![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ντροπή σου. Και αν το κάνεις και ρισκάρεις την δική σου ζωή και την δική μας οικονομία, μην το λες και παρασύρεις και άλλους. Εδώ γίνεται προσπάθεια από το αδιάφορο κράτος για το κράνος και τις ζώνες. Και εσύ μας λες τις μπαρούφες σου;;;
![]() Δεν καταλαβαίνεις οτι σε διαβάζουν και νεαροί;;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Εφόσον δεν τρέχεις κάνε σε παρακαλώ το παρακάτω τέστ. Στάσου όρθιος και βάλε τα χέρια κολλητά σαν να στέκεσαι προσοχή. Επειτά πέσε μπροστά η καλύτερα πίσω σε τσιμέντο ή σε δρόμο χωρίς να βάλεις χέρια ή σώμα για να μετριάσεις την πτώση σου. Πέσε και χτύπα με το κεφάλι σου. Αυτό ονομάζεται "πτώση εξ ιδίου ύψους" και αν δεν κάνω λάθος μεταφράζεται περίπου σε 30-35 χιλ την ώρα.
Θα ζήσεις λογικά(αν πέσεις μπροστά γιατί αν πέσεις πίσω δύσκολο) αλλά πιθανότατα να μην γράψεις εδώ την εμπειρία σου γιατί ή φυτό θα έχεις μείνει ή τετραπληγικός. Για πές θα το κάνεις το τέστ??? Αν είσαι ελάχιστα μυαλωμένος δε νομίζω φίλε μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Θείος της γυναίκας μου,τρελός με τις μηχανές,ειχε γυρίσει όλον τον κόσμο στην κυριολεξία σε 2ροδες.Παντα με κράνος κ εξωπλισμο ακόμα κ μεχρι την γωνία.μια φορά είπε να παει μια πολυ κοντινή απόσταση χωρίς το κράνος κ πως την έπαθε;;;σταματημενος στο φανάρι κηφισιας κ Αλεξάνδρας παει να περάσει ένας πιτσιρικάς ανάμεσα του φουριοζος,τον βρισκει κ όπως πέφτει χτυπά το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο κ παει ο θείος
Sent from Me using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Πολύ καλό ποστ για να μην ξεχνιόμαστε. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ισως ενα εντουρο κράνος να ήταν μια καλή λύση για σένα αρκεί να το θές βέβαια. Σωστή προστασία και ανοιχτό οσο δεν πάει άλλο.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
FACTORY PRICE - DOT ECE Motorcycle Open Face Half Leather Helmet & Visor Goggles | eBay Σουπερ ανοιχτο και απολυτη καλυψη απο τα προστιμα της τροχαιας....δεν τρεφω βεβαια ψευδεσθησεις οτι θα μου γλυτωσει το κεφαλι... |
|
|||
|
|||
![]()
ολοι εχουν δικιο,
ολες οι αποψεις εχουν την ορθοτητα σκεψεις, εγω παλαιοτερα δεν φορουσα ποτε κρανος..., τωρα απορω πως οδηγουν καποιοι χωρις κρανος..., ειναι αληθεια οτι πολες φορες δεν παω μικροβολτα, επειδη βαριεμαι να φοραω τον κουβα μεσα στη ζεστη..., ομως τωρα που περασαν τα χρονια, κοιμαμαι με το κρανος..., παντως ειμαι σιγουρος , οτι πιο πολυ κοστισουν στην οικονομια οι καπνιστες και οι παθητικοι καπνιστες, καθως και οι πινοντες αλκοολ, αλλα εκει δεν γινεται καμια προσπαθεια προστασιας ουτε των παθητικων... παντως ειναι δικαιωμα του καθενος να σπασει το κεφαλι του, οπως του αρεσει, ομως δεν εχει κανενας δικαιωμα κανεις να χαλαει τα πνευμονια μου και των παιδιων μου καπνιζοντας σε κλειστους χωρους... |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά το θέμα είναι το κράνος ή το κάπνισμα;!
Κι επειδή εγώ καπνίζω κι ίσως κάποια στιγμή με σκοτώσει ο καρκίνος, πρέπει κάποιος άλλος να μη φορά κράνος; Η να μη φορά ζώνη στο αυτοκίνητο; Εχει δει κάποιος χυμένο μάτι με το μισό κρανίο σπασμένο επειδή δεν είχε φορεθεί ζώνη; και μάλιστα στο πίσω κάθισμα... μην τα κάνουμε όλα αχταρμά. Λυπάμαι αλλά εγώ πιστεύω ότι δε χωράνε στο ίδο τσουκάλι.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και οπως ξερεις σεβομαι παντα τις αποψεις σου, αλλα σταματα να καπνιζεις, μπας και βαλει και ο αλλος κρανος... ![]() |
![]() |
|
|