![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μπηκα κ εγω |
|
|||
|
|||
![]()
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟ EMAIL?
|
|
|||
|
|||
![]()
Θεωρώ οτι πρεπει να αποσταλλει μια Ομαδική επιστολη(εννοειτε μεσα και εγω) απλα για να δείξουμε και λίγο την δύναμή μας--όχι μόνο σε ταξίδια-βολτες φαγητά φιλανθρωπίες,,,ΑΛΛΑ και στον αγώνα για καλύτερα μηχανάκια και απίτηση περισσότερου ΣΕΒΑΣΜΟΥ απο τις εκάστοτε αντιπροσωπειες,,,,και εννοείτε η επιστολή ΔΕΝ θα λέει μόνο για πρεσ ντιρεκτ αλλα και για αναρτήσεις και αλλα......
Last edited by vasorfa; 11-06-2012 at 14:51. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Πρόσεχε μην σε κατηγορήσουν Βασίλη. Εδώ χρειάζεται δυναμική επίσκεψη για καφέ. Μια φορά εάν με ακούγατε θα ήσασταν πολλή καλύτερα σήμερα. Όσο είστε Προκόπης όλοι αυτοί στην Ελληνική αντιπροσωπεία γελούν εις βάρος σας. Για να γίνουμε λίγο Κασιδιάρης δεν το ξέρεις μπορεί και να τους κοπεί το χαμόγελο. ΩΣ πότε παλληκάρια θα ζείτε με τα προβληματικά……………………….. .................................. |
|
|||
|
|||
![]()
κατα την ταπεινη αποψη μου , λαμβανοντας υποψη τον αριθμο τον bmw που εχουν πωληθει στην Ελλαδα σε ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με τον αριθμο των μελων που υπαρχουν στο forum ειναι σιγουρο οτι στατιστικα να προσεγγισουμε το θεμα δυναται να γινει δειγματοληψια και να προκυψει σντιπροσωπευτικο δειγμα και να βγουν διαφορα ενδιαφεροντα στατιστικα- συμπερασματα(ποια μοντελα, επαναληψη φαινομενου, λυσεις προτασεις...κτλ) που δυναται και να δοθουν σε καποιο εντυπο κατω απο αυστηρα αντικειμενικο προφιλ ως ΜΟΝΟ συμπερασματα.
Τοτε να δουμε τι θα κανει ο καθε συγκεκριμενος υπευθυνος(μαμα εταιρια) που απαντα μεσα απο απροσωπη διαδικασια. Εγω εθελοντικα ειμαι μεσα ....και αν θελετε και ειμαστε πολλοι μπορουμε και σε ανεξαρτητο ελεγχο του υλικου....κτλ |
|
|||
|
|||
![]()
εκλεισα ραντεβου στην motions style για 18 του μηνα.....και μιλησα με τον μηχανικο "θανασης" και μου ειπε οτι επειδη εχει παρατηρηθει σε πολλες μηχανες αυτο το προβλημα θα ταλαιπωρηθω λιγο παραπανο διοτι η γερμαναραδες ζητησαν να αποστελλονται πλεον τα ανταλλακτικα που εχουν προβλημα στην Γερμανια και να τα ελενχουν οι ίδιοι και όχι με φωτο που γινοταν μέχρι τωρα........μηπως θα ηταν καλυτερα να τους στελναμε κ ενα email αμεσα.....??
|
|
|||
|
|||
![]()
Bαλτε και μενα στην λιστα mont 08 με 34000χλμ και ολα τα service σε εξουσ/να εχει κανα μηνα που ακουγετε και σε επισκεψη μου στον θαναση μου πε press direct
Last edited by nanoshophellas; 12-06-2012 at 13:57. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πόσα km και τί μοντέλο έχεις? |
|
|||
|
|||
![]()
34,000xlm και ειναι του 07/2008 μοντελο!!!
εγω επικοινωνησα τηλεφωνικος με τον θαναση απο το συνεργειο και μου ειπε ακριβως αυτο το πραγμα...επειδη εχει φανερωθει σε πολλες μηχανες αυτο......θα τα στελνουν Γερμανια απο δω και περα.....εαν θες παρε ενα τηλε αυριο και ρωτησε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γεια σου Ρε Καλαμάτα!!! ![]() εσύ και ο Θανάσης εν δυνάμη--καλά τα λέτε....ΑΝΑΚΛΗΣΗ ή προληπτικός έλεγχος γιατί δεν γίνετε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
κροτάλισμα, press direct |
|
|