GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 11-01-2013, 23:32
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3
Προεπιλογή Απάντηση: Τα ΕΚΑΜ έβαλαν τέλος στη βίλλα Αμαλία

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμένα πάλι πείτε με καχύποπτο αλλά όταν φάνηκε ότι η ιστορία με τη λίστα Λαγκάρντ πάει για "αβαβά" -και κατά πως φαίνεται και ο Παπακωσταντίνου δεν θα διωχθεί ποινικά- άρχισε η συγκυβέρνηση να κυνηγάει τις καταλήψεις για να δείξει πως "υπάρχει κράτος" και "ο νόμος εφαρμόζεται προς πάσαν κατεύθυνσιν".

Ε είχανε βγει και κάτι δημοσκοπήσεις που θέλανε την ΝΔ τσίμα τσίμα με τον Σύριζα και κατάφεραν -χάρη και στον ιδρυματισμό μέρους του Συριζα- αντί να απολογούνται οι κυβερνώντες για τη λίστα Λαγκάρντ να απολογείται ο Τσίπρας για κάθε κατάληψη και γκαζάκι. Από κοντά πέσανε και τα ποσοστά του στην πρόσφατη δημοσκόπηση... και όλοι χαρούμενοι.

Α, μην ξεχάσω, αμέσως πριν, το (ευαίσθητο με την δημόσια τάξη) ΜΕγκάλο κανάλι -δηλαδή ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης που έχει και γιό βουλευτή στη ΝΔ πια- πήρε και ένα δάνειο 100 μύρια, -γιατί λεφτά υπάρχουν- από τις τράπεζες -που δεν είχαν- παρότι τους χρωστάει και 250 με 350 μύρια και κάτι.

Το μπόνους στην όλη ιστορία είναι ότι κάθε αμοιβάδα που αντιλαμβάνεται την πολιτική και την ιστορία σαν "ντέρμπι αιωνίων" πανυγηρίζει για το "ΕΚΑΜ - Καταληψίες :1-0" και είναι χαρούμενη και η άκρα δεξιά του Κυρίου...

Αυτό το λένε αποπροσανατολισμό και διάσπαση προσοχής -απαραίτητα για την διαχείρηση του πλήθους- αλλά με την ζαλούρα που θα φέρει η πείνα που έρχετε θα είναι το μικρότερο σύμπτωμα. Αλλά μεγάλο μας πρόβλημα...

δυστυχως ζουμε σε μια κοινωνια με κοντη μνημη .,.,.,.
με κριση μεσω των δελτιων των 8.30
με διηγησεις του παππου κοντα στο τζακι για τον εμφυλιο.,.,
και με κριση υποδουλη..,.,.,.

αυτα θελουμε αυτα εχουμε.,,,.,.,.,.,.,

αυτα μας βολευουν!!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 12-01-2013, 00:05
kostasmats Ο/Η kostasmats βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: hlioupolh Athina
Μoto: δεν εχω

Απόσπασμα:
Εμένα πάλι πείτε με καχύποπτο αλλά όταν φάνηκε ότι η ιστορία με τη λίστα Λαγκάρντ πάει για "αβαβά" -και κατά πως φαίνεται και ο Παπακωσταντίνου δεν θα διωχθεί ποινικά- άρχισε η συγκυβέρνηση να κυνηγάει τις καταλήψεις για να δείξει πως "υπάρχει κράτος" και "ο νόμος εφαρμόζεται προς πάσαν κατεύθυνσιν".

Ε είχανε βγει και κάτι δημοσκοπήσεις που θέλανε την ΝΔ τσίμα τσίμα με τον Σύριζα και κατάφεραν -χάρη και στον ιδρυματισμό μέρους του Συριζα- αντί να απολογούνται οι κυβερνώντες για τη λίστα Λαγκάρντ να απολογείται ο Τσίπρας για κάθε κατάληψη και γκαζάκι. Από κοντά πέσανε και τα ποσοστά του στην πρόσφατη δημοσκόπηση... και όλοι χαρούμενοι.

Α, μην ξεχάσω, αμέσως πριν, το (ευαίσθητο με την δημόσια τάξη) ΜΕγκάλο κανάλι -δηλαδή ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης που έχει και γιό βουλευτή στη ΝΔ πια- πήρε και ένα δάνειο 100 μύρια, -γιατί λεφτά υπάρχουν- από τις τράπεζες -που δεν είχαν- παρότι τους χρωστάει και 250 με 350 μύρια και κάτι.

Το μπόνους στην όλη ιστορία είναι ότι κάθε αμοιβάδα που αντιλαμβάνεται την πολιτική και την ιστορία σαν "ντέρμπι αιωνίων" πανυγηρίζει για το "ΕΚΑΜ - Καταληψίες :1-0" και είναι χαρούμενη και η άκρα δεξιά του Κυρίου...

Αυτό το λένε αποπροσανατολισμό και διάσπαση προσοχής -απαραίτητα για την διαχείρηση του πλήθους- αλλά με την ζαλούρα που θα φέρει η πείνα που έρχετε θα είναι το μικρότερο σύμπτωμα. Αλλά μεγάλο μας πρόβλημα...
εισαι οντως καχυποπτος.Γινονται αυτα στην Ελλαδα;
Reply With Quote
Παλιό 12-01-2013, 01:13
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
Ρε φίλε αυτό το άκουσα, πόσο μακάκες είμαστε...
Μιλάς για την αγορά του 902? Μαζί με Χατζη.......υ
Reply With Quote
Παλιό 14-01-2013, 10:41
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα

Δεν με εντυπωσιάζει πια που ένας σε ένα φόρουμ πανυγηρίζει γιατί μπήκαν τα ΕΚΑΜ σε μια κατάληψη,

δεν με εκπλήσει που κάποιοι επιμένουν σε Χρυσαυγίτικες εμμονές τύπου "που είναι οι νεκροί του Πολυτεχνείου;",

δεν με ψαρώνει που οι μεγαλοκοτσαμπάσηδες των μήντια παίρνουν τα εκατομμύρια των ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών που θα πληρώνει ο γιός μου ως τα γεράματα του,

δεν τρελαίνομαι καν για το ότι κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να τσακωθούνε για όλα αυτά από το λαπτοπ τους...

αλλά όταν το υποτιθέμενο κόμμα εξουσίας, ο Σύριζα, την ίδια στιγμή που ο επικεφαλής του έχει πάει να δει τον Σόιμπλε, δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να απολογηθεί για λογαριασμό κάθε μπάχαλου, κάθε γκαζάκια και κάθε προβοκάτσιας της ΝΔ τότε με ζώνουνε τα φίδια για το θα γίνει...

άμα και αυτοί είναι τόσο μπρδλ και φτερό στον άνεμο ώστε να τους κάνει μπάλα και ο πουθενάς ο Κεδίκογλου τι ##### να ψηφίσει κανείς;

ΥΓ: δεν έχω καμία κομματική η πολιτική ταυτότητα η λύση να προβάλω. Και λυπάμαι για το τελευταίο.
Reply With Quote
Παλιό 14-01-2013, 20:36
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Απόσπασμα:
Δεν με εντυπωσιάζει πια που ένας σε ένα φόρουμ πανυγηρίζει γιατί μπήκαν τα ΕΚΑΜ σε μια κατάληψη,

δεν με εκπλήσει που κάποιοι επιμένουν σε Χρυσαυγίτικες εμμονές τύπου "που είναι οι νεκροί του Πολυτεχνείου;",

δεν με ψαρώνει που οι μεγαλοκοτσαμπάσηδες των μήντια παίρνουν τα εκατομμύρια των ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών που θα πληρώνει ο γιός μου ως τα γεράματα του,

δεν τρελαίνομαι καν για το ότι κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να τσακωθούνε για όλα αυτά από το λαπτοπ τους...

αλλά όταν το υποτιθέμενο κόμμα εξουσίας, ο Σύριζα, την ίδια στιγμή που ο επικεφαλής του έχει πάει να δει τον Σόιμπλε, δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να απολογηθεί για λογαριασμό κάθε μπάχαλου, κάθε γκαζάκια και κάθε προβοκάτσιας της ΝΔ τότε με ζώνουνε τα φίδια για το θα γίνει...

άμα και αυτοί είναι τόσο μπρδλ και φτερό στον άνεμο ώστε να τους κάνει μπάλα και ο πουθενάς ο Κεδίκογλου τι ##### να ψηφίσει κανείς;

ΥΓ: δεν έχω καμία κομματική η πολιτική ταυτότητα η λύση να προβάλω. Και λυπάμαι για το τελευταίο.
Εισαι ακριβης στην εκφραση αυτων που πιστευεις
αλλα και αυτων που πιστευεις πως εκτυλισσονται
γυρω μας και καθε φορα που σε διαβαζω σε θαυμαζω.
Στο τελευταιο σου περι συριζα και λοιπων γραφικων τυπων
εγω θεωρω πως επρεπε απο τον Ιουνιο να ειναι ηδη στην εξουσια
και τωρα που μιλαμε να διαπρεπουν-ωραια εξελιξη- η απλα να καταρρεουν
και να αντικαθιστανται απο ενα νεο σχημα που -αισιοδοξα λεω εγω- θα ειχε ηδη
αναδειχθει μετα τη πληρη διαλυση των δυο μεγαλων.
Αυτη ηταν η μονη λυση αλλα δεν υφισταται πλεον
χρονος για τετοιες ζυμωσεις.
Το τι θα γινει σε μια χωρα που δεν παραγει την τροφη των
κατοικων της και φιλοξενει και εκατομμυρια δυστυχεις
που δεν εχουν να χασουν τιποτα ας μας το πουν
οι ειδικοι σε θεματα εσωτερικης ασφαλειας.
Reply With Quote
Παλιό 14-01-2013, 20:44
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
.........
.........

Δεν πειράζει, ως γνωστόν μαζί με τα χλωρά ποτίζονται και τα ξέρα… εκτός κι εάν ξεραθούν πολλά και κάψουν τα χλωρά… οπότε πάλι μην ανησυχείς.

Καλά, από το συνονθύλευμα ασυναρτησίας που υπέβαλε πρόσφατα υποψηφιότητα ως κόμμα, αυτό σε πείραξε ????

Αυτό βέβαια εξηγεί και τις λοιπές θέσεις … !!!

Υ.Γ.

Όσο για τα κοτόπουλα ... είναι έκφραση κατ΄ ευφημισμόν λόγο της προϊστορικής καταγωγής τους !!!

Last edited by TEOSS; 14-01-2013 at 20:50.
Reply With Quote
Παλιό 14-01-2013, 20:51
yns Ο/Η yns βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό βέβαια εξηγεί και τις λοιπές θέσεις … !!!

"Αυτό" ποιο; Το ότι δεν συμφωνεί με την άποψη ΣΟΥ και τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ θέσεις;

Είπαμε, η ΕΙΡΩΝΕΙΑ όσο "λεπτή" κι αν είναι κι όσο κομψά κι αν γίνεται είναι κάτι που δεν θα ανεχτούμε ξανά.
Reply With Quote
Παλιό 14-01-2013, 21:06
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:

..........

Αυτό δεν είναι <<λεπτή ειρωνεία>> ???

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns Εμφάνιση μηνυμάτων
"Αυτό" ποιο; Το ότι δεν συμφωνεί με την άποψη ΣΟΥ και τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ θέσεις;

Είπαμε, η ΕΙΡΩΝΕΙΑ όσο "λεπτή" κι αν είναι κι όσο κομψά κι αν γίνεται είναι κάτι που δεν θα ανεχτούμε ξανά.
Δεν την καταλαβαίνεις ή την καλύπτεις ???
Reply With Quote
Παλιό 14-01-2013, 21:15
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Η ιστορία μας είχε διδάξει, μέχρι τώρα, ότι οι Έλληνες στις δύσκολες στιγμές "μονιάζουν", γίνονται "μια γροθιά" και πολεμούν ηρωικά. Γιατί δεν γίνεται και τώρα αυτό ρε γώτο μου... Γιατί πρέπει ακόμα και σε αυτό το χάλι να σφαζόμαστε μεταξύ μας... Γιατί...??? Προσωπικά, έχω αναθεωρήσει πολλά από τα πιστεύω μου τον τελευταίο καιρό. Έχω ρίξει αρκετό νερό στο κρασί μου και βλέπω με διαφορετικό μάτι πολλά πράγματα. Μήπως πρέπει, έστω και τώρα, να "την δούμε" όλοι λίγο αλλιώς?? Άλλοι είναι οι εχθροί μας. Όχι ο διπλανός μας. Ας το καταλάβουμε έστω και τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά. Αυτό τουλάχιστον ελπίζω και εύχομαι...

Reply With Quote
Παλιό 14-01-2013, 21:22
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Δικός μου προβληματισμός είναι τα μέτρα που θα περάσουν σήμερα.
Και πάντα όταν παίρνουν αποφάσεις για το λαό εν ονόματι του έχουμε σειρά από τέτοιου είδους φασαρίες.
Το παρακράτος της Δεξιάς στο μεγαλείο του………………
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης