![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αδέλφια, υπάρχει πλέον και η λύση του "Ρώσσου" ModuleMaster | BMW
Σχετικά με την ιδέα ότι τα μηχανάκια της συγκεκριμένης παλαιότητας είναι καταδικασμένα (Δάσκαλε) απαντώ αδελφικά "μη τρελλαθούμε". Δεν ήρθε κανένα πλήρωμα του χρόνου. Το πολύ πολύ να σκάσει η μονάδα του ει.μπι.ες. Ε, θα πάρουμε μια επισκευασμένη με 250 ντάλαρς και με 5ετή εγγύηση και καθαρίσαμε Last edited by DoctorAbo; 06-05-2012 at 22:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ειδικα σημερα το βραδυ που εμφανιστηκε και ο Ελληνικος Τροπος Αντιδρασης εγινα πιο αισιοδοξος και σιγουρος οτι τα 2200 δε θα μου τα παρει κανεις ![]() Φιλε με το προβλημα κανε σε αλλο μηχανικο ξανα αλλαγη υγρων και εξαερωση νομιζω οτι ο BOXER εχει-παλι-δικιο!
|
|
|
|||
|
|||
|
θα το ξανακανω και βλεπουμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
κανενα νεο;
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν εχω προλάβει ...
εστειλα και pm στον ckk...να τον ρωτησω για τον καθαρισμο ...οταν λεει πιεση νερο και αέρα ενοει να βγάλω τον πίσω αισθητηρα...και να ριξω μέσα με πιεση νερο??? παιζει αυτο ??? γιατι εγω το μόνο που έκανα ήταν να βγάλω τον πίσω αισθητηρα...(που ηταν οντοσ χαλια) και να τον καθαρισω με ενα πανακι... |
|
|
|||
|
|||
|
Να πω κι εγώ τη μακακία μου. Το δαχτυλίδι του abs είναι εντάξει; Μάλλον είναι, αλλά δε χάνεις και τίποτε να το ελέγξεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
οχι νερο μεσα εκει που φωλιαζει ο αισθητηρας..
εκει μεσα εχει βαλβολινες..... |
|
|
|||
|
|||
|
που ακριβως βρισκεται αυτο?
|
|
|
|||
|
|||
|
και εγω αυτο σκεφτικα...απλα δεν καταλαβα το σχολιο του ckk....τελος παντων....πρεπει να αποδεχτώ οτι μάλλον ειναι μονάδα....και τα υγρα είχαν μπει κανονικά και εξαέρωση είχε γίνει ..όπως έγινε και προχτες (manual και αυτοματα )...δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο να κάνω...
|
|
|
|||
|
|||
|
φίλε τα ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ συμπτώματα είχα σήμερα και το προβλημα λυθηκε οταν 'ξεκόλυσα' το διακόπτη απο τη μανέτα του μπροστινού φρένου
δεσ εδω βοήθεια απο PASCHALIS http://www.gsforum.gr/f25/%CF%80%CF%...%B1-abs-31278/ ψαξε το διακοπτη , οπωσ σε διαβαζω ειμαι σιγουρος(ομοιοπαθής) αφου μου εκανε τα νευρα κορδόνια, σε καταλαβαινω |
![]() |
|
|