![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ο TEOSS δεν θα συνεχίσει τη συζήτηση;
έχω κάνει 1-2 ερωτήσεις αν έχει την καλωσύνη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά. Κατάλαβα.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο πατέρας του θα είναι πολύ περήφανος με τέτοιο γιο!! Κοιτάξτε μέσα από το κράνος την έκφραση του λέει πολλά!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το γκλομπ γιατί το κρατάει ανάποδα;
Θα ήθελε ο ίδιος να του σκάσει στο κεφάλι του με αυτόν τον τρόπο;! Τι να πει κανείς.... Πάντως πρέπει να είναι ωραία φάση να ρίχνεις πισώπλατα τη χαριστική! Πάνες φοράνε; |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν αφήνετε τις μαλαkiες και τις επιλεκτικές και απομονωμένες εικόνες μερικοί;
![]() Είδα σε πρωινές εκπομπές σκηνές με τα επεισόδια τόσο έξω απ το υπουργείο όσο κι έξω απ τη γαδα...,και είδα "διαδηλωτές" με κράνη και ξύλα να επιτίθενται στα ματ... Οι γονείς τους πρέπει να ναι πολύ περήφανοι,έτσι; ![]() Ξεκολλατε και αφήστε τα χουντικα κατάλοιπα... Οσο υπάρχει αυτή η νοοτροπία εναντιον τησ αστυνομιασ και τησ επιβολησ τησ ταξησ δεν πρόκειται ποτέ να υπάρχει τάξη σ αυτή τη χώρα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και να κάνει σωστά τη δουλειά της και όχι επιλεκτικά? και ναι .. όταν μου έχουν κλείσει τρία μαγαζιά και έχω χάσει πάνω από 80000 ευρώ και αυτή τη στιγμή δεν έχω να φάω και μόλις με τα βίας τα βγάζω πέρα γιατί εκτελούσαν διαταγές από << ανωτέρους >> για μένα αυτή είναι η γνώμη μου. Και δε μιλάω για μαγαζιά τυπου μπαρ αλλά για ιντερνέτ καφέ, ένα γήπεδο paintball και μια πιτσαρία. και δεν είναι χουντικά κατάλοιπα αυτά είναι η αδικία που γίνεται σε κάποια άτομα και πιστεψεμε ξέρω πολλά. Ας κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να δεις που τέτοια φαινόμενα θα εξαλείφουν. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μήπως όμως αν όταν στα έσπαγαν η αστυνομία άφηνε στον τόπο τους αλήτες που το έκαναν,θα έβγαιναν όλοι οι κομπλεξικοι αριστεροί και αντί εξουσιαστές και θα άρχιζαν να υπερασπίζονται τους αλήτες; Τελικά τι αστυνομία θελουμε; |
![]() |
|
|