![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και και ιδιαιτερα τον Δημητρη για το αρχικο ποσταρισμα....δεν υπαρχει κανενα ευχαριστο νεο δυστυχως.... αντιθετως εμαθα για την κλοπη της μοτο του Αχιλλεα σημερα με τον οποιο επικοινωνησα τηλεφωνικως...!!! Συγνωμη που δεν ποσταρα νωριτερα αλλα μολις πριν λιγο ειδα τις συγεκριμενες δημοσιευσεις για την δικη μου μοτο ....επειδη συνηθως κοιταζα για τις αλλες κλεμμενες σε αλλο thread ....!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν μπορώ ναπαρακολουθήσω την λογική των κλοπών για ανταλακτικά....
Την στιγμή που ότι χρειαστεί κάποιος υπάρχει στο αγγλικό κ στο γερμανικό ebay.... kαι μάλιστα βρίσκεις καταπληκτικές τιμές ορισμένες φορές.... Η δική μου εντύπωση είναι ότι τα κλεμμένα μηχανάκια αφού τα μαιμουδιάσουν πάνε για κυκλοφορία..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μου έχει κάνει και εμένα εντύπωση αυτό.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Καταγγελία να κάνεις, όχι μήνυση. Αν ασχοληθούν θα μαζέψουν αυτοί τις αποδείξεις. Σίγουρα θα έχουν υπόψην τους τέτοιες δραστηριότητες....
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα το ανέφερα και σε άλλο θέμα θα το αναφέρω και εδώ . Όσοι απο εμάς χρησιμοποιουμαι μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ας ζητάμε απόδειξη η τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών . Αν αρχίσουμε να μπαίνουμε στην λογική μα να γλύτωσε το ΦΠΑ και τα λοιπά γνωστά λυπάμαι για αυτο που θα πω αλλα είμαστε συνένοχοι . Και αν κάποιοι επικαλεσθουν την κρίση ε τι να κάνουμε βρε παιδιά όλοι ξέραμε ότι αγορασαμε μηχανάκια μα κάποιο Α κοστολόγιο συντήρησης , δεν ειναι ανάγκη να τα φόρτο ούτε έξτρα καλού δια άγνωστης προέλευσης η ακόμα και χρειαζουμενα ανταλλακτικα χωρις παραστατικά και ενδεχομένως άθελα μας να ακούμε κάποιους να κλαίνε τον κόπο τους και κάποιους ασυνηδητους κλέφτες πλούσιους .
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|