![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() και εκτος αυτου φιλε vaska,εισαι ελευθερος να ακολουθεις τετοιες τακτικες,αλλα σκεψου οτι και η τυχη καμια φορα μας εγκαταλειπει,οποτε ανεξαρτητα με του τι πιστευεις,δε νομιζω να αξιζει να ρισκαρεις για 230 ε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Να είστε όλοι καλά, ευχαριστώ για τις συμβουλές σας μα θα μου επιτρέψετε να έχω άποψη και να την κάνω πράξη. Κανείς δεν είπε ότι αξίζει να ρισκάρεις για 230 ή για 2300 ευρόπουλα. Η ζωή είναι απείρως πολυτιμότερη, αλλά δεν ρισκάρω. Και πέλμα έχω και καλά κρατάει.
Πάντα όρθιοι. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο "καυγάς" είναι για τα χρόνια και όχι για το πάχος του πέλματος. |
|
|
|||
|
|||
|
Εσείς, εγώ στρίβω σαν κουλός.
|
|
|
|||
|
|||
|
Σαν μια μεγάλη παρέα που είμαστε..
..θα πρέπει να λέμε όλοι τη γνώμη μας.Μην ξεχνάμε ότι οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν το κανόνα.Επίσης δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει κάποιος ή κάποιοι οι οποίοι μιλούν χωρίς προσωπική εμπειρία και μέσω ξένων εμπειριών (για συγκεκριμένα θέματα όπως το παραπάνω).Πάλι είναι καλό να αναπτύσσουμε, τα επιχειρήματα του ο καθένας μας..αλλά είναι εγωιστικό να προσπαθεί να κάνει τους άλλους να ασπαστούν την άποψη του.Όπως σε όλες τις παρέες υπάρχουν διαφωνίες αλλά και το αντίθετο!Φυσικά η ειρωνεία είναι κατάπτυστη από μέρους μου σε αντίθεση με τη πλάκα και τα πειράγματα!...Ούφ!Το έγραψα και ησύχασα!![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Καθε 8000 βάζετε καινούργια λάστιχα....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Λεπτά?Ώρες?μέρες?μήνες?![]() ![]()
|
![]() |
|