![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Eιμαι στην πισινα του ξενοδοχειου και σας απολαμβανω...εδωσα παραγγελια για ποπ κορν και φαντα...Κeep talking boys!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα έλεγα να μην δίνετε βάση στα gallops.
Τόσα χρόνια ζούμε την εποχή των επικοινωνιακών τρύκ ... Γιατί τώρα να πέφτουν μέσα ? Τί ποιό σύνηθες να εξυψώνουν το αντίπαλο(ν) δέος ώστε να "συνετήσουν" τις διαρροές προς τα αριστερά ; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ΖΗΤΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ τις γραμμες του οποιου ακολουθουν κατα γραμμα οι ΧΑυγιτες ..... ΖΗΤΩ επισης και ο ΧΙΤΛΕΡ που κι αυτουνου τις τακτικες ακολουθουν οι ΧΑυγιτες. Μονον που ας κοιταξουν οι ψηφοφοροι τους τι εκαναν και τι ελεγαν οι δυο παραπανω ΠΡΙΝ να γινουν Κυβερνηση και τι εκαναν ΜΕΤΑ................ ενω οι δικοι μας (οι μεχρι τωρα) κυβερνητες |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Λατρει της αριστερης ιδεολογιας ομως θα σε πω.... πες για τα εγκληματα της αριστερας, εκτος και αν δεν γνωρισες η ακουσες κανενα.... οσο για τα εκτος νομου.... η σειρα ειναι πολυ μεγαλη και οι πρωτοι 200 000 ειναι αριστεροι.... ας ξεκινησουμε απο εκει.... αναρχικοι.... ολοι μεσα μετα να δουμε ποθεν εσχες... μετα ολα τα αλλα.... και ας φτασουμε και σε αυτους... Δεν τους δικαιολογο απλα λεω οτι οι αλλοι ολοι ειναι ΜΠΟΥΦΟΙ.... τελος δεν ειναι ικανοι να καθισουν στο σκαμνι 10 κλεφτες, να πεταξουν εξω 10 πακι... ημαρτον... τοσο μα τοσο ανικανοι? την ιστορια την ξερουμε και ξαναρχετε... ο χιτλερ.. κτλ ας μεινουν πισω τωρα ερχεται ο κασιδιαρης και ξερετε γιατι??? γιατι ολοι μας, και εσεις ποι κανατε περιουσια... και εγω που εζησα καποια χρονια εδω, αφηνουμε μια ελλαδα μπου_ ρδε_ λο.... τα παιδια απο πισω ειτε το θελετε ειτε οχι ΧΑ θα φερουν... Last edited by ltsiorak; 09-09-2012 at 21:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Ελάτε ένα απόγευμα να κεράσω καφέ στην Στουρνάρα και θα καταλάβετε γιατί έχει τόσο μεγάλες συμπάθειες η Χρυσή Αυγή, όσο το κράτος δεν κάνει την δουλειά του και το υποκαθιστά η ΧΑ τόσο θα έχει άνοδο των ποσοστών της.
Πολύς κόσμος την βλέπει κάτι σαν το Ρομπέν των Δασών ένα πράγμα, είδατε στις ειδήσεις μία κυρία που τους έδινε συγχαρητήρια... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε δεν είμαι εγώ που έχω τρεις μηχανές. Και καλά κάνεις που τις έχεις. Ούτε με ενδιαφέρει ούτε η ΧΑ είμαι να σου ζητήσω πόθεν έσχες. Είσαι πολύ σίγουρος ότι είμαι λάτρης της αριστερής ιδεολογίας; Κι αν μη τι άλλο, όλα είναι θέμα συμψηφισμών;! απλά ευελπιστώ να μη μας κάτσουν στο σβέρκο οι νεοχιτλερίσκοι.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ρίξε μιά ματιά στο γερμανικό τύπο να δεις τι συμβαίνει με την επανάκαμψη του ναζισμού και μετά τα ξαναλέμε. Κι έγραψα όλους όσους δε σέβονται Σύνταγμα και νόμους και πολίτευμα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η δικαιοσύνη σε κάθε επίπεδο. |
|
|
|||
|
|||
|
ευτυχως που ξυρισα το κεφαλι μου!!μοιαζω με χρυσαυγιτη και το γλιτωσα!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
![]() |
|