![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
επειδη και εγω πριν την βαλω στο γκαραζ αυτες τις στροφουλες περναω
![]() ![]() ειναι οτι καλυτερο λιγο πριν ξεκαβαλησεις![]() ...ειναι απιστευτο ποσους βλακες εχω συναντησει στο σημειο αυτο οπως εχει πει και ο μεγαλος,2 πραγματα ειναι απειρα .......το συμπαν και η ανθρωπινη ΒΛΑΚΕΙΑ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ήμουν Β. Σοφίας, με τη γυναίκα μου, σε σχετική κίνηση αλλά πήγαινα ζωηρά αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο (είπαμε η γυναίκα από πίσω)... οπότε περνάει ένα "γλύγορο" πιο "καθαρό" (αλλά σαραβαλάκι, δεν έχει σημασία)... ο τύπος φυσικά ξεκράνωτος οπότε βρήκε την ευκαιρία περνώντας να σχολιάσει "άστο ρε φίλε αφού δεν πάει" (το ντακάρ, το δικό του πίστευε πήγαινε) μετά από 300 μέτρα ήταν μέσα στη μέση της κίνησης, τα αυτοκίνητα έκαναν αριστερά και δεξιά και αυτός προσπαθούσε να βάλει μπρος την μπακατέλα του ...απλά πέρασα δίπλα του (μάλιστα είχα ανοίξει μια άσχετη συζήτηση με τη γυναίκα μου)
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
| η στάση του "ξυλουργού"." | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 23-06-2009 21:06 |
| Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 29 Απριλίου | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 01-05-2009 13:51 |
| Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 22 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 25-04-2009 16:19 |
| Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 15 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 17-04-2009 03:28 |