![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα χαιρετίσματα μας από το νησί σε όλους! |
|
|
|||
|
|||
|
Εεε ΟΧΙ και όλοι.... ![]() Εγώ έμπλεξα σε κάτι παλιοβουνά με κάτι παλιοποδάλατα και δεν κατάφερα να δω κανέναν..... ![]() Ελπίζω να τους δω πριν φύγουν για πίσω.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αρχοντικά Σάλτη! Εγγύηση λέμε! Όχι παίζουμε! ![]() Καλή διαμονή παίδες! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Αχ.... τη να σε κανω ΛελοΓρια που εμπλεξα με το μαγαζι και δεν ειμαι κι τωρα ....!!!! πιστευω να περνατε τελεια με το Θειο ... αν και με πηραν κατι ψιχαλες!!! τελικα καταλαβες και συ ποιος ειναι ο Βροχοποιος!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καλο βραδυ σε ολους σας τα λεμε αυριο
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν πόνεσε λέει!!!
Εμείς οι κοντινοί θα την πληρώσουμε. Εμείς κάθε φορά που σηκώνουμε το ποτήρι μας, είναι και για τα φιλαράκια . . . στην υγειά τους.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έλα Γιαν-νάκο μου!! εδώ είμαι κι εγώ, φίλε μου καλέ!
Καινούργιο είναι το μπλουζάκι βρε, όσο για το γένι είναι κατάμαυρο αλλά δεν έχει καλό φλάς η 'μηχανή' του μανιακού και μου το γκρίζαρε γμτ... ![]() ![]() ![]() Κι εμένα μου λείψατε όλοι, όσους έχω καιρό να δω, αλλά είδες όλο κάτι γίνεται κι όλο κάπως τα καταφέρνουμε όπως τώρα, καλή ώρα με τα παιδιά κι ανταμώνουμε!!! Εσένα κάτι μου λέει πως θα σε δούμε σύντομα! ... Καλά μου το λέει???? |
|
|
|||
|
|||
|
Να περνάτε πάντα καλά !!!!!!!! Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές |
|
|
|||
|
|||
|
Πισω στην βαση μας ςδω κ καμια ωριτσα μετα απο ενα πολυ ομορφο σκ!
Πολυ ομορφα τοπια.Φοβερη παρεα.Και πολυ νερο που καιει..οπου μετα απο εντατικο σεμιναριο..μπορω να πω οτι εκτιμησα και το γλυκανισατο...! Χαρηκαμε πολυ που ειδαμε τα φιλαρακια μας στο Βολο και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι μας εχουν σκλαβωσει με την φιλοξενια τους! Να στε καλα και ευχομαι να ξαναβρεθουμε συντομα! sent from my galaxy S2 |
|
|
|||
|
|||
![]() κ για του λογου το αληθες...η θεα μας σημερα το πρωι... ![]() sent from my galaxy S2 |
![]() |
|
|