![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια Πολλα Γιαννη ο,τι επιθυμεις με πολλα ορθια χλμ!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αγορίνα μου, χρόνια σου πολλά και καλά, με πολλά-πολλά χιλιόμετρα και πολλές-πολλές προβατίνες...!! Να είσαι πάντα γερός και όρθιος και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!!!
Ντίνα, να χαίρεσαι τον παίδαρο σου!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννακο να τα εκατοστησεις.Να είσαι πάντα γελαστος και καλοκαρδος,υγειης και ευτυχισμένος.Καλούς δρόμους να έχεις.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γιάννο Χρόνια Πολλά και καλά γεμάτα υγεία να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά Γιάννη, Πάντα όρθιος, να χαίρεσαι την οικογένεια σου..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με ένα πρόχειρο και γρήγορο τσεκάρισμα των μηνυμάτων σας για τις ευχές σας προς εμέ........διαπιστώνω πως δημιουργηθήκαν ΠΟΛΛΑ φιλαράκια μέσα από αυτό το forum.......
Το σημαντικότερο είναι πως σε ΚΑΘΕ μήνυμα που διάβαζα και ένα διαφορετικό συναίσθημα με πλημμύριζε χαράς για τον καθένα σας αναπολώντας στιγμές που περάσαμε μαζί, τόσο πρωτόγνωρο για μένα αλλά και τόσο όμορφο... Χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα ![]() ![]() Ευχαριστώ για τις ευχές και σε εσάς να τα φέρνει η τύχη πάντα όλα δεξιά... ![]() ![]() Last edited by jtnakos; 20-07-2012 at 11:32. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιάννη μου, τα είπαμε και στο phone, είναι τιμή να σε έχουμε στην παρέα, και είναι τιμή μου, να λέω ότι σε έχω ΦΙΛΟ... Και πάλι αδελφέ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννάκο Χρόνια Πολλά ρε...
Να είσαι γερός, να σε χαίρονται τα κορίτσια της ζωής σου, οι δικοί σου άνθρωποι και τα πολλά - πολλά φιλαράκια σου...!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιανναρε πρωτα απ ολα σου ευχομαι υγεια & οικογενειακη ευτυχια & επαγγελματικη επιτυχια. Να εισαι χαμογελαστος και παντα ορθιος με πολλα και χορταστικα χιλιομετρα.
Τελος σου ευχομαι να συνεχισεις να εισαι για παρα πολλα χρονια ακομα ο φοβος και ο τρομος των απανταχου αμνοεριφιων. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γιάνναρε Χρόνια πολλά με υγεία για εσενα και την οικογένεια σου..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|