![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κατά τη διάρκεια της πτήσης από Αθήνα προς Λονδίνο ο πιλότος καλωσορίζει τους επιβάτες :
- Αγαπητοί επιβάτες σας μιλάει ο πιλότος.Βρίσκεστε στη πτήση 220 για Λονδίνο.Ο καιρός είναι θαυμάσιος και...Πρόσεχε πρόσεχε! Θα πέσει!!! Ω Θεέ μου! (Σιωπή)......... Μετά από πέντε λεπτά ακούγεται και πάλι ο πιλότος να ανακοινώνει - Συγγνώμη για πριν που σας τρόμαξα αλλά μια απρόσεκτη αεροσυνοδός έριξε τον καφέ πάνω μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έγινε το παντελόνι μου από μπροστά. Και τότε ακούγεται ένας επιβάτης να λέει : - Και που να δεις πως έγινε το δικό μου από πίσω .......... |
|
|
|||
|
|||
|
Έ λ ε ο ς ! ! !
|
|
|
|||
|
|||
|
Η προοδευτική σύζυγος αποφασίζει να κάνει δώρο στον άντρα της μια επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο
. Φτάνουν στο strip club και ο πορτιέρης λέει στον άντρα της, - Γεια χαρά Κώστα! Τι κάνεις; Η σύζυγος τότε τον ρωτάει αν είχε ξαναπάει σε αυτό το στριπτιτζάδικο, αλλά ο Κώστας της λέει: - Όχι, απλά πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο. Όταν κάθισαν, η σερβιτόρα ρωτάει τον Κώστα αν θα πάρει το συνηθισμένο του ποτό και του φέρνει τη μάρκα ουίσκι που του αρέσει. Η σύζυγος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και τον ρωτάει: - Από πού και ως πού ήξερε η σερβιτόρα ποιο ποτό πίνεις συνήθως; - Έρχεται κι αυτή στο ίδιο γυμναστήριο και μία φορά συζητάγαμε σχετικά με ποτά κλπ. - Ας το καταπιώ κι αυτό, λέει η σύζυγος. Μετά από κάποια ώρα έρχεται και μία στρίπερ στο τραπέζι τους, κάθεται στα πόδια του, τον παίρνει αγκαλιά και του λέει: - Γεια σου Κωστάκη μου! Να σου κάνω το χορό που σε τρελαίνει; Η σύζυγος πλέον είναι έξω φρενών, αρπάζει την τσάντα της και φεύγει τρέχοντας από το στριπτητζάδικο. Ο Κώστας τρέχει από πίσω της και την βλέπει να μπαίνει σε ένα ταξί. Προτού προλάβει η σύζυγος να κλείσει την πόρτα, ο Κώστας προλαβαίνει και μπαίνει μέσα στο ταξί μαζί της. Προσπαθεί απεγνωσμένα να τα μπαλώσει, λέγοντάς της πως η στριπτιτζού τον πέρασε για κάποιον άλλο. Η σύζυγος όμως δεν τον πιστεύει και αρχίζει να του φωνάζει, να τον βρίζει, τον χτυπάει όλο νεύρα. Κι ο ταξιτζής, που παρακολουθούσε την φάση, φτιάχνει λίγο τον καθρέφτη, κοιτάει προς τα πίσω τον καυγά και λέει: - Κωστάκη, ζόρικο το πουτ@ν@κι σήμερα, ε; |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Είναι ομολογουμένως πολύ καλό. Ο γραπτός όμως λόγος απέχει πολύ από τον προφορικό. Θα προσπαθήσω όμως να το μεταφέρω όσο γίνεται καλύτερα.
Είναι λοιπόν ο Κρητίκαρος που έχει ήδη 3 παιδιά και τα φέρνει βόλτα δύσκολα. Μία μέρα κατά την επιστροφή του από τη δουλειά η γυναίκα του, του ανακοινώνει πως είναι πάλι έγκυος. Τα παίρνει στην κράνα ο κρητικός και βουτάει τη γυναίκα του και πάνε σούμπιτοι στον γυναικολόγο όπου εκεί μετά από εξέταση ο γυναικολόγος συμφωνεί για την εγκυμοσύνη της κυρίας και μάλιστα τους ανακοινώνει ότι έχουν τρίδυμα. Τρελαμένος ο δυστυχής πατέρας, μέσα στην απόγνωση για το πως θα τα καταφέρει να θρέψει τόσα στόματα, ζητάει από τον γιατρό να διακόψει την κύηση. - Φίλε μου αυτό δεν γίνεται, επιστήμονας είμαι όχι φονιάς και η έκτρωση είναι φόνος. - Φόνος ξεφόνος, εγώ δεν μπορώ να ταΐσω τόσα στόματα. Κάνε την έκτρωση. - Όχι δεν μπορώ, άλλωστε σήμερα η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ που μπορώ να σου πω με ακρίβεια από τώρα το επάγγελμα που θα κάνουν τα αγέννητα παιδιά σου, στο μέλλον. - Σώπα....... και για πες..... - Να ο πρώτος θα γίνει αρχιτέκτονας, λέει ο γιατρός - Χμ αρχιτέκτονας σκέφτεται ο πατέρας, οπότε θα κερδίζει αρκετά χρήματα, έτσι θα δίνει κάτι και σε μας να μας βοηθήσει. Και ο δεύτερος???? - Ο δεύτερος θα γίνει δικηγόρος. - Αχα... δικηγόρος, αμ τότε αυτός θα βγάζει ακόμα περισσότερα από τον 1ο, οπότε θα δίνει και κάτι σε μας να μας ξελασπώσει. Καλά οκ, για λέγε και για τον τρίτο...... - Ο τρίτος θα γίνει λυράρης. - Λυράρης??? από λυράρηδες γεμάτη η Κρήτη, αυτόν να τον "καθαρίσεις". - Δεν γίνεται σας είπα κύριε, δεν το κάνω. - Το κάνω όμως εγώ λέει ο πατέρας, αρπάζει ένα σφυρί και πλησιάζει την γυναίκα του που είναι ακόμα ξαπλωμένη στο γυναικολογικό κρεββάτι. Που ακριβώς είναι ????? ρωτάει τσαντισμένος τον γιατρό .... Κι αυτός με τρεμάμενο χέρι δείχνει το σημείο στην κοιλιά της εγκύου. "Μπαμ" τραβάει μια σφυριά ο πατέρας και ξαφνικά ακούγεται μια φωνίτσα να τραγουδάει ..... (σε ρυθμό μαντινάδας): "Τσε ο πατέρας σκότωσε το αρσιτεκτονάτσι έλα έλα, το αρσιτεκτονάτσι" |
|
|
|||
|
|||
|
Εντουράδα στο δάσος με φίλους.........αξία ανεκτίμητη
|
|
|
|||
|
|||
|
Είναι 3 φανταράκια που γυρίζουν από έξοδο. Τα έχουν κοπανίσει κανονικά και είναι ψιλοσουρωμένα. Ο ένα όμως από αυτούς είναι πραγματικά λιώμα. Τον στηρίζουν από δεξιά κι αριστερά οι φίλοι του και αυτός πηγαίνει παραπατώντας. Μέσα στη σούρα τους αποφασίζουν να πάνε στις πουτ@νες. Έχουν δει ένα καλό σπίτι κι έχουν ακούσει από άλλους φίλους ότι οι κοπέλες είναι τα καλύτερα μπιστόλια της περιοχής.
Μια και δυο πηγαίνουν. Ανεβαίνουν στον όροφο και εμφανίζεται η τσατσά. - Καλώς τα παλικάρια, τι θέλετε???? - Να πηδήξουμε θέλουμε, υπάρχουν κοπέλες??? - Έχουμε ένα μικρό προβληματάκι, είσαστε 3 και οι κοπέλες είναι 2. Τι θα κάνουμε??? Κοιτάζονται τα παιδιά μεταξύ τους και ρίχνουν και μια ματιά σ' αυτόν που είναι "κάκα". Κοιτάζει και η τσατσά και λέει με νόημα - Εντάξει παιδιά, βρήκα τι θα κάνουμε, θα δώσουμε στο φιλαράκι σας μια φουσκωτή κούκλα, με τη σούρα που έχει δεν θα καταλάβει τη διαφορά, ΟΚ?? - ΟΚ λένε τα παιδιά και βάζουν τον φίλο τους σ' ένα δωμάτιο, του πετάνε και μια φουσκωτή κούκλα από δίπλα και κλείνουν την πόρτα. Μετά από κανένα μισάωρο, βγαίνουν και οι 3 από το σπίτι και καθ' οδόν για το στρατόπεδο ανταλλάσσουν απόψεις για τις κοπέλες του σπιτιού. - Εμένα η δικιά μου πρέπει να ήταν Ισπανίδα γιατί κάποια στιγμή ξεκουμπώνει το σουτιέν πετάει έξω τα πυροβόλα και καταλαβαίνετε.... - Εμένα η δικιά μου (λέει ο άλλος ) πρέπει να ήταν Τουρκάλα, εκεί που πήγαινα κανονικά τραβιέται και τον βάζει στην άαααλλλη είσοδο, ξέρετε. Εσένα ρε μ*λ@κ@ τι ήταν η δικιά σου??? (ρωτάνε τον άλλον που ήταν στουπί) - Εμένα μάγκες (λέει αυτός τραυλίζοντας από το μεθύσι) πρέπει να ήταν μάγισσα. - Μάγισσα??? - Ναι ρε μάγισσα, μόλις ξεβρακώθηκα, την άρπαξα σφιχτά και με το που την κάρφωσα......... ακούστηκε ένα φσσσσσσσσσσσ και πάει πέταξε από το παράθυρο............ |
|
|
|||
|
|||
|
Λέει ο άντρας στην γυναικά του : Aπόψε θα πάμε στις πουτ@νες . Εγώ θα πάω στην Svetlana , κι εσύ θα πας στην μάνα σου !!!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|