![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις .....κωστη
![]() αν ησουν εκει θα ειχες διαφορετικη αποψη....απο τις τηλεορασης και δεν στο λεει καποιος που ειναι απο την αλλη μερια του ποταμιου.....στην ιδια μερια ειμαστε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχεις δίκιο... Μας έδειξαν την Αθήνα και τη Λισσαβώνα... και είδαμε τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα... |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί φίλε μου πως δεν σε σεβάστηκα? εξήγησέ μου.....εσύ ήσουν εκεί? σε ρωτάω για να μου πεις τι είδες
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν είμαστε απ' την ίδια μεριά δυστυχώς... εγώ ανήκω σ' αυτούς που...: 1. Έχουν συγκεκριμένο μηνιαίο μισθό 2. Τους κατεβάζουν το μισθό όποιοι, όταν και όσο θέλουν 3. Δεν μπορούν να γλυτώσουν με κάποια λαμογιά φόρους 4. Τους διώχνουν μια ωραία πρωΐα άνευ λόγου και αιτίας και δεν μπορούν να πουν λέξη 5. Δουλεύουν υπερωριακά τα τελευταία Ν χρόνια, δωρεάν 6. κ.ο.κ. Μπορώ να σου γράφω μέχρι αύριο... αλλά δεν είναι εκεί το θέμα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν ηθελε η κυβερνηση και ο υπουργος δημοσιας ταξης... αυτοι ιεραρχικα ειναι οι αρχηγοι... μην εισαι αγαθος κωστη... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αλλη μερια εννοουσα......
![]() την μερια του μικρομεσαιου,του αντρα απληρωτης γυναικας(εδω και 3 χρονια), με υπευθυνους τους πολιτικους πατερα φοιτητριας, που εχει ψυχοπλακωθει για το μελλον της...κλπ και φιλος....πολλων ανεργων ή μελλοντικων ανεργων |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μαλλον εσυ εισαι αγαθος κωστα........ μιλαμε για ριψη χημικων σε γυναικοπαιδα...αυτα δεν τα ριχνει ο υπουργος,αλλα καποιος λαλακας αστυνομικος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όσο για κάποιους που βγαίνουν και λένε ότι το σύνολο των αστυνομικών δεν είναι έτσι .........ναι συμφωνώ αλλά δεν μιλάμε για το σύνολο .....μιλάμε για την πλειοψηφία.....και το ξαναλέω....ορκίστηκαν να προστατεύουν τον ελληνικό λαό και όχι τους πολιτικούς. Και εγώ έχω φίλους αστυνομικούς και είναι εξαίρετα παιδιά. Ρώτησε και εσύ τους φίλους σου που δεν ανήκουν στο τρίπτυχο να σου πουν αν συμφωνούν μαζί με αυτά που λέω. Εγώ ούτε θα φοβηθώ ούτε θα αλλάξω άποψη για την πλειοψηφία. Και στην απλή καθημερινότητα τους είδα πόσο κάνουν τη δουλειά τους. Πέρυσι που έπαθα το ατύχημα με τη χοντρή και έσπασα πόδι και χέρι έκαναν 2 ώρες να έρθουν στον τόπο του ατυχήματος από το αστυνομικό τμήμα που ήταν 10 λεπτά από εκεί. Ευτυχώς που με μάζεψε από το δρόμο ο συμφορουμίτης Άκης στο μαγαζί του. Και εκεί εντολές εκτελούσαν φίλοι μου; Λυπάμαι αλλά μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ο λουκανικος!!!!!!! | gsmaniac | Ζώα | 11 | 16-12-2011 16:42 |
Ελληνική πρωτοβουλία για "φρένο" στα πυρηνικά της Τουρκίας | SenseiG | Ελλάδα | 4 | 22-04-2011 07:59 |
Μπραβο στην Εθνικη μας για την πρωτη της νικη σε μουντιαλ! | nibo | Διάφορα | 6 | 17-06-2010 20:45 |
Εθνική Ελλάδος!!! | kostasvar | Διάφορα | 11 | 19-11-2009 20:40 |
Επιτέλους E-Bay και στα Ελληνικά | billy_bmw | Κόσμος | 14 | 29-04-2009 02:02 |