![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά κατάλαβα. 1200 θα πάρεις - και καλά θα κάνεις.
Πάρε το με το καλό, δούλεψε μαζί του 1-2 μήνες και μετά έλα να μας πεις για τον Ιάπωνα. ΟΚ; Να το κάνεις όμως και θα ακούσουμε ότι και να πεις, καλό ή κακό. |
|
|
|||
|
|||
|
Ερωτηση:ξερουμε ποια μοντελα 1200gs δεν εχουν σερβομηχανισμο στα φρενα???Πολλοι λενε καλυτερα μοντελο απο 06 κ μετα αλλα κ ενα που εχω βρει 12/06 κ μου αρεσει εχει προβλημα στο abs..
Το μοντελο αυτο εχει το abs integral η' παλαιοτερο?? |
|
|
|||
|
|||
|
Σερβό έχουν μέχρι και τον 9 του 2006.
Πρόσεχε , ημερομηνία απο αριθμό πλαισίου όχι απο την άδεια. |
|
|
|||
|
|||
|
Πως καταλαβαινεις απ τον αριθμο πλαισιου το μοντελο??
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν ψαξεις στα τεχνικα θεματα θα βρεις ενα link που βαζεις τον αριθμο πλαισιου και σου λεει μηνα & ετος παραγωγης. Γινεται και στις αντιπροσωπιες βεβαια.
Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Διάβασε και εδώ (που μιλάει γενικά για το integral ως "παλιό" - όχι για τις BMW αλλά γενικά): Integral vs Non-Integral ABS Η αίσθηση του "κανονικού" non-integral είναι ΑΠΕΙΡΩΣ μεγαλύτερη. Στο integral πρέπει να είσαι λίγο χειρούργος (οκ συνήθειο είναι), εκτός αν σου αρέσει να δουλεύει το ABS σου συνέχεια ή σου αρέσει να φρενάρεις με το μικρό δαχτυλάκι του χεριού (καλό για να ψαρώσεις κάνα φίλο, μετά τελειώνει η χρησιμότητα του). |
|
|
|||
|
|||
|
@NLS: μήπως εννοείς servo & non servo? Integral υπάρχει ακόμα και είναι τα συνδιασμένα φρένα....
Ή κάνω εγώ λάθος; |
![]() |
|
|