![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κατέληξα στα danlop αφού ο αντιπρόσωπος στην Θεσ/νικη μου κατέβασε να συγκρίνω την κορόνα του danlop με την κορόνα του michelin το πρώτο είναι περίπου 1cm ψηλότερο με αποτέλεσμα η κορώνα του να έρχεται ποιο κυκλική και να μεγαλώνει αρκετά σε σύγκριση με τα michelin που έρχονται κάπως flat με αποτέλεσα να σου δίνει περισσότερο πλάγιασμα.. |
|
|
|||
|
|||
|
Θα περιμένω περαιτέρω κριτική, αφού διανύσεις με ασφάλεια, αντίστοιχα χλμ με αυτά που διένυσες με τα προηγούμενα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
με αρκετή αφέλεια...θέλω κάτι να ρωτήσω.. αυτά τα λάστιχα που δε σε βόλεψαν... ...ήταν αυτά που φορούσες τώρα όταν ανεβήκαμε Σλοβενία? Αν ναι, έχω να σου πω οτι (επειδή προσπαθούσα με καινούργια λάστιχα και αρκετό θράσος να σε ακολουθήσω), ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ADVE.. πως θα γίνει τώρα? με το ζόρι δλδ?????
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πω πω αγγαρεια που σε εχωσε ο φιλος.. ![]() οπως ειπε και ο μανιακ....ουτε μια ευθεια δεν ειχε η διαδρομη ![]() Οσο για τα λαστιχα περιμενετε να κανουν 3000 χλμ Ελληνικα να παρουν τη γυαλαδα τους και τα ξανα-σχολιαζει ο δοκιμαστης.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τετοια διαφορα απο χειμωνα σε καλοκαιρι παντως δεν την περιμενα
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχω τα απλα roadsmart,190 πισω και 8000χλμ σα καινουρια πως γινεται αυτο δε ξερω αλλα ξερω οτι κρατανε, ζεσταινονται γρηγορα και για βροχη ειναι πολυ καλα, το μονο αρνητικο οτι κανουν ενα κουνημα στα 80-90 αν κρεμασεις το γκαζι λιγο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φαντάζεσαι να πηγαίναμε με τα danlop???? τότε το adve θα γυρνούσε 10 κιλά ελαφρύτερο από τα ξυσίματα ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Βεβαια τα michelin απο την αρχη μου έδειξαν οτι ειναι αναξιόπιστα.... ΕΙΔΟΜΕΝ ![]() ![]() |
![]() |
|
|