![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το 2009 μου είχαν κλέψει μια μηχανη η οποία βρέθηκε μετα απο δυο μήνες απο την αστυνομία κ την πήρα πίσω.
Όλα μέχρι εδω καλα. Το θέμα είναι πως εγω απο τα νεύρα μου κ το θυμό μου έψαχνα διακαως να βρω αυτόν που μου την έκλεψε. Με τα πολλα τον βρήκα. Ο μόνος λόγος που περπατάει ακόμα είναι γιατι μου ζητήθηκε κ το σεβαστηκα, μη μπορώντας να κάνω διαφορετικά, να μην τον ακουμπησω κ ότι τι θέμα θα "λυθεί". Το άφησα εκει κ δεν ξανασχοληθηκα. Ούτε ξέρω τι απέγινε απο τότε κ δεν έδωσα συνέχεια στο θέμα. Η παραπάνω διαδικασία διευκρινιζω ότι δεν είχε σχέση με τις αστυνομικές αρχές κ ότι με δικιά μου διάθεση κ κόπο τον βρήκα. Όλα καλα μέχρι εδω μέχρι που έγινε το εξής: Σήμερα το πρωι χτύπησε το τηλέφωνο απο το αστυνομικο τμήμα της περιοχής μου κ μου ζητήθηκε να δώσω μετα απο τόσο καιρο συμπληρωματική κατάθεση με θέμα αν έχω τίποτα άλλες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του κλέφτη. Μου έκανε εντύπωση κ δεν κατάλαβα το λόγο που μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο. Αφου ειπα πως πλεον γνωρίζω την ταυτότητα του κλέφτη, ο αστυνομος εξεπλαγην κ μου εξήγησε πως ο κατηγορούμενος δεν διώκεται για κλοπή αλλα για χρήση κλεμμένης μοτοσικλέτας (κ καλα ότι δεν την έκλεψε αυτός αλλα είπε πως την πήρε απο άλλον) κ μου ζήτησε να καταθέσω ώστε να του ασκηθεί δίωξη. Εγω δεν έχω πρόβλημα με αυτο αλλα μου έδωσε να καταλάβω πως ενδεχωμενοσ θα μου ζητηθεί να αποκαλύψω απο που κ πως έμαθα την ταυτότητα του κλέφτη. Εγω φυσικα δεν μπορω κ δεν θελω να κάνω κάτι τέτοιο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Μπορω απλα να καταθέσω χωρίς να ονοματισω τις πηγές μου; Αν δε καταθέσω καθόλου θα γίνει τίποτα; Εν το μεταξύ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η αστυνομία ο τύπος δεν υπάρχει πουθενά. Όταν τον μάζεψαν έδωσε άλλη διεύθυνση σε άλλη περιοχή κλπ. Εγω φυσικα έμαθα όχι μόνο που μένει αλλα κ τι βρακι φοράει πριν πέσει για ύπνο. Αυτές τις πληροφορίες θέλω να τις δώσω στην αστυνομία αλλα αν είναι να μπλέξει η κατασταση κ να εκτεθούν κ άλλοι, δεν θέλω. Θέλω να τιμωρηθεί ο κ@Rγi0£hσ απο το νομο αλλα δεν θέλω να έχω μπλεξίματα. Καμία συμβουλή-γνώμη; Το πρωι πάω για κατάθεση. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου ζήτησε ο πρωθυπουργός | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 18-01-2011 21:19 |
Ριζικά αντίθετοι οι δικηγόροι στη δημοσιοποίηση φορολογικών στοιχείων στο Διαδίκτυο | bogart | Ελλάδα | 0 | 21-10-2010 19:52 |
Ο Ελληνας καρδιοχειρουργός που έχει σώσει 9.000 άπορα παιδιά | pirate | Υγεία | 4 | 21-04-2010 19:09 |
Νεκρός από σφαίρες αγνώστων αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής | wolferin | Ελλάδα | 22 | 20-06-2009 00:05 |
Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων, ένας αρχαίος ελληνικός αστρονομικός υπολογιστής | skippybi | Επικαιρότητα | 8 | 10-04-2009 08:19 |