουμε. Το μόνο να είμαστε καλά και να ζούμε. Έστω και σαν σκλάβοι. Αυτό μας αξίζει άλλωστε...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης