![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στην εκδρομη που πηγαμε εξωτερικο ηθελε φιλος να του περασω απο το netbook κατι ωραια τραγουδακια να τα ακουει στην διαδρομη αφου τα δικα του τα ακουσε ολα...τοσο ΑΠΛΑ δεν μπορουσα να του τα περασω καθως θα σβηνωντουσαν ολα τα αλλα που ειχε με αυτον τον περιβοητο συγχρονισμο!! Αυτη ειναι η απλοτητα του Iphone!! Α επισης 1 μερα πριν φυγω εγκατεστησα ΤΣΑΜΠΑ χωρις σπασιματα το Navigon μαζι με τους χαρτες ευρωπης αφου διαλεξα τις χωρες, ΑΓΟΡΑΣΕ το εσυ θα ξετρελαθεις ειναι φοβερο navigation Οσο για τα σκορ δεν τα μετραω, δεν ειμαι κολημμενος οπως εισαι εσυ, οπως προειπα ειχα και τα 2 απλα τωρα προτιμω android
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν, εγώ έχω iphone 4.
Θέλω να στείλω φωτογραφία στο sony ericsson , που τρέχει adroid, της γυναίκας μου . Μπορώ? Εννοώ με bluetooth, IR ή οτιδήποτε δωρεάν, χωρίς ενδιάμεσο pc... Προσπάθησα να στείλω φωτο του γιου στον πεθερό μου, που έχει LG με adroid, μέσω ΜΜS. Δεν μπόρεσα... Αυτού το τηλ παίρνει (ρυθμίσεις κλπ είναι ΟΚ) και το δικό μου στέλνει στου αδερφού μου το iphone. Στα άλλα? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ποιος επεσε στην παγιδα τωρα peterv??!! Θα το ξαναπω....ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ και δεν γουσταρει αλλους, γκε γκε??
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() δεν ασχολουνται με τα αλλα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() αν και τωρα τελευταια πολλα aftermarket παιρνουν και τα bmw απλα αισθητικα τους ταιριαζουν τα high end aftermarket (touratech wunderlich κλπ) κι οχι τα low (kappa givi κλπ)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Τωρα μιλας σωστα
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχοντας 2 χρόνια αιφονι......μετά απο αυτα που άκουσα, είμαι μαρμαρας-χακερ
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν δεν έχεις κάνει jailbreak το γιοτόφωνο δε μπορείς. Δυστυχώς
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Χωρις jailbreak ειναι αχρηστο κοινως, απο την εμπειρια μου με αυτο... ο μονος λογος που επιμενω ειναι γιατι δεν μπορω να ακουω οτι ειναι ΑΠΛΟ!!! πειτε οτι εχει αξιοπιστο λειτουργικο, δεν κολαει, γρηγορο, αλλα οχι και ΑΠΛΟ!! |
![]() |
|
|