![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οπως και οι ''μπατσοι'' ετσι και οι διαδηλωτες δεν μπορουν να ειναι ιδοι....οπως γουσταρουν οπως αφηνετε να ενωηθει απο τους ''μπατσους'' να βαρανε κοσμο και κοσμακη κατι τετοιο σας λεει τιποτα ![]() ![]() ?????? News247.gr Ελλάδα Ειδήσεις "Μας ζήτησαν λεφτά να μην κάψουν το μαγαζί μας" Διαβάστε τι καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του κινηματογράφου "ΑΣΤΥ" για τους κουκουλοφόρους 4 σχόλια | Σχολιάστε Δημοσιεύτηκε: Φεβρουάριος 13 2012 19:12 Ενημερώθηκε: Φεβρουάριος 13 2012 19:12 Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο ιδιοκτήτης του κινηματογράφου "Αστυ" στην Κοραή, ο οποίος αποκάλυψε ότι κουκουλοφόροι του ζήτησαν... χρήματα για να μην βάλουν φωτιά στην περιουσία του. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, ο κ. Γ. Στεργιάκης είπε χαρακτηριστικά: "Δεν είχαμε βοήθεια, ούτε από την αστυνομία, ούτε από κανέναν. Κατέβηκαν οι γνωστοί κουκουλοφόροι, μάς ζήτησαν και λεφτά για να μη κάψουν το μαγαζί μας. Και η αστυνομία δεν υπήρχε πουθενά". Σύμφωνα με τον κ. Στεργιάκη, αυτοί που τον πλησίασαν ήταν Έλληνες, ωστόσο δεν ανέφερε το ακριβές ποσό που του ζήτησαν. Ο κινηματογράφος, υπέστη ζημιές στην είσοδό του, κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων. Λοιπον ας μην κατακρινουμε κανεναν γιατι κανενας δεν ξερει πως αισθανετε και τι νιωθει ο καθε ''μπατσος'' ή κι αν ειχε την όρεξη να κατεβει μια βολτουλα μεχρι το Συνταγμα και τα περιχορα για να διαπλεκτιστει με τον καθε ταλαιπορο.- |
|
|
|||
|
|||
|
τα είπε όλα αλλα πως θα κάψουμε τη βουλή μας εξηγείτε όταν δεν θέλετε να κατεβαίνετε στις διαμαρτυρίες; (το οποίο δεν το κατακρίνω για να μην παρεξηγηθώ)
Πότε να το κάψουμε δηλαδή το μπ@@@@δελο Να δώσουμε ραντεβού μέσω facebook ή να οργανώσουμε μια εκδρομή του gsforum? Προτείνετε λύσεις |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα πάντα γίνονται αλλά αν πω λύσεις θα μας κλείσουν όλους μέσα για συνομωσίες και αναρχικό πνεύμα ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε αυτό το ποστ φακελομένος είμαι εγώ μην ανησυχείς
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αδερφέ ήσουν εκεί γιατί δεν σε είδα.... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
αδελφε μου εκει ημουν για πολλές ώρες εσύ ήσουν εκεί? (φιλικά)
Last edited by z_atomic; 13-02-2012 at 13:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Μάλλον τότε τα βλέπουμε τα πράγματα από άλλη οπτική..σεβαστό.Σε παρακαλώ όμως σεβάσου και την άποψη των άλλων.
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί φίλε μου πως δεν σε σεβάστηκα? εξήγησέ μου.....εσύ ήσουν εκεί? σε ρωτάω για να μου πεις τι είδες
|
|
|
|||
|
|||
|
Να έχετε υπόψη σας πως σε κάθε μεγάλη συγκέντρωση που γίνεται στην καρδιά της Αθήνας ανάμεσα στις δεκάδες κλούβες που εμφανίζονται για να προστατέψουν,υπάρχει μια από αυτες που έχει τους κουκουλοφόρους.
|
|
|
|||
|
|||
|
Το φωναζουν ολοι εδω και πολυ καιρο αλλα εχουμε κατακτησει γραφικοι αυτοι που ρο πιστευουμε
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ο λουκανικος!!!!!!! | gsmaniac | Ζώα | 11 | 16-12-2011 17:42 |
| Ελληνική πρωτοβουλία για "φρένο" στα πυρηνικά της Τουρκίας | SenseiG | Ελλάδα | 4 | 22-04-2011 08:59 |
| Μπραβο στην Εθνικη μας για την πρωτη της νικη σε μουντιαλ! | nibo | Διάφορα | 6 | 17-06-2010 21:45 |
| Εθνική Ελλάδος!!! | kostasvar | Διάφορα | 11 | 19-11-2009 21:40 |
| Επιτέλους E-Bay και στα Ελληνικά | billy_bmw | Κόσμος | 14 | 29-04-2009 03:02 |