![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() δυστυχως ζουμε σε μια κοινωνια με κοντη μνημη .,.,.,. με κριση μεσω των δελτιων των 8.30 με διηγησεις του παππου κοντα στο τζακι για τον εμφυλιο.,., και με κριση υποδουλη..,.,.,. αυτα θελουμε αυτα εχουμε.,,,.,.,.,.,., αυτα μας βολευουν!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μιλάς για την αγορά του 902? Μαζί με Χατζη.......υ |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν με εντυπωσιάζει πια που ένας σε ένα φόρουμ πανυγηρίζει γιατί μπήκαν τα ΕΚΑΜ σε μια κατάληψη,
δεν με εκπλήσει που κάποιοι επιμένουν σε Χρυσαυγίτικες εμμονές τύπου "που είναι οι νεκροί του Πολυτεχνείου;", δεν με ψαρώνει που οι μεγαλοκοτσαμπάσηδες των μήντια παίρνουν τα εκατομμύρια των ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών που θα πληρώνει ο γιός μου ως τα γεράματα του, δεν τρελαίνομαι καν για το ότι κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να τσακωθούνε για όλα αυτά από το λαπτοπ τους... αλλά όταν το υποτιθέμενο κόμμα εξουσίας, ο Σύριζα, την ίδια στιγμή που ο επικεφαλής του έχει πάει να δει τον Σόιμπλε, δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να απολογηθεί για λογαριασμό κάθε μπάχαλου, κάθε γκαζάκια και κάθε προβοκάτσιας της ΝΔ τότε με ζώνουνε τα φίδια για το θα γίνει... άμα και αυτοί είναι τόσο μπρδλ και φτερό στον άνεμο ώστε να τους κάνει μπάλα και ο πουθενάς ο Κεδίκογλου τι ##### να ψηφίσει κανείς; ΥΓ: δεν έχω καμία κομματική η πολιτική ταυτότητα η λύση να προβάλω. Και λυπάμαι για το τελευταίο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αλλα και αυτων που πιστευεις πως εκτυλισσονται γυρω μας και καθε φορα που σε διαβαζω σε θαυμαζω. Στο τελευταιο σου περι συριζα και λοιπων γραφικων τυπων εγω θεωρω πως επρεπε απο τον Ιουνιο να ειναι ηδη στην εξουσια και τωρα που μιλαμε να διαπρεπουν-ωραια εξελιξη- η απλα να καταρρεουν και να αντικαθιστανται απο ενα νεο σχημα που -αισιοδοξα λεω εγω- θα ειχε ηδη αναδειχθει μετα τη πληρη διαλυση των δυο μεγαλων. Αυτη ηταν η μονη λυση αλλα δεν υφισταται πλεον χρονος για τετοιες ζυμωσεις. ![]() Το τι θα γινει σε μια χωρα που δεν παραγει την τροφη των κατοικων της και φιλοξενει και εκατομμυρια δυστυχεις που δεν εχουν να χασουν τιποτα ας μας το πουν οι ειδικοι σε θεματα εσωτερικης ασφαλειας. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλά, από το συνονθύλευμα ασυναρτησίας που υπέβαλε πρόσφατα υποψηφιότητα ως κόμμα, αυτό σε πείραξε ???? ![]() ![]() ![]() Αυτό βέβαια εξηγεί και τις λοιπές θέσεις … Υ.Γ. Όσο για τα κοτόπουλα ... είναι έκφραση κατ΄ ευφημισμόν λόγο της προϊστορικής καταγωγής τους !!! ![]() ![]() ![]() Last edited by TEOSS; 14-01-2013 at 20:50. |
|
|
|||
|
|||
|
"Αυτό" ποιο; Το ότι δεν συμφωνεί με την άποψη ΣΟΥ και τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ θέσεις;
Είπαμε, η ΕΙΡΩΝΕΙΑ όσο "λεπτή" κι αν είναι κι όσο κομψά κι αν γίνεται είναι κάτι που δεν θα ανεχτούμε ξανά. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτό δεν είναι <<λεπτή ειρωνεία>> ??? Δεν την καταλαβαίνεις ή την καλύπτεις ??? |
|
|
|||
|
|||
|
Η ιστορία μας είχε διδάξει, μέχρι τώρα, ότι οι Έλληνες στις δύσκολες στιγμές "μονιάζουν", γίνονται "μια γροθιά" και πολεμούν ηρωικά. Γιατί δεν γίνεται και τώρα αυτό ρε γ@μώτο μου... Γιατί πρέπει ακόμα και σε αυτό το χάλι να σφαζόμαστε μεταξύ μας... Γιατί...??? Προσωπικά, έχω αναθεωρήσει πολλά από τα πιστεύω μου τον τελευταίο καιρό. Έχω ρίξει αρκετό νερό στο κρασί μου και βλέπω με διαφορετικό μάτι πολλά πράγματα. Μήπως πρέπει, έστω και τώρα, να "την δούμε" όλοι λίγο αλλιώς?? Άλλοι είναι οι εχθροί μας. Όχι ο διπλανός μας. Ας το καταλάβουμε έστω και τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά. Αυτό τουλάχιστον ελπίζω και εύχομαι...
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δικός μου προβληματισμός είναι τα μέτρα που θα περάσουν σήμερα. Και πάντα όταν παίρνουν αποφάσεις για το λαό εν ονόματι του έχουμε σειρά από τέτοιου είδους φασαρίες. Το παρακράτος της Δεξιάς στο μεγαλείο του……………… |
![]() |
|
|