![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τρεις μέρες λιώσαμε στην ταλαιπωρία.
Πισίνα - Jacuzzi - massage - spa και τούμπαλιν. Με τα αντίστοιχα φαγητά στις γύρω περιοχές, Μεγάλο και Μικρό Χωριό, Γαύρος, καφέδες στο Καρπενήσι κλπ. Με το φαγητό όμως όχι και στα τόσα κέφια του. Καλύτερος ο Δημήτρης, ένας χαμογελαστός άνθρωπος στο ‘Χωριάτικο’ στο Μικρό Χωριό. Μετά ‘Η Λαδόκολλα’ στον Γαύρο. Μακριά από ‘το σπίτι του ψαρά’, στο ομώνυμο χωριό. Σπάνια θυμάμαι να έχουμε γυρίσει δύο φαγητά πίσω, διότι ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΟΥΣΑΝ. Φάγαμε και στο Βουτύρο, αλλά μέτρια τα πράγματα. Στην περιοχή γενικά δεν είναι στα φόρτε του το φαγητό. Ο όλος νομός καλά συντηρημένος, καθαρός, και ιδιαίτερα το Καρπενήσι. Μου έκανε εντύπωση. Θύμιζε λίγο από Αυστρία. Τάξη, σωστά παρκαρίσματα, έλλειψη εξατμίσεων, καθαρά, ωραία πλατεία… μπράβο στον Μπακογιάννη. Είδε και κάτι καλό η χώρα από αυτήν την οικογένεια. |
|
|
|||
|
|||
|
Άντε και στις επόμενες Χρήστο !!!
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
Εκδρομές ή φωτό...???
Διότι οι φωτό έρχονται. Σε ευχαριστώ Δημήτρη. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
Στο ωραίο Καρπενήσι
![]() Προσκυνήσαμε ![]() Και μετά φύγαμε για την μεγάλη βόλτα. Προυσό… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εκεί που ενώνονται οι Καρπενησιώτης με Τρικελιώτη, στο Διπόταμο ![]() Και μετά μέσω Φραγκίστας πήραμε τον δρόμο για ![]() Κάποια παιδιά από εδώ μέσα μου το συνέστησαν ανεπιφύλακτα, αλλά εγώ είχα μαζί μου γιαγιάδες και παιδιά. 4 ώρες χωματόδρομο, δεν ήταν και το καλύτερο. Όμως τα τοπία αποζημίωναν ὀντως. Ο χαρακτηριστικός νερόμυλος ![]() Και γέφυρες… Πολλές γέφυρες. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Όμορφο το Καρπενήσι και τα γύρω μέρη!!!!
Μπράβο που έκανες την ολοήμερη προς λίμνη Πλαστήρα μέσω Αγράφων! Από Σπίτι Διαβάτη πέρασες; Μάλλον όχι έτσι όπως είδα τη διαδρομή σου. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν ευχαριστηθήκατε φαγητό.... Εκεί όποτε πήγα, έφυγα "τούμπανο" Εκεί στο Γαύρο, φάγατε πέστροφα στα κάρβουνα; Στο Νόστιμο στο καφέ-ταβερνάκι πήγατε; Μέσα στο Καρπενήσι στις ταβέρνες;Τελευταία μου βόλτα ήταν το 2007, άλλαξαν προς το χειρότερο; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν είναι απαραίτητο. Μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος. |
![]() |
|
|