![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() που επιβεβαιώνει όμως και πάλι ότι η αλλαγή τροχού δε έχει να κάνει με το πρόβλημα μουαγιέ.. Last edited by frits; 19-10-2012 at 12:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά, ολόκληρη η χυτη αυτη "πλάκα", έχει πρόβλημα σε θέμα αντοχής
!!!Τα πρώτα ραγισματα είχαν εμφανιστεί στις βιδες της δισκοπλακας. Τώρα και στις βιδες της ροδας... Πολυ καλη επιλογή έκαναν οι Γερμανοί, και στο κράμα και στο πάχος !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο λόγος που το κάναν αυτό στο RT είναι ότι είναι πάνω από 300 κιλά και άμα το φορτώσεις φτάνει τα 480 (αν θυμάμαι καλά). Το GS απ την άλλη μπορεί να κατέβει και τίποτα σκαλοπάτια φορτωμένο (μάλλον δε το σκέφτηκαν αυτό) Ή προσωπική μου άποψη είναι πως η ζημιά σε μένα έγινε από το βάρος. Το μηχανάκι έχει κάνει πολλά ταξίδια 2κάβαλο - τριβάλιτζο και με το tankbag τίγκα. Με όλο αυτό το βάρος έχω κάνει πολλές διασχίσεις σε βουνά. Ε, από κει έγινε η ζημιά. Ο κατασκευαστής όμως είναι ύποπτος όταν την ίδια στιγμή βάζει στο GS αλουμινένια φλάντζα και στο RT μαντεμένια. Είναι για κλωτσιές σου λέω...... Το συγκεκριμένο εξάρτημα έπρεπε να γίνει στην καλύτερη περίπτωση από σφυρήλατο χάλυβα και στη χειρότερη από ergal . Και μην ακούσω για αναρτώμενο βάρος γιατί γαργαλιέμαι κιόλας. Last edited by DoctorAbo; 19-10-2012 at 13:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Το ίδιο και εγώ abo
Η μια δεν έβγαινε με τίποτα, και γενικά τα σπείρωματα την είχαν ακούσει Φρεναρισμα 80% μονο μπροστά, φόρτωμα μονο την 53κιλη σύζυγο :-) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αν ειναι δυνατον δηλαδη!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Διάβασα τα περί καρα-καργαρισμένων ή σφιχτών από άλλους λόγους μπουλονιών αλλά δεν έχουν να κάνουν με την περίπτωσή μου. Τα μπουλόνια πάντα μπαίναν και βγαίναν σωστά. Πάντα σφίγγανε με 6 κιλά. Ακόμα και αν είχε κάποια απόκλιση ένα ροπόκλειδο μη φανταστείτε ότι είναι ικανή να κάνει τέτοια ζημιά. Και με 8 κιλά να τα σφίξει κανείς δεν είναι λογικό να γίνει ζημιά. Φίλοι μου πρόκειται για απαράδεκτη στραβή του κατασκευαστή. Το συγκεκριμένο εξάρτημα δεν έπρεπε να είναι φτιαγμένο ούτε από αλουμίνιο ούτε από μαντέμι. Έπρεπε να είναι από σφυρήλατο χάλυβα ή ergal. Οι δυνάμεις που απορροφά είναι τεράστιες και είναι τουλάχιστον χαζό να χρησιμοποιήσει κανείς αλουμίνιο.
Συνιστώ με πρώτη ευκαιρία να ελέγξετε το συγκεκριμένο εξάρτημα αφαιρώντας τον τροχό. Υ.Γ. Αν δεν είχε αυτό το δύσκολο πολύσφηνο θα έφτιαχνα ένα στο CNC από ergal και θα τελείωνα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν θέλω να "δικαιολογήσω" το χυτο εξάρτημα! Αυτο είναι σίγουρο πλέον ότι δεν έχει υπολογιστεί σωστά! Ερώτηση κάνω! |
|
|
|||
|
|||
|
Καθαρή ####### του κατασκευαστη!!!! Οι αλλοι που γράφουν παπαριές για να <δικαιολογησουν> την μαμα εταιρεία δεν εξυπηρετούν τίποτα. Το σωστό ηταν να τα αντικαθιστά η εταιρεία χωρίς κανένα μα κανένα κόστος. Κακο δεν ειναι να εχουν αστοχήσει σε υλικό, κακό ειναι να μην το αναγνωρίζουν και να μην καλύπτουν την δαπάνη.!!!!!
|
![]() |
|
|