![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
@clear
Τη μηχανη μου την έκλεψε το 2009. Αυτός την κυκλοφορούσε κ έκανε κλοπές για δυο μήνες εώς ότου του έκαναν σήμα να σταματήσει κ αφου δε σταμάτησε, τον κυνήγησαν κ τον έπιασαν. Μετα απο έλεγχο, διαπίστωσαν πως η μηχανη είναι κλεμμένη κ την παρέδωσαν σε εμένα. Αυτός πέρασε αυτοφορο μονάχα για αντίσταση κατα της αρχής (η κάτι τέτοιο, δε γνωρίζω τον όρο) κ για την κλεμμένη μοτο όρισαν τακτική δικασιμο μιας κ είχε παρέλθει το αυτοφορο. Εγω αφού μου παρέδωσαν τη μοτο, με δικούς μου τρόπους, έμαθα κ την ταυτοτητα του κλέφτη. Προφανώς έχει έρθει η ώρα της τακτικής δικασιμου κ με κάλεσαν για κατάθεση μετα απο 3 χρόνια!!! |
|
|
|||
|
|||
|
τωρα ηρθε η δικασιμη . για πιο απο ολα ?
|
|
|
|||
|
|||
|
ολα αυτα που ρωτησες μπορουσαν ευκολα να σου τα απαντησουν οι αστυνομικοι που ανελαβαν την προανακριση.μη ρωτας δεξια και αριστερα διοτι ο καθενας θα σου λεει το κοντο του και το μακρυ του.π.χ ακουσα απο τον ξεδερφο μου ετσι...,σε εναν δικο μου συνεβη το αλλο και ουτω καθεξης.συμβουλευσου τον αξιωματικο η γενικοτερα καποιον απο τους αστυνομικους και πραξε το σωστο.εισααι στο σωστο δρομο,μην κανεις τα στραβα ματια.
φιλικα ενας αστυνομικος ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Σ' ευχαριστούμε Νεκτάριε ... ![]() Καμιά φορά, η γνώμη του "ειδικού", είναι ότι πρέπει ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
Νεκταριε σε ευχαριστω για το σχόλιο αλλα ξέρεις τι έγινε;
Τα ρώτησα αυτα στον αξιωματικό που μου πήρε την κατάθεση κ η απάντηση του ήταν ότι δε μπορει να πάρει θέση κ δε μπορει να μου πει τι να κάνω. Συγκεκριμένα, τον ρώτησα σχετικά με το το γινεται εάν ο κατηγορούμενος αποφασίσει να μου κάνει μυνηση για συκοφαντική δυσφήμιση σε περίπτωση που η υπόθεση δεν σταθεί στο δικαστήριο. Επίσης τον ρώτησα πια πρέπει να είναι η στάση μου εάν απειλήσει την οικογένεια μου. Ρώτησα κ αλλα πολλα κ η μονη απάντηση που έλαβα ήταν ότι δε μπορει να πάρει θέση, ότι δε μπορει να μου πει τι να κάνω κ ότι θα υπογράψω την κατάθεση με δικιά μου ευθύνη. Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω τίποτα να κερδίσω κ πολλα να χάσω απο αυτη την υπόθεση. Τι θα γίνει εάν αυτός εμφανιστεί μια μέρα στο σχολείο του παιδιου; Στην μάνα μου; Μετα εγω τι θα κάνω; Θα μείνω με σταυρωμένα χέρια; Όλα αυτα τον αξιωματικό που μου ζητάει να καταθέσω δε τον απασχολούν, εμένα όμως με καίνε. Κατέθεσα με δικια μου ευθύνη κ τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει. Κάτι όμως μου λέει πως θα πάρει χρόνια αυτη η ιστορία. |
|
|
|||
|
|||
|
Σιγουρα θα παρει χρονο,ομως οι κατηγοριες που του στηριχθηκαν ειναι απο κοινου κ δικαζοντε ολες μαζι.
Για εμενα εκανες το σωστο κ μακαρι να ημασταν ολοι ετσι,ολα τα λαμογια ζουν κατω απο την ανοχη μας Αποφασισες να ζησεις σαν τιγρης κ οχι σαν προβατο οπως σχεδον λεει κ μια παλια κινεζικη παροιμια!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΚΥΡΙΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΩ ΤΑ ΚΑΤΟΘΙ.
-ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΣΑΓΕΤΑΙ ΒΙΑΙΑ! -ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΕ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΛΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ! -ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ) ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. -ΟΤΑΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΑΣ, ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΕΑΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ! ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΙΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ! ΑΥΤΑ ΑΝΕΞΟΔΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΦΙΛΟ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ. Η ΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΤ΄ΕΚΛΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΗΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΘΟΝΤΑ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΜΗΧΑΝΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΟΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ (ΣΕ ΔΙΚΗ). - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΣΤ. ΤΜ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΕΛΙΞΗ (ΓΡΑΠΤΩΣ ΠΑΝΤΑ). - ΤΕΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ (ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ), ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΑΝΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΕΓΩ!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΙΚΑ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ Last edited by PAMPO; 08-03-2012 at 15:35. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
-Διευκρίνιση- Γενικά η κλοπή (372ΠΚ) διώκεται αυτεπάγγελτα. Εδώ είναι περίπτωση που εμπίπτει στο 374α (κλοπή μεταφορικού μέσου) και προυποθέτει έγκληση μόνο αν η χρήση αποδειχθεί πως είναι για μικρό διάστημα.. Π.Δ. 283/1985 Άρθρο 374Α.3 1. Όποιος αφαιρεί από την κατοχή άλλου ξένο μηχανοκίνητο μεταφορικό μέσο με αποκλειστικό σκοπό να το χρησιμοποιήσει για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών. 2. Η ποινική δίωξη γίνεται μόνο ύστερα από έγκληση. 3. Η διάταξη του άρθρου 379 εφαρμόζεται και για το έγκλημα της παρ. 1 αυτού του άρθρου, μαζί όμως με την απόδοση του πράγματος απαιτείται και η ολοκληρωτική ικανοποίηση του ζημιωμένου». Φιλόλογος Last edited by 264George; 08-03-2012 at 15:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά μην ξεχνάτε οτι θα έχει και αυτός δικηγόρο.Δεν είναι βλάκας να πέσει στην παγίδα
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου ζήτησε ο πρωθυπουργός | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 18-01-2011 22:19 |
| Ριζικά αντίθετοι οι δικηγόροι στη δημοσιοποίηση φορολογικών στοιχείων στο Διαδίκτυο | bogart | Ελλάδα | 0 | 21-10-2010 20:52 |
| Ο Ελληνας καρδιοχειρουργός που έχει σώσει 9.000 άπορα παιδιά | pirate | Υγεία | 4 | 21-04-2010 20:09 |
| Νεκρός από σφαίρες αγνώστων αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής | wolferin | Ελλάδα | 22 | 20-06-2009 01:05 |
| Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων, ένας αρχαίος ελληνικός αστρονομικός υπολογιστής | skippybi | Επικαιρότητα | 8 | 10-04-2009 09:19 |