![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλά τα λες, αλλά αν μπεις έστω και μια φορά το χρόνο χώμα, αλλά με απαιτήσεις...., τότε οι ακτίνες είναι μονόδρομος. Αν δεν μπεις ΠΟΤΕ, ή πας μόνο βολτίτσα κανά συνδετικό χωματάκι προς παραλία κλπ, ΟΚ! Αλουμίνιο! Με το V-strom & το Vara, μετά από χώμα σε ρυθμούς Ακρόπολις, κάθε χρόνο ισιώνουμε/ισιώναμε ζάντες. Από 80+ κάθε φορά, σε € πάντα.... ![]() Είναι αδύνατον όταν κινείσαι με 50-60 χλμ/ωρα στο χώμα, να αποφεύγεις κάθε πέτρα... Όταν κοπανήσεις κανά-δυο, την πήρες παραμάσχαλα τη ζάντα τη χυτή! ![]() Άρα αναλόγως χρήσης γίνεται και η επιλογή! Το καλύτερο απ' όλα είναι το 2ο σετ ζαντολάστιχα! Αλλά Staga σαν να λέμε ![]() ![]() Τις καλές εποχές για το Forester είχα 3 σετ: 16αρες με A/T, 15αρες με mud terrain και 16αρες με χιονολάστιχα. Πάνε αυτά βέβαια
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σε όλους και από εμένα...!
Επειδή είχα πρόσφατα το ίδιο πρόβλημα και έκανα και ακτινολόγηση, να πω τι έμαθα: Όπως προείπαν οι συμφορουμίτες παραπάνω όλες οι ζάντες έχουν τζόγο ακόμα και να τις βγάλεις και από κούτα. Πιο έγκυρος τρόπος να βγάλεις συμπέρασμα αν είναι οι ζάντες, ή το μουαγιέ, ή τα ρουλεμάν κτλ είναι να πας στο συνεργείο σου και να σου βάλει έναν τροχό από άλλη μηχανή ο οποίος θεωρούν ότι είναι "ίσιος". Αλλιώς προετοιμάσου για θεωρίες... (είχα ανοίξει και σχετικό θέμα με το μουαγιέ πριν το δοκιμάσω...) άμα παίζει και αυτός πρόβλημα στα παραπάνω, άμα δεν παίζει η ζάντα. Τέλος ρίξε και μια ματιά στο κέντρο της ζάντας γιατί σε εμένα αυτό ήταν το προβληματικό και στραβό..(και δεν μπαίνω χώμα!) και μόλις το καταλάβαμε ήταν όλοι κάπως έτσι ![]() ![]() !!! Αυτάαα... Α! να μην ξεχάσω να προσθέσω ότι από την ακτινολόγηση εγώ έμεινα ευχαριστημένος και ότι στην Ελλάδα λίγοι ακτινολογούν τις δικές μας ζάντες και να μην πας σε έναν λαστιχά-ζαντά έτσι (δική μου άποψη βεβαίως..). Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι...
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε μου σε ποιον έκανες την ακτινολόγηση ;
|
![]() |
|
|