![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είναι σαφώς το πιο γρήγορο. Το θέμα είναι , ποσο χρήσιμο είναι αυτό το προσόν στη συγκεκριμένη κατηγορία.... ![]() ![]() ![]() ![]() Εμένα πάντως δε με απασχολεί η ταχύτητα και οι απόλυτες επιδόσεις, όταν μιλάμε για mega ON/OFF & touring μηχανάκια. Για κάποιους όμως, είναι "θέμα"... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραίος ο μιμίκος!
|
|
|||
|
|||
![]() Λ7 ΥΠΑΡΧΟΥΝ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by forester; 19-05-2013 at 14:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Το οδήγησα το τέρας, κ είναι πραγματικό τέρας.
Από τα 100km/h στα 185 σε λιγότερο από 3"..,Τρελό γκάζι, τρελή δύναμη. Ευτυχώς που έχει τη χαρτογράφηση και κατεβαίνει στους 100hp όταν χρειαστεί. Το μόνο μεμπτό είναι η ενοχλητική ζέστη κάτω από τα σωθικά του. |
|
|||
|
|||
![]()
αποτελεί την πιο τίμια πρόταση αυτή τη στιγμή.
Στα λεφτά του, δικαιότερη και εξίσου ποιοτική με τη BMW. Ανετα το επόμενο μηχανάκι μου |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οτα ειχα το ΚΤΜ gs600 replica (rotax) το τι περασα δεν μπωρης να περασει απο το μιαλοσου,το τι εκανε ? μεχρη κε σουζα με πεμτη ταχητιτα αλλα ομως οταν εμενε αστα....αρκη να αναφερω οτι μου κοπηκε ελατηριο βαλβηδας εισαγωγης, κε τα γκαζια γκαζια ,για να παρη μπρως ηθελε αγιο ευχελεο τεληκα ανακαληψα τα ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΒΜW,ξεκηνησα με Κ100rs 16v κε δεν θυμαμε να ειχα ποτε μηχανηκο προβλημα |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=giclas;897195]ξανασκεφτουτω...............
οτα ειχα το ΚΤΜ gs600 replica (rotax) το τι περασα δεν μπωρης να περασει απο το μιαλοσου,το τι εκανε ? μεχρη κε σουζα με πεμτη ταχητιτα αλλα ομως οταν εμενε αστα....αρκη να αναφερω οτι μου κοπηκε ελατηριο βαλβηδας εισαγωγης, κε τα γκαζια γκαζια ,για να παρη μπρως ηθελε αγιο ευχελεο τεληκα ανακαληψα τα ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΒΜW,ξεκηνησα με Κ100rs 16v κε δεν θυμαμε να ειχα ποτε μηχανηκο προβλημα[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |