![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΥΓΕ
|
|
|
|||
|
|||
|
Oριστε Μιχαλη....
http://www.gsforum.gr/f103/%CE%91%CE...venture-41962/ Οπως ειπα και παραπανω δεν ηταν το μοναδικο σετ προς πωληση! Ο πωλητης ειναι γνωστος και τα πραγματα ειναι οπως τα γραφει! Last edited by kwstas; 10-07-2013 at 11:04. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() τι βλακειες λες μεσω π.μ. και μπουρδες. οποιος τις θελει ποσταρει 1ος στο παρων thread και τελειωνει το θεμα.
Last edited by squad; 10-07-2013 at 11:18. |
|
|
|||
|
|||
|
Hρεμα....
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Για να κλεισει το ολο θεμα και απο μερους επειδη ειμαι ανθρωπος που δεν αφηνει να πεσει τιποτε κατω (λαθος μου) και οπως ολοι ξερετε ο γραπτος λογος μπορει να παρεξηγηθει ευκολα να ζητησω συγνωμη σε οσους πειραξαν τα ειρωνικα μου σχολια.να ειστε καποιοι σιγουροι πως προσωπο με προσωπο η ακομη και δια τηλεφωνου δεν θα γινοταν ολο αυτο το τεράστιο ζητημα που και παλι εχω να πω οτι ο πωλητης ειχε αγνοια.απλα και γω πειραχτηκα απο καποια γραφομενα και αυτο ηταν ολο.να ειστε καλα ολοι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εμεις δεν σε ειρωνευτηκαμε ποτε ... αν μας ηξερες θα καταλαβενες οτι αυτα που ειπαμε το εννοουσαμε... οσο για τον πωλητη αν εγει αγνοια ας διαβασει πρην ποσταρει ενα θεμα ... δεν ειναι car εδω μεσα να πεταμε μια αγγελια και ζαμαν φου... και στο ξανα λεμε μαζι σου δεν τα βαζει κανεις... αλλα αν θες να κανεις τον δικηγόρο τοτε με συγχωρείς φιλε τα ηθελες και τα ακουσες....... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||