![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Επίσης Γιώργη την αγάπη μας!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλα να περασετε και Καλο Πασχα να εχουμε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάλι στα γούστα.
Έτσι πρέπει να 'ναι τα καφεδάκια, αλανιάρικα και με χιλιόμετρα Καλά να περάσετε. |
|
|
|||
|
|||
|
Και σε σένα και σε όλο τον κόσμο με υγεία
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επίσης και σε σένα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τελευταία με αποφεύγεις ![]() ή είναι ιδέα μου![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Kαλα παει κι αυτη η εβδομαδα..
Η Κοζανη η Σερρας η Μουδανια.. Οχι μονο Οαση κι αμα θες.. ![]() Να φανταστειτε οτι εχω πεθυμησει το.....Maison Cristal ![]() ![]() Καποτε εκλεινα τη χρονια με ενα ζευγαρι λαστιχα για την Ελλαδα κι ενα για την Ευρωπη. Τωρα...... χρειαζομαι κι ενα για τους καφεδες!!!! Το κουτουκι με τα νηστισιμα ολο το ακουω και δεν το εχω δει. Ηρθε η ωρα αδερφια
|
|
|
|||
|
|||
|
: Wha05: Μάλλον σου βάζουν ιδέες. Νίκος μίλησε, ΟΥΓΚ.
Θα πάω στο χωριό και Πέμπτη, Αλβανία με τον πιτσιρίκο. : Di07: Απόσπασμα:
Προ GS εποχή, η μπουλίτσα είχε πάει μόνο δύο φορές στο κέντρο . . .
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θεσσαλονικη-Nordkaap με...vespa | klagenfurt | Info ταξιδιών εξωτερικού | 72 | 21-06-2012 09:50 |
| Απο που αγοραζουμε ενδοεπικοινωνια στην Θεσσαλονικη? | geolag | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 21-03-2012 21:18 |
| Ο Καφες στη Θεσσαλονικη Τεταρτη 13-7-11 | paschalis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 23 | 14-07-2011 14:01 |
| καφε στην Θεσσαλονικη 24/5/10 ωρα 20.00 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 29-05-2010 10:05 |