![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μα ρε παιδια....
με τοσους γρηγορους μαζεμενους.....γι αυτο γιναμε κ μεις λελοι! ![]() ![]() ![]() οποτε....κανενας αλλος αργος που γουσταρει ειτε απο χαλκιδα (με σταση για τσιγαρο και εσπρεσσακι ![]() ![]() ) ειτε απο ορωπο με καραβακι να παρουμε τον αερα μας (το συνενοουμαστε εκει οταν βρεθουμε)...μας το λεει να τον περιμενουμε στα διοδια!![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γιάννη τελικά πόσοι μαζευόμαστε για αύριο το πρωί????
Μάλλον έχεις δίκιο που λές ότι στο μαμίσανε το post. Προφανός οι πιο πολλοί θέλουν να πάνε μόνοι τους και χωρίς παρέα... |
|
|
|||
|
|||
|
Γιάννη κατά 95% μαζί σας, μέχρι το βράδυ θα σου πω για το άλλο 5% ...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σιγά σιγά θα μαζευτούμε - Δυο θα είμαστε 08,45 στα Διόδια Αφίδναι και 09.00 ξεκινάμε για να χαρούμε ένα διήμερο GS FORUM
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελικα το πρωι?
ομορφαντρας, εγω κ ο 1150ΡΤ? κανας αλλος τωρα που γυρναει? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Θα είμαι κ εγώ Γιάνναρε διπλός,τα λέμε το πρωί!
|
|
|
||||
|
||||
|
Όσοι πάνε από Ωρωπό,
να βγούν απ' την δεύτερη έξοδο της εθνικής ... Τα καράβια έχουν δρομολόγιο ανά μισή ώρα, τις μισές κ τις ολόκληρες ... (όχι πως τηρούν τα δρομολόγια )Όταν βγείτε στην Ερέτρια, πάτε δεξιά - υποχρεωτικά ... Μετά από 300 μέτρα, που φτάνετε στο μεγάλο κάθετο δρόμο, στρίβετε αριστερά προς Χαλκίδα ... Στα 3 περίπου χιλιόμετρα, θα συναντήσετε στ' αριστερά σας το ξενοδοχείο ... Να έχετε το νου σας, γιατί πιθανόν να το προσπεράσετε και να χρειαστεί να κάνετε αναστροφή ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιάννη τελικά και το άλλο 5% είναι μέσα για το πρωί!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|