![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φυσικα και θα σας ενημερώσω! Έχεις σκεφτεί χρώμα;;;; |
|
|
|||
|
|||
|
Τώρα το είδα το θέμα!! Ακούς εκεί να χαλάσει τέτοιο ωραίο χρώμα! Εκουζουλάθηκες μωρέ; Θα χάσεις τουλάχιστον 5 χλμ/ω τελικής!!!!
![]() ![]() Τέλος πάντων... ![]() Μιας και μιλάμε για το 800 να σου δείξω αν δεν τα έχεις δει κάποια σχέδια που δημοσιεύτηκαν στο ADVrider πριν κάποια χρόνια.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μου αρέσουν τα χρώματα που κάνουν αντίθεση με τα μαύρα μέρη της μηχανής. Την κάνουν πιο πολεμική.
Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι τα εχω δει αυτα τα χρωματα στις απειρες ωρες που εχω ξοδεψει....Δεν με ξετρελαινουν ομως!
![]() Τοσο πολυ σας αρεσει το κιτρινακι; δεν μπορω να πιστεψω πως το lava orange metalic του 2010 δες σας αρεσει...Ειναι απιστευτο χρωμα....Ρε παιδια τα πλαστικα να τα παρει καποιος ποσο θα κανουν; |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν θες να ξέρεις καλύτερα!
Παραπάνω από ένα μισθό (πριν τις περικοπές..) Όσο για το κίτρινο... προσωπικά θα το άλλαζα ΜΟΝΟ με full black (ματ και όχι σαν το καινούριο μοντέλο). |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Λοιπον με επεισες!!! Ξερεις ποσο περιπου κοστιζουν;;;; |
|
|
|||
|
|||
|
Εγω λέω να το βαψεις στο τιγρε.μουρλια θα είσαι χαχαχα
Κ το μπλε άσπρο δεν είναι κακό αλλα γνώμη μου αστο όπως είναι.ειναι τούμπανο το κίτρινο Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=brasidas12;640836]Εγω λέω να το βαψεις στο τιγρε.μουρλια θα είσαι χαχαχα
Κ το μπλε άσπρο δεν είναι κακό αλλα γνώμη μου αστο όπως είναι.ειναι τούμπανο το κίτρινο Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE Ειδες το link για τα αυτοκολλητα;;; φοβερα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| after sales ......γραψιμο !!! | nivo | Τι μας έτυχε | 24 | 08-02-2012 10:38 |
| Βαψιμο Εξατμισεων F650GS | GsDakar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 29-12-2011 14:07 |
| Βάψιμο δερμάτινου | Slane | Φροντίδα | 1 | 07-05-2011 17:34 |
| βαψιμο πλαινων τεποζιτου.... | gsmaniac | Φροντίδα | 20 | 02-04-2011 23:53 |