GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Τι μας έτυχε

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-06-2013, 15:39
Thodoras Ο/Η Thodoras βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2012
Περιοχή: Αργυρούπολη Αττικής
Μoto: r1200gs 08
Προεπιλογή Απάντηση: Στα δικαστηρια λογω αντιεπαγγελματικης συμπεριφορας απο συνεργειο στην Θεσσαλονικη!

Ρε φιλαράκο, σοβαρά τώρα, του έδωσες και άλλα λεφτά;;;
Για ποιό λόγο ακριβώς;;;
Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα ΑΣΧΕΤΟΣ και για να σου ζητήσει και χρήματα για να σου φτιάξει τη ζημιά που σου έκανε, είναι και παλιοχαρακτήρας!!!

Να του το κλείσεις και να πάει σπίτι του γιατί αυτό ακριβώς θα ήθελες να έχει κάνει ο προηγούμενος από σένα που την είχε πατήσει αλλά το έριξε στο "δε βαριέσε μωρέ, καλή καρδιά"....

Οι σωστοί και "αδειούχοι" μάστορες, αυτοί να επιβιώσουν...
Reply With Quote
Παλιό 25-06-2013, 16:11
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Thodoras Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε φιλαράκο, σοβαρά τώρα, του έδωσες και άλλα λεφτά;;;
Για ποιό λόγο ακριβώς;;;
Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα ΑΣΧΕΤΟΣ και για να σου ζητήσει και χρήματα για να σου φτιάξει τη ζημιά που σου έκανε, είναι και παλιοχαρακτήρας!!!

Να του το κλείσεις και να πάει σπίτι του γιατί αυτό ακριβώς θα ήθελες να έχει κάνει ο προηγούμενος από σένα που την είχε πατήσει αλλά το έριξε στο "δε βαριέσε μωρέ, καλή καρδιά"....

Οι σωστοί και "αδειούχοι" μάστορες, αυτοί να επιβιώσουν...

Αν κατάλαβα καλα ο μάστορας δεν θεωρεί δικιά του την ευθύνη, οποτε πρέπει να πληρωθεί κατά την κρίση του.
Αρα πληρώνεις και αποφεύγεις τα δικαστήρια και το χαμένο χρόνο. ..
Reply With Quote
Παλιό 25-06-2013, 17:34
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04
Προεπιλογή Απάντηση: Στα δικαστηρια λογω αντιεπαγγελματικης συμπεριφορας απο συνεργειο στην Θεσσαλονικη!

Oι λεσχες και οι παρεες των φορουμς μεταφερουν
τον καταλογο με τους καλους μαστορες απο στομα σε στομα.
Αν εκανες μια φορα τον κοπο να συναντησεις αυτα τα παιδια
δεν θα ειχες περασει ουτε εξω απο αυτο το 'μαγαζι'...
Reply With Quote
Παλιό 25-06-2013, 18:07
Mad_Doc Ο/Η Mad_Doc βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2012
Περιοχή: Thessaloniki
Μoto: Vstrom 650 k8 και R1100GS

Απο στομα σε στομα το εμαθα και εγω αυτο το μαγαζι...Η τελευταια ενημερωση μου σημερα απο την δικηγορο είναι πως δεν φαινεται να εχει αδεια με μια τελευταια γραπτη αναφορα να εκκρεμει απο το μηχανολογικο που θα την εχουμε τις επομενες μερες.Ενα ακομη ομως νεο ηταν το γεγονος οτι ο μαστορας αυτος παλαιοτερα διατηρουσε ενα αλλο καταστημα συνεργειο σε αλλη περιοχη στο ονομα του οπου ομως ακουστε ακουστε την αδεια λειτουργειας την ειχε σε ονομα αλλου μηχανικου!!!!!!προφανος λεω εγω τωρα ως υποψιασμενος πλεον μηπως δεν εχει καν δικια του αδεια εργασιας ως μηχανικος?!!!!!!Λεω εγω τωρα!!Θα το μαθω και αυτο.Οσο αφορα το αν πρεπει να τον αφησω και να τα ξεχασω ολα οχι δεν θα το κανω γιατι ολοι αυτοι οι τυποι καποτε θα πρεπει να μαθουν και να ειναι νομιμοι και να συμπεριφερονται.Δεν νμομιζω να αρεσει σε κανεναν να παει την μηχανη του καπου χωρις αδεια να παθει κατι και μετα να τρεχει να βρει το δικιο του.Εγω δεν ζητησα ουτε εκπτωση ουτε τπτ.Δεν πηγα στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο αλλα θεωρησα οτι πηγα σε ενα εξειδικευμενο νομιμο επαγγελματια.Αν τα ηξερα ολα αυτα καλυτερα να την ανοιγα μονος μου η να επελεγα καποιον αλλον!
Reply With Quote
Παλιό 25-06-2013, 18:51
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από phoenix Εμφάνιση μηνυμάτων
αλλα σκεψου αν του κλεισης το μαγαζι που απο οτι καταλαβαινω θα ειναι ευκολο!!!μετα θα γινει καλυτερος ?????
δεν νομιζω!!!!και ισως να εχει και οικογενεια και χρεη
αν τον κτυπησουμε με την δυναμη που του αξιζει μαλον θα του κανουμε ανεπανωρθωτη ζημια ισως χρειαζεται να τον βοηθησουμε να γινει καλυτερος η εστω να κανουμε μια προσπαθεια!!!!ετσι βρε αδερφε επειδη εμεις δεν ειμαστε σαν και αυτον
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Λουκουμάς Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλό θα είναι να έχουμε και την άποψη του συνεργείου!
Εννοείται ότι δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα του φίλου αλλά θεωρώ ότι σωστά συμπεράσματα βγάζει κανείς όταν έχει ακούσει και τις δυο μεριές.
Το να κλείσεις έναν επαγγελματία και να τον οδηγήσεις στην ανεργία δεν πρέπει να είναι μια απλή υπόθεση.
Αν έσφαλε ο συγκεκριμένος μάστορας τότε να πληρώσει .Οχι όμως να τον εκδικηθούμε.Διότι τον να τον κτυπήσουμε σε μια παραλειψή του η σε μια αμέλεια του (εννοώ την έλλειψη άδειας λειτουργίας) μου φέρνει λίγο προς εκδίκηση.
Μην ξεχνάμε ότι πολύς κόσμος πηγαίνει τα αυτοκινητά του και τις μηχανές του στα σπίτια των μαστόρων που το πρωί δουλεύουν σε εξουσιοδοτημένα και το απόγευμα δουλεύουν στα σπίτια τους για έξτρα μεροκάματο φυσικά με μειωμένες τιμές.
Θέλω να πω ότι ο συνεπής και καλός τεχνικός φαίνεται απο την δουλειά του και την συμπεριφορά του απέναντι στον πελάτη και όχι απο την αδεια λειτουργείας .

Τέλος πάντων απλά θέλω να πω ότι πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι κάνουμε το σωστό όταν με τις ενεργειές μας θα οδηγήσουμε έναν εργαζόμενο στην ανεργία και στην εξαθλιωση.
Reply With Quote
Παλιό 25-06-2013, 20:00
kornlaz Ο/Η kornlaz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: 1200gs(2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles Εμφάνιση μηνυμάτων
............ σε μια αμέλεια του (εννοώ την έλλειψη άδειας λειτουργίας) .........

Reply With Quote
Παλιό 25-06-2013, 20:18
Mad_Doc Ο/Η Mad_Doc βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2012
Περιοχή: Thessaloniki
Μoto: Vstrom 650 k8 και R1100GS

Προσωπικα η ολη φασαρια ξεκινησε λογω της αντιεπαγγελματικης του συμπεριφορας το γραφω αλλωστε και στα post.Αλλα ειλικρινα δεν το θεωρω αμελητεο το να διατηρει καποιος μαγαζι και να μην εχει αδεια η ακομη και αδεια ασκησεως επαγγελματος.Αν ειναι ενα συνεργειο πισω στην αυλη του στο γκαραζ και το πηγαινα εν γνωση μου τοτε οκ.Εδω ομως μιλαμε για μαγαζι με ταμπελα επισημα.Αν αυτα γινοταν σε οποιαδηποτε αλλη χωρα ο τυπος το λιγοτερο θα τον κλεινανε αμεσως η σε οργανωμενα κρατη δεν θα τολμουσε να ανοιξει ποτε!!!!Αν τωρα καποιους δεν τους ενοχλει να πηγαινουν σε παρανομα συνεργεια τοτε ειναι δικο τους θεμα και δικια τους επιλογη.Με το ιδιο σκεπτικο πατε και σε ενα ιατρο χωρις αδεια ασκησεως επαγγελματος η σε ενα παρανομο φαρμακειο και να το μαθετε εκ των υστερων να δουμε πως θα σας φανει!
Reply With Quote
Παλιό 25-06-2013, 20:25
MIHALIS TZIMAS Ο/Η MIHALIS TZIMAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: BMW R1150 GS ADV BMW R100GS PD
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Εννοείται ότι δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα του φίλου αλλά θεωρώ ότι σωστά συμπεράσματα βγάζει κανείς όταν έχει ακούσει και τις δυο μεριές.
Το να κλείσεις έναν επαγγελματία και να τον οδηγήσεις στην ανεργία δεν πρέπει να είναι μια απλή υπόθεση.
Αν έσφαλε ο συγκεκριμένος μάστορας τότε να πληρώσει .Οχι όμως να τον εκδικηθούμε.Διότι τον να τον κτυπήσουμε σε μια παραλειψή του η σε μια αμέλεια του (εννοώ την έλλειψη άδειας λειτουργίας) μου φέρνει λίγο προς εκδίκηση.
Μην ξεχνάμε ότι πολύς κόσμος πηγαίνει τα αυτοκινητά του και τις μηχανές του στα σπίτια των μαστόρων που το πρωί δουλεύουν σε εξουσιοδοτημένα και το απόγευμα δουλεύουν στα σπίτια τους για έξτρα μεροκάματο φυσικά με μειωμένες τιμές.
Θέλω να πω ότι ο συνεπής και καλός τεχνικός φαίνεται απο την δουλειά του και την συμπεριφορά του απέναντι στον πελάτη και όχι απο την αδεια λειτουργείας .

Τέλος πάντων απλά θέλω να πω ότι πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι κάνουμε το σωστό όταν με τις ενεργειές μας θα οδηγήσουμε έναν εργαζόμενο στην ανεργία και στην εξαθλιωση.
Με αυτή τη λογική δε θα χρειάζεται άδεια για τίποτα...
Reply With Quote
Παλιό 25-06-2013, 20:25
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kornlaz Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρώτη φορά ακούς να έχει καταθέσει κάποιος τα χαρτιά του , να έχει προσκομίσει ότι του έχουν ζητήσει και να περιμένει την άδεια η οποία καθυστερεί για χίλιους μύριους γραφειοκρατικούς λόγους??????

Σε αυτή την περίπτωση τι λες να τον κλείσουμε για έλλειψη άδειας λειτουργίας??
Reply With Quote
Παλιό 25-06-2013, 20:30
kornlaz Ο/Η kornlaz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: 1200gs(2010)

Απόσπασμα:
Πρώτη φορά ακούς να έχει καταθέσει κάποιος τα χαρτιά του , να έχει προσκομίσει ότι του έχουν ζητήσει και να περιμένει την άδεια η οποία καθυστερεί για χίλιους μύριους γραφειοκρατικούς λόγους??????

Σε αυτή την περίπτωση τι λες να τον κλείσουμε για έλλειψη άδειας λειτουργίας??
Εγώ ξέρω φίλε μου ότι χωρίς την άδεια δεν ανοίγω.Περιμένω.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης