![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου ελπιζω να το βρεις το μηχανακι σου.
εγω ειμαι μελος του v-strom forum και το συζητουσαμε με τον αδελφο μου (μελος του εδω forum με nickname: gzpainter) και δε το πιστευα. πηρα λοιπον το θαρρος και αναδημοσιευσα το θεμα στο v-strom forum. εγω ειμαι κρητη αλλα πολλα παιδια απο το forum ειναι απο θεσ/νικη και τους ζητησα αν δουν το μηχανακι να με ενημερωσουν. ελπιζω στο καλυτερο. |
|
|||
|
|||
![]()
Τί να πώ ρε φιλαράκο!!Καλό κουράγιο στην διαδικασία εύρεσης της μοτοσυκλέτας σου!Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί!
Κρατώ μαζί μου,τους αριθμούς πλαισίου της μηχανής!Οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα μου,θα προσπαθήσω να ελέγχεται!Το βράδυ θα ενημερώσω και δύο φιλαράκια... Υπομονή και εύχομαι να την βρείς το συντομότερο δυνατό!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαρακι και εγω σου ευχομαι ολοψυχα να βρεθει η ADv σου.....Απιστευτοι ειναι οι μακακες, σε καταλαβαινω τι τραβας, το 1994 στην Λαρισα που ημουν φοιητητης ειχα ενα ολοκαινουργι Kawa KR1-S και εμενε σε εναν αδιεξοδο δρομο διπλα στην νομαρχια, εκανε πολυ ζεστη εκεινο το βραδι και ειπα να παιξω με τα νερα και να την πλυνω κατα τις 23:00 το βραδυ, επειδη εμενα στο υπερυψωμενο ισογειο αφου τελειωσα δεν ειχα τα κλειδια πανω μου και βαρεθηκα να τις κλειδωσω το τιμονι και μπηκα στο σπιτι, κανω ενα ντουζ και ξαπλωνω με την κυρα μισοπεθαμενος και ετοιμος για υπνο, μου λεει η δικια μου ελα να δουμε το ταδε εργο που ειχε παρει σε βιντεοκασσετα και επεμενε και λεω ενταξει, ευτυχως για μενα αργοτερα βεβαια.....σημ. η μηχανη ειχε γινει σερβις πριν 10 μερες και μου ειχαν αλλαξει την σουστα του νυχη αλλα βαλανε απο αλλο μοντελο και ηταν λιγο πιο μικρη με αποτελεσμα να κτυπα λιγο πιο δυνατα οταν διπλωνες το σταντ....και παλι ευτυχως για μενα.....κατα τις 2:45 ακουμε ενα τακ-τακ και μου λεει η μικρη σαν το σταντ τις "εμμανουελας" δεν ακουστικε?? πεταγομαι απ'το κρεβατι κοιταζω απ'το παντζουρι και η μηχανη ελειπε ?!!! γυμνος και παλαβωμενος αρπαζω το περιστροφο μου (παντα αδειο και με αδεια δηλωμενο κτλ) πεταω ενα μπουρνουζι και φευγω για την πλατεια, με το που παιρνω την στροφη στα 40 μετρα βλεπω εναν φλωρο με καρεδακι μαλλι και 50 κιλα να την σερνει με τα ποδια, θασως ο φουστης, εγω γυμνος το τονιζω πολυ γελειο θεαμα με το οπλο ανα χειρας του φωναζω, που πας?? και μου λεει το κ@λωπαιδο εμεινα απο βενζινη, εχει εδω κοντα κανα βενζιναδικο ανοιχτο, παιδια θωλοσα, τον βουτηξα και τον εκανα πακετο λεμε, 8 δοντια μυτη και γναθο....τον σαπισα, 120 μετρα παραπερα ειναι η αστυνομικη διευθ. και απ'το καρε με την απειλη του οπλου τον πηγα στο τμημα....(εκεινη την εποχη ημουν μπουφετζης στο μεγαλυτερο μπουζουξιδικο τις Λαρισας και σερβιτορος το πρωι στην πλατεια ταχυδρομειου και τους ηξερα ολους, αστυνομιες-δικαστες-ζηταδες κτλ)
Στην εισοδο λοιπον του τμηματος ο υπερ-ογκοδης "μπιλης" σκοπια μου λεει ρε Εντυ γιατι εισαι με το οπλο στο χερι γυμνος και με τον πιτσιρικα ματωμενο μες στους δρομους τετοια ωρα ??γελωντας....του εξηγω τη εγινε και τον παει τον κλεφτη μεσα κλωτσιδων αλλες τοσες μαπες εφαγε απ'τα στρουμφακια και να'νε καλα........δικαστηκε η υποθεση και αρπαξε 2 χρονακια το "καρεδακι" για τα υπολοιπα 4 χρονια που ημουν στην Λαρισα αφηνα τα κλειδια πανω στο ΚR1-s και δεν το ακουμπουσε ψυχη..........Κουραγιο και αν δω τιποτα θα ενημερωσω ![]() Last edited by skippybi; 30-08-2009 at 22:21. Λόγος: βελτίωση... |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε Μανώλη, ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση .... ![]() Αν θες, πέρνα κ από τα "ΝΕΑ ΜΕΛΗ", να σε καλωσορίσουμε ..... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Ελαβα το μαιλ και το πρώθησα άμεσα σε πολλούς φίλους στην Αθήνα που κυκλοφορούν με διάφορους τύπους μηχανών να χουν το νού τους μπας και ...Καλή τύχη ρε φίλε, ελπίζω η αναμονή σου να ναι μικρή
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τακουλη εχω ειδη επικοινωνησει με τον τολη φιλια. |
|
|||
|
|||
![]()
Έλαβα το εμέιλ από το φόρουμ και το προώθησα σε όλους τους φίλους μου.(σε μερικούς και στην Αγγλία-ελπίζω να μην χρειαστεί
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σ ευχαριστώ, όπως και όλα τα παιδιά του forum. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολέμαρχε ήρεμα... όχι κακά λόγια. Θα τον σκίσουμε αλλά ... ευγενικά και με χαμόγελο... Σ ευχαριστώ πολύ... |
|
|||
|
|||
![]()
Exouμε ολοι το νου μας. Ειδικα οσοι μενουμε στη θεσσαλονικη. Εγω δε πιστευω οτι εχει παει μακρια ο π...ς και οτι συντομα θα τη βρεις
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW R1200GS ADVENTURE 9/06, 44500 Km, 13500 ευρω, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ | tolisthe | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 20 | 09-03-2010 23:24 |
R1200GSA - computer και μέτρηση πίεσης ελαστικών | george1968 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 28-07-2009 13:08 |
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ | wet & dirty | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 14 | 13-06-2009 10:22 |
R1200GSA | syan | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 22-02-2009 15:18 |