![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση ...
Αν είναι εφικτό να γίνει τεχνικά κ αν θα συμφωνούσαν κ οι άλλοι ... Μήπως θα ήταν προτιμότερο να αυξήσουμε λίγο το φάρδος, προκειμένου να καλυφθεί περισσότερο η εξάτμιση και να μην φαίνονται οι σκουριές ή οι μαυρισμένοι σωλήνες ?
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Έγραψα νωρίτερα ότι για να είναι μαύρα, πρέπει να είναι και αλουμινίου. Ο λόγος είναι οτι τα ανοξείδωτα δεν βάφονται! Θες να σε βάλω στην λίστα για τα ανοξείδωτα και να τα βάψεις μόνος σου ![]() Πρόταση κάνω για να σε διευκολύνω.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ πάντως ότι κι αν γίνει! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οι ήδη υπάρχον διαστάσεις καλύπτουν τις σωλήνες των εξατμίσεων κατά 50%-55% της επιφάνειας τους. Αρκετά καλό ποσοστό για πολλούς λόγους (λειτουργικότητας, αισθητικής και κόστους). Αύριο μπορώ να δείξω με φώτο πως θα είναι αν γίνει πιο φαρδύ και τετράγωνο για να το δείτε και να συμφωνήσετε μαζί μου!
|
|
|
|||
|
|||
|
Παρακαλώ alx πρόσθεσε μου 4 inox δεματικα.ευχαριστώ
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδια ...
Και εγω θα ηθελα ένα σετ style c παρακαλώ, με ανοξείδωτα δεματικά ! |
|
|
|||
|
|||
|
ωραία ωραία .,
καλά πάει το πράγμα.,.,, ''ΤούρΑλεξ'' και τα μυαλά στα.,.,.
|
|
|
|||
|
|||
|
Βάλτε και εμένα στην παραγγελία για c style με ανοξείδωτα δεματικά.
Ευχαριστώ Μπράβο για την προσπάθεια και την μαστοριά ..... Μωρέ όταν θέλει ο Έλληνας τι βαλίτσες φτιάχνει τι προστατευτικά εξατμίσεων .... Τύφλα να έχει η touratek ... Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|
|||
|
|||
|
style b ,1set+B middleθα ηθελα εγω
|
|
|
|||
|
|||
|
style b (ενα σετ),
middle B 6 δεματικα
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προστατευτικά εξατμίσεων,,made in Alex.,., | tattoopanther | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 67 | 28-03-2012 23:54 |
| Πως να εξηγήσετε σχηματικά στα παιδιά για το sex | zortal | Υγεία | 11 | 19-12-2011 23:07 |
| Προστατευτικο εξατμισης και βαλιτσες!!! | mrdaellis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 11-02-2010 17:55 |
| Πώς να εξαφανίσετε ένα μπουκάλι!!! | georgekostas | Διάφορα | 12 | 10-12-2009 01:16 |
| πωληση βαλίτσες & εξάτμηση | wet & dirty | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 13 | 03-10-2009 14:47 |