![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα πρότεινα γονυπετής στα τέσσερα. Εχει άλλη αύρα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό με το "νεαρέ μου" θα το πώ στη σύζυγο, γιατί της λέω ότι είμαι τζόβενο και με χλευάζει για τα γκρίζα μου μαλλιά......είναι δυνατόν να μη με πιστεύει ότι τα βάφω...άσπρα ??
![]() Εγώ σου ζήτησα να μην μεγαλοπιάνεσαι, η μεγαλοστομία τιμωρείται οπωσδήποτε κατά τους αρχαίους, ηταν ο ανθρώπινος μηχανισμός αυτοπροστασίας έναντι της έπαρσης που παρασέρνει τους ανεγκέφαλους.... PS. μετάλλια πολλά είχε και ο πατέρας του κ.κ.Παππά κι ως κολλητός του συνταγματάρχη καλοπέρασε, και ήταν τέτοιο το θεάρεστο έργο του ώστε , αν και αποπεμφθής το 75, επανήλθε ως αντιστράτηγος το 2005 και ήταν και υποψήφιος βουλετής πρόσφατα.... Τα μετάλλια λοιπόν δεν είναι κριτήριο.....άλλο αντικειμενικό κριτήριο υπάρχει ή να σε αφήσω να αυτοθαυμάζεσαι στον καθρέφτη, ίσως φορώντας και καμιά στολή που επιμελώς κρύβεις πίσω από τη πόρτα του γραφείου σου ? Last edited by vpentza; 01-10-2013 at 23:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως βρήκαμε το ψεκαστήρι....
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπον το θεμα εχει ως εξης: https://www.youtube.com/watch?v=gwhjPuWjmcM
Last edited by nanoshophellas; 01-10-2013 at 23:35. |
|
|
|||
|
|||
|
Το δραματικότερο όλων, δεν είναι αυτά που γράφεις αφορίζοντας μια ολόκληρη κοινωνία κάποιων χιλιάδων μοτοσυκλετιστών επειδή διαφώνησες/διαπληκτίστικες με τρία έως τρισήμιση(3,3 ίσως???) μέλη, αλλά ότι βρίσκεις βήμα ( ή έστω έτσι λες) σε κάποια ΜΜΕ(ασχέτως μεγέθους και ακροαματικότητας) ΤΡΑΑΑΤΖΙΚ!!!!!!
Ελπίζω για σένα οι επιχειρηματίες που σε πληρώνουν, αλλά και αυτοί που σε διαβάζουν/βλέπουν, να μην δουν τι έχεις γράψεις εδώ.... Κρίση έχουμε, και η ανεργία είναι τεράστια... Last edited by gepol; 02-10-2013 at 08:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Ούτε με το 0,3 ενός ημιμέλους δεν καταδέχτηκε να διαφωνήσει αυτό το παιδί! Toν καταλαβαίνω όμως απόλυτα... Που να βρει επίπεδο σ αυτό το ...σκουληκο-Domain! (σιγά μην είναι βρισιά αυτό αγαπητοί mods!) Τι να κάνουμε για να τον καταλάβουμε;; Έχουμε δυστυχώς και μια σχετική δυσκολία στα Κινέζικα... καθείς με το κουσούρι του, εδώ άλλοι την έχουν στα Ελληνικά!!!! ![]() Πίκρα!..... |
|
|
|||
|
|||
|
Πίκρα είναι που έχουμε πολύ καιρό να εκδράμωμεν
|
|
|
|||
|