![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
aeriko
αστον σε μενα αυτον ειναι δικος μου Νικ σορυ για το επιθετικο εαν κρινεις οτι πρεπει να το διαγραψεις κανε το οκ απο εμενα NLS ΜΑ*****Σ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ σε βλεπω με αυτο το στυλακι εδω και καιρο Ειμαι 45 εχω τρια παιδια 52 αλαματα στατικου 14 ελευθερας εχω κανει 3 80kmαρες τρεχω 6km σχεδον καθε ημερα κερδιζω με δουλεια σκληρη 100,000euro τον χρονο και παρόλο το βολεμα που νομιζεις οτι υπαρχει,.. σου λεω λοιπον 01:30 την κυριακη στα λιμανακια στο 3ο για να δουμε ποιος ειναι ο παππους {εχω να παω 20 χρονια για να αποδειξω σε κατι σαν και εσενα πως στριβει η μηχανη} εαν καταλαβες με ποιν μιλας DON'T F**k with ME (που ελεγε και ενας πολωνος ) CHRIS PAVLOY και οχι NLS MA*****S Θυμασαι μια διαφημιση που ελεγε {ο χορευοντας με του τους Λυκους ,.. το καινουργιο λοιπον ειναι {ο NLS Ma*****ες} Ελπιζω να σε δω ΧαΧαΧα |
|
|
|||
|
|||
|
δεν μπορώ να σχολιάσω
δεν κατάλαβα καν την αντίδραση |
|
|
|||
|
|||
|
και εχω και δυο εγχειρησεις σε χιαστους η μια πριν απο 4 μηνες ΚΑΡΑΚΙΟΖΗ και για να νην διαγραφη το μυνημα (με την κακια ενοια το λεω)
δηλ οι αλλοι συμφορουμυτες που απαντησαν οπως αρμοζει σε ενα τετοιο forum τι ειναι NLS M******Σ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ |
|
|
|||
|
|||
|
Τι έγινε ρε παιδιά, ξεφύγαμε;
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν καταλαβες γιατι εισαι ΚΑΡΑΓΙΟΖΗΣ
και οπως σε εψαξα αυτο κανεις αλλα στο ΞΑΝΑΛΕΩ dont #### with me και να μην ξανα απαντησεις σε δικα μου μυνηματα δημοσια εκτος και εαν ερθεις στο ραντεβου ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ NLS Malakies |
|
|
|||
|
|||
|
aeriko sory
sory απο ολους εκτος απο τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ NLS######## απο εμενα τελος chris pavlou |
|
|
|||
|
|||
|
Chris
μήπως, λέω μήπως, η ατάκα του NLS είχε το στοιχείο του χιούμορ και δεν αναφερόταν σε κάποιον προσωπικά μέσα στο φόρουμ; Εκτός εάν....
|
|
|
|||
|
|||
|
Τωρα που το λες μαλον εχεις δικιο δεν ξερω,..
αλλα σε ολους ετσι απαντα και δεν μου αρεσει αλλα εκανε και ενα καλο και μλλον θα τον συγχωρεσω απο τα νευρα μου τεντωθηκαν οι αποληξεις τους και εφτιαξε και το μυαλο αλλα και το καρπιαιο tunnel (περιου το threat) αρα για εμενα ολα καλα ακυρο και το ραντεβου thanks aeriko chris pavlou |
|
|
|||
|
|||
|
Χρηστο δεν ξερω αν εχεις προηγουμενα με τον Νικο εδω η απο αλλου.
Απο τη συγκεκριμενη καταχωρηση δεν βλεπω κατι προσβλητικο για το προσωπο σου , ειναι μαλλον χιουμοριστικη προσεγγιση στο συγκεκριμμενο post. Η αντιδραση σου ειναι το ελαχιστο υπερβολικη , μαλλον απαραδεκτη και λυπαμαι που φιλοξενειται στον συγκεκριμενο Forum. |
![]() |
|
|