![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΣΚΙ !!!!!! 8.30 carrefour |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ετοιμαζουν και μπλουζακια.. ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() δίπλα είναι η Οχρίδα.,για κανα ψαράκι.,, ξες.,.,., .,.,κατα τις 8:25,37πμ.,., θα περνάμε απο γέφυρα Θέρμης.,. αν θές περιμένουμε.,., |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσυ πρέπει να βάλεις τέλος, με αυτα τα σουρτα-φερτα..... Πρέπει να δουλέψουμε κάποια κεντιδια και σε θέλω συγκεντρωμενο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επαναλαμβανω η προσφορα για τις σιδερωστρες
ειναι στο Carrefour ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ![]() 1.Paschalis- Δηθεν πλοηγος 2.Tattoopanther- Φωτογραφος 3.Sakis- Διαχειριση τροφιμων 4.petros1200gs- Επι των εγγραφων και του προγραμματος 5.Billysasha- Διερμηνεια και ερμηνεια συμπεριφορων των γειτονων 6.ΜΟΥΤΡΟ-Δασκαλος χιονοσανιδας 7.Tassosgs-Μεταφορα σιδεροσανιδας 8.kosta12gs-3 ωρη κι οπου φτασω 9.Georgios-Το ιδιο 10.?? Η σημερινη τιμη της βενζινης στη γειτονα ειναι 1,35 Φροντιστε στην αναχωρηση να εχετε καυσιμα για 80 περιπου χιλιομετρα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η Σαρτηνός κάτ΄ήλιγη.,.,., οτ'θέιχ ριπό.,.,., |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() μα όσες ποιο πολλές τσάρκες κάνω τόσο ποιο έμπνευση παίζει..,. μανιακέ μου.,., ![]() άσε που έχω και παραπάνω χρόνο ., αφού είμαι και free απο πλυντήρια πιάτων ., .,σιδερώστρες.,. και όλα τα σχετικά.,., |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Γεώργιε, μην πάρεις φωτογραφική μηχανή . . . θα έχει ο tattooυλίξ. Ούτε πορτοφόλι . . . θα έχει ο φυσικουλίξ. ![]() Last edited by nikos-x; 02-11-2012 at 20:41. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
που θα πας και εσυ.........δεν θα γλυτωσεις ![]() ![]() |
![]() |
|
|