![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
τα ρεζερβουαρ εχουν διαφορα.μεχρι κ 07 χρειαζεσαι οσα σου πε ο μανιακ συν πατακια αντβε.μπαρακι για την αντβε ζελατινα.τα εντοσθια για την δεξια μερια του ντεποζιτου.την μετροταινια της σταθμης καυσιμου.
αμα παρεις 08 κ μετα θες κ αλλαγη στα πλαστικα του ρεζερβουαρ+ταπα+ολη την μυτη ![]() sent from my galaxy S2 |
|
|
|||
|
|||
|
Κατι μου λέει οτι θα παραμείνει gs....και μετα θα πάρω ενα κανονικό adve....πρώτα ο θεός βεβαια....
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ έχω μια μεγάλη απορία!
Γιατί πολλοί παίρνουν R1200GS και μετά από λίγο θέλουν να το κάνουν R1200GSA? Μιλάω γι αυτούς που θέλουν τηναλλαγή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημ. Ο Κώστας -gsmaniac- έζησε με τη μηχανή του 5-6 χρόνια και θέλησε μια αλλαγή μετά από τόσον καιρό. ΟΚ , κατανοητό. Ο φίλος εδώ την έχει 20 μέρες.... Γνωρίζω κι άλλους που προέβησαν σε τέτοια αλλαγή (δε λέω μετατροπή, γιατί δεν είναι )* σε λιγότερο από χρόνο .Το κυριότερο σημείο που με κάνει κι απορώ, είναι η σπατάλη τόσων χρημάτων! Η αγορά της adventure εξ αρχής είναι σαφώς πιο οικονομική, είτε πρόκειται καινούρια μηχανή, είτε για μεταχειρισμένη. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια, αλλά η απορία μένει.... ![]() *Μόνο στην περίπτωση που η αλλαγή συμπεριλάβει και το κιβώτιο ταχυτήτων, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μετατροπή ![]() Όλα τα άλλα είναι περιφερειακά, αναλώσιμα, αξεσουαρ κλπ
|
|
|
|||
|
|||
Στο εύχομαι.. msr. grou
Last edited by VDR; 05-03-2013 at 23:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μαζί γράφαμε ![]() Μ' αυτή σου την άποψη συμφωνώ απόλυτα ![]() Αλλιώς θα σου βγει ο κούκος , αηδόνι! |
|
|
|||
|
|||
|
Έχεις δίκιο φίλε μου...
Θα ήθελα καταρχήν να σου εξηγήσω οτι δεν είπα οτι θα το έκανα τωρα...απλα ήθελα να δω αν υπάρχει η δυνατότητα η αν το εχει κανει κάποιος φίλος για να μάθω απο την εμπειρία του.... Απο κει και πέρα κ εγω οπως κ πολλοί άλλοι οπως αναφέρεις κ εσυ που θέλουν την αλλαγή αυτή συμβαίνει απλα κ μονο γιατι είμαστε άνθρωποι...και ο ανθρώπος απο τη φύση του εχει την τάση να ψάχνεται για να εξελιχθεί... Αν κ εγω είμαι πολυ ικανοποιημένος με το gs..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ έχω ζελατινα-μπαράκι και πίσω σχαρα και χουφτες(με προέκταση) απο adve σε απλό του 2004.και τα 3 αξίζουν τα λεφτά τους και τα θεωρώ πολύ καλή αναβάθμιση.
Αναμένουν τοποθέτηση φλας και πίσω Σελα που αγορασα για να ειναι πιο χαμηλά η συναναβατης.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|