![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Είναι πραγματικά συγκινητικό,
όταν διαπιστώνεις ότι η αγάπη και το μεράκι, μαζί με τη σκληρή δουλειά, φέρνουν θεαματικά αποτελέσματα ! Δεν είναι τυχαίο, που ο Βασίλης, αξιοποίησε παροχές, από δύο - μεταξύ αρκετών ακόμη - επιτυχημένων Ομαδικών Συνεργασιών. Τόσο οι ασφαλίσεις μέσω του ασφαλιστικού γραφείου του Δημήτρη Κατσιγιάννη (tzim), όσο και το υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης του μηχανικού Θανάση Μουρνιανάκη, αλλά και οι υπόλοιπες παροχές της M. & S. προς την παρέα μας, αποτελούν υπόδειγμα συνεργασίας και εξυπηρετήσεως. Καλή μας συνέχεια !!! . |
|
|
|||
|
|||
|
Καλοτάξιδη Μπιλάκο
και πάντα σιδεροκέφαλος !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Βασιλη να εισαι καλα και αλλο κακο να μην σε βρει.καλες βολτες!
|
|
|
|||
|
|||
|
Να σου ευχηθω και εγω, να μην σου τυχει ξανα κατι τετοιο.......
![]() τα υπολοιπα....για την παρεα μας και την συναδελφικοτητα μεταξυ μας, ειναι στανταρακι
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ειναι το τελευταιο που σε βρηκε φιλαρακι....την εβλεπα την καλη σου που περιμενε καρτερικα την σειρα της,γιατι μπαινοβγαινω 2-3 φορες την εβδομαδα εκει.Καλες βολτες και παντα ορθιος....
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τι λες ρε συμπέθερε;! άμα το δει ο Νάπο τη βάψαμε! καλοτάξιδος πάλι φίλε με την ανανεωμένη μπουμπού! |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την ανθρωπιά και την μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη! Αρκουδιάρη καλορίζικη η αρκούδα, με το καλό και πάλι στο φυσικό της περιβάλλον.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ομοσταυλοι....
για τα καλα σας λογια κ τις ευχές σας!!!σήμερα μετα απο ένα βολταρικι 250χλ. σε επαρχιακό αλλα κ σε εθνική οδό!!...ένα έχω να σας πω!!!!!! Η αρκούδα vtheo!!!...μου δώσε ξανα εκείνα τα πρώτα συναισθήματα...απο το καλοκαίρι του '09...όταν την αγορασα!!!!Θεϊκή βόλτα η σημερινή.... Ξανα έχω ενΑ μηχανάκι που φωνάζει.... V A M O S-βουνά+λαγκαδια
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο στην μεγάλη παρέα για την συμπαράσταση,Βασίλη πάντα όρθιος οδηγώντας τη χοντρούλα στα Ελληνικά βουνά!
|
![]() |
|
|