![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε φιλαράκο, σοβαρά τώρα, του έδωσες και άλλα λεφτά;;;
![]() ![]() Για ποιό λόγο ακριβώς;;; Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα ΑΣΧΕΤΟΣ και για να σου ζητήσει και χρήματα για να σου φτιάξει τη ζημιά που σου έκανε, είναι και παλιοχαρακτήρας!!! Να του το κλείσεις και να πάει σπίτι του γιατί αυτό ακριβώς θα ήθελες να έχει κάνει ο προηγούμενος από σένα που την είχε πατήσει αλλά το έριξε στο "δε βαριέσε μωρέ, καλή καρδιά".... Οι σωστοί και "αδειούχοι" μάστορες, αυτοί να επιβιώσουν... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν κατάλαβα καλα ο μάστορας δεν θεωρεί δικιά του την ευθύνη, οποτε πρέπει να πληρωθεί κατά την κρίση του. Αρα πληρώνεις και αποφεύγεις τα δικαστήρια και το χαμένο χρόνο. .. |
|
|||
|
|||
![]()
Oι λεσχες και οι παρεες των φορουμς μεταφερουν
τον καταλογο με τους καλους μαστορες απο στομα σε στομα. Αν εκανες μια φορα τον κοπο να συναντησεις αυτα τα παιδια δεν θα ειχες περασει ουτε εξω απο αυτο το 'μαγαζι'... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο στομα σε στομα το εμαθα και εγω αυτο το μαγαζι...Η τελευταια ενημερωση μου σημερα απο την δικηγορο είναι πως δεν φαινεται να εχει αδεια με μια τελευταια γραπτη αναφορα να εκκρεμει απο το μηχανολογικο που θα την εχουμε τις επομενες μερες.Ενα ακομη ομως νεο ηταν το γεγονος οτι ο μαστορας αυτος παλαιοτερα διατηρουσε ενα αλλο καταστημα συνεργειο σε αλλη περιοχη στο ονομα του οπου ομως ακουστε ακουστε την αδεια λειτουργειας την ειχε σε ονομα αλλου μηχανικου!!!!!!προφανος λεω εγω τωρα ως υποψιασμενος πλεον μηπως δεν εχει καν δικια του αδεια εργασιας ως μηχανικος?!!!!!!Λεω εγω τωρα!!Θα το μαθω και αυτο.Οσο αφορα το αν πρεπει να τον αφησω και να τα ξεχασω ολα οχι δεν θα το κανω γιατι ολοι αυτοι οι τυποι καποτε θα πρεπει να μαθουν και να ειναι νομιμοι και να συμπεριφερονται.Δεν νμομιζω να αρεσει σε κανεναν να παει την μηχανη του καπου χωρις αδεια να παθει κατι και μετα να τρεχει να βρει το δικιο του.Εγω δεν ζητησα ουτε εκπτωση ουτε τπτ.Δεν πηγα στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο αλλα θεωρησα οτι πηγα σε ενα εξειδικευμενο νομιμο επαγγελματια.Αν τα ηξερα ολα αυτα καλυτερα να την ανοιγα μονος μου η να επελεγα καποιον αλλον!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το να κλείσεις έναν επαγγελματία και να τον οδηγήσεις στην ανεργία δεν πρέπει να είναι μια απλή υπόθεση. Αν έσφαλε ο συγκεκριμένος μάστορας τότε να πληρώσει .Οχι όμως να τον εκδικηθούμε.Διότι τον να τον κτυπήσουμε σε μια παραλειψή του η σε μια αμέλεια του (εννοώ την έλλειψη άδειας λειτουργίας) μου φέρνει λίγο προς εκδίκηση. Μην ξεχνάμε ότι πολύς κόσμος πηγαίνει τα αυτοκινητά του και τις μηχανές του στα σπίτια των μαστόρων που το πρωί δουλεύουν σε εξουσιοδοτημένα και το απόγευμα δουλεύουν στα σπίτια τους για έξτρα μεροκάματο φυσικά με μειωμένες τιμές. Θέλω να πω ότι ο συνεπής και καλός τεχνικός φαίνεται απο την δουλειά του και την συμπεριφορά του απέναντι στον πελάτη και όχι απο την αδεια λειτουργείας . Τέλος πάντων απλά θέλω να πω ότι πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι κάνουμε το σωστό όταν με τις ενεργειές μας θα οδηγήσουμε έναν εργαζόμενο στην ανεργία και στην εξαθλιωση. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικα η ολη φασαρια ξεκινησε λογω της αντιεπαγγελματικης του συμπεριφορας το γραφω αλλωστε και στα post.Αλλα ειλικρινα δεν το θεωρω αμελητεο το να διατηρει καποιος μαγαζι και να μην εχει αδεια η ακομη και αδεια ασκησεως επαγγελματος.Αν ειναι ενα συνεργειο πισω στην αυλη του στο γκαραζ και το πηγαινα εν γνωση μου τοτε οκ.Εδω ομως μιλαμε για μαγαζι με ταμπελα επισημα.Αν αυτα γινοταν σε οποιαδηποτε αλλη χωρα ο τυπος το λιγοτερο θα τον κλεινανε αμεσως η σε οργανωμενα κρατη δεν θα τολμουσε να ανοιξει ποτε!!!!Αν τωρα καποιους δεν τους ενοχλει να πηγαινουν σε παρανομα συνεργεια τοτε ειναι δικο τους θεμα και δικια τους επιλογη.Με το ιδιο σκεπτικο πατε και σε ενα ιατρο χωρις αδεια ασκησεως επαγγελματος η σε ενα παρανομο φαρμακειο και να το μαθετε εκ των υστερων να δουμε πως θα σας φανει!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Πρώτη φορά ακούς να έχει καταθέσει κάποιος τα χαρτιά του , να έχει προσκομίσει ότι του έχουν ζητήσει και να περιμένει την άδεια η οποία καθυστερεί για χίλιους μύριους γραφειοκρατικούς λόγους??????
![]() Σε αυτή την περίπτωση τι λες να τον κλείσουμε για έλλειψη άδειας λειτουργίας?? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|