![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύχρονος Δημήτρη!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Σταυρακι μου πολλα φιλια καλα να περνατε χαιρετισματα στην φιληναδα μου.πρωτα ο θεος μετο καλο να ανταμωσουμε να πιουμε καμια μπυριτσα σε καμια παραλια!!!!!!!! Ωχ...!!!!θα βρεξει σημερα και ειχα κανονιση.......... Ευχαριστω φιλε μου πολλα χαιρετισματα στην κυρια σου. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Τρελο αγορι εχεις χαθει και δεν με αρεσει αυτο..... Ετοιμασου για τον τρελο-Σεπτεμβρη θα ριξουμε πολυ πλακα. ![]() ![]() Πανο μου ευχαριστω πολυ,βλεπω η τρελοπαρεα εχει την ρεντα τις..... Βασιλακι εσυ εισαι καλο παιδι πως εμπλεξες με αυτον τον αλητη τον Moby δεν το εχω καταλαβει. Τρελο αγορι ευχαριστω πολυ. |
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και εγω που νομιζα οτι την γλυτωσα την βροχη απο τον πρωτο ερχετε και ο αλλος να τα ισοπεδωση.. ![]() ![]() ![]() ![]() ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ φιλε. Απόσπασμα:
Χαιρετισματα στην αδυναμια μου το Σοφακι. Κορνηλιε σε ευχαριστω πολυ φιλε να εισαι καλα και εσυ. Πουλι ειχες δεν ειχες φιλε θα ξαναερθουμε στα μερη σου.Με το καλο να ανταμωσουμε φιλε και ευχαριστω πολυ. Ετοιμασου ερχομαστε......... ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() Φιλαρακι μου ευχαριστω πολυ γεροι να ειμαστε ολοι μας και εσυ με το καλο διπλος.Και αυτο που εχω μια χαρα ειναι ![]() ![]() ![]() αΧ!! ΚΩΣΤΑ-ΚΩΣΤΑ η παυλα να γινει κ...α DHMHTRHSκ...α ![]() ![]() ![]() Ευχαριστω πολυ φιλε να εισαι γερος και να δωσεις πολλα φιλια στην κυρια σου.Μην ζηλευης εσυ,σε βλεπω ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
Νοτη φιλε τρελοκομειο σε ευχαριστω πολυ σε πεθυμησα φιλε και εχουμε και καιρο να τα πουμε.Γνωρισα και τον αλλο τον τρελο που ανεβηκε στο Ορος.. ![]() ![]() ![]() Ευχαριστω πολυ φιλε με το καλο να τα πουμε και απο κοντα ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυχρονος Δημητρη με υγεια ,και καλα χιλιομετρα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πετρο και Βαγγελη σας ευχαριστω πολυ φιλαρακια και εσεις να εισαστε καλα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μητσαρα, πολυχρονος φιλε μου!
Να 'σαι παντα γερος και ευτυχισμενος! ![]() Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ! |
|
|
|||
|
|||
|
χρονια σου πολλα φιλε με υγεια ,.,.,και οτι αλλο επιθυμεις!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρονια πολλα Μητσε μας, γερός και χαρουμενος να εισαι παντα!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
![]() |
|
|