GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 26-08-2009, 17:55
painterakis Ο/Η painterakis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: αγιος νικολαος κρητης
Προεπιλογή Απάντηση: ΚΛΟΠΗ BMW R1200GSA ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

φιλε μου ελπιζω να το βρεις το μηχανακι σου.
εγω ειμαι μελος του v-strom forum και το συζητουσαμε με τον αδελφο μου (μελος του εδω forum με nickname: gzpainter) και δε το πιστευα.
πηρα λοιπον το θαρρος και αναδημοσιευσα το θεμα στο v-strom forum.
εγω ειμαι κρητη αλλα πολλα παιδια απο το forum ειναι απο θεσ/νικη και τους ζητησα αν δουν το μηχανακι να με ενημερωσουν.
ελπιζω στο καλυτερο.
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2009, 18:43
Gazi Ο/Η Gazi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Χανιά

Τί να πώ ρε φιλαράκο!!Καλό κουράγιο στην διαδικασία εύρεσης της μοτοσυκλέτας σου!Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί!
Κρατώ μαζί μου,τους αριθμούς πλαισίου της μηχανής!Οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα μου,θα προσπαθήσω να ελέγχεται!Το βράδυ θα ενημερώσω και δύο φιλαράκια...
Υπομονή και εύχομαι να την βρείς το συντομότερο δυνατό!!!
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2009, 19:38
edmark Ο/Η edmark βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Καλαματα
Μoto: R1200GS 12/2008 Facelift

Φιλαρακι και εγω σου ευχομαι ολοψυχα να βρεθει η ADv σου.....Απιστευτοι ειναι οι μακακες, σε καταλαβαινω τι τραβας, το 1994 στην Λαρισα που ημουν φοιητητης ειχα ενα ολοκαινουργι Kawa KR1-S και εμενε σε εναν αδιεξοδο δρομο διπλα στην νομαρχια, εκανε πολυ ζεστη εκεινο το βραδι και ειπα να παιξω με τα νερα και να την πλυνω κατα τις 23:00 το βραδυ, επειδη εμενα στο υπερυψωμενο ισογειο αφου τελειωσα δεν ειχα τα κλειδια πανω μου και βαρεθηκα να τις κλειδωσω το τιμονι και μπηκα στο σπιτι, κανω ενα ντουζ και ξαπλωνω με την κυρα μισοπεθαμενος και ετοιμος για υπνο, μου λεει η δικια μου ελα να δουμε το ταδε εργο που ειχε παρει σε βιντεοκασσετα και επεμενε και λεω ενταξει, ευτυχως για μενα αργοτερα βεβαια.....σημ. η μηχανη ειχε γινει σερβις πριν 10 μερες και μου ειχαν αλλαξει την σουστα του νυχη αλλα βαλανε απο αλλο μοντελο και ηταν λιγο πιο μικρη με αποτελεσμα να κτυπα λιγο πιο δυνατα οταν διπλωνες το σταντ....και παλι ευτυχως για μενα.....κατα τις 2:45 ακουμε ενα τακ-τακ και μου λεει η μικρη σαν το σταντ τις "εμμανουελας" δεν ακουστικε?? πεταγομαι απ'το κρεβατι κοιταζω απ'το παντζουρι και η μηχανη ελειπε ?!!! γυμνος και παλαβωμενος αρπαζω το περιστροφο μου (παντα αδειο και με αδεια δηλωμενο κτλ) πεταω ενα μπουρνουζι και φευγω για την πλατεια, με το που παιρνω την στροφη στα 40 μετρα βλεπω εναν φλωρο με καρεδακι μαλλι και 50 κιλα να την σερνει με τα ποδια, θασως ο φουστης, εγω γυμνος το τονιζω πολυ γελειο θεαμα με το οπλο ανα χειρας του φωναζω, που πας?? και μου λεει το κ@λωπαιδο εμεινα απο βενζινη, εχει εδω κοντα κανα βενζιναδικο ανοιχτο, παιδια θωλοσα, τον βουτηξα και τον εκανα πακετο λεμε, 8 δοντια μυτη και γναθο....τον σαπισα, 120 μετρα παραπερα ειναι η αστυνομικη διευθ. και απ'το καρε με την απειλη του οπλου τον πηγα στο τμημα....(εκεινη την εποχη ημουν μπουφετζης στο μεγαλυτερο μπουζουξιδικο τις Λαρισας και σερβιτορος το πρωι στην πλατεια ταχυδρομειου και τους ηξερα ολους, αστυνομιες-δικαστες-ζηταδες κτλ)
Στην εισοδο λοιπον του τμηματος ο υπερ-ογκοδης "μπιλης" σκοπια μου λεει ρε Εντυ γιατι εισαι με το οπλο στο χερι γυμνος και με τον πιτσιρικα ματωμενο μες στους δρομους τετοια ωρα ??γελωντας....του εξηγω τη εγινε και τον παει τον κλεφτη μεσα κλωτσιδων αλλες τοσες μαπες εφαγε απ'τα στρουμφακια και να'νε καλα........δικαστηκε η υποθεση και αρπαξε 2 χρονακια το "καρεδακι" για τα υπολοιπα 4 χρονια που ημουν στην Λαρισα αφηνα τα κλειδια πανω στο ΚR1-s και δεν το ακουμπουσε ψυχη..........Κουραγιο και αν δω τιποτα θα ενημερωσω

Last edited by skippybi; 30-08-2009 at 22:21. Λόγος: βελτίωση...
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2009, 20:07
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από painterakis Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω ειμαι μελος του v-strom forum και το συζητουσαμε με τον αδελφο μου (μελος του εδω forum με nickname: gzpainter) και δε το πιστευα.
εγω ειμαι κρητη αλλα πολλα παιδια απο το forum ειναι απο θεσ/νικη και τους ζητησα αν δουν το μηχανακι να με ενημερωσουν.
ελπιζω στο καλυτερο.

Φίλε Μανώλη,

ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση ....

Αν θες,

πέρνα κ από τα "ΝΕΑ ΜΕΛΗ",

να σε καλωσορίσουμε .....

.
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2009, 20:24
Major_Goose Ο/Η Major_Goose βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: AGIA PARASKEYH - ATHENS - GREECE
Μoto: R 1150 GS ADVE

Ελαβα το μαιλ και το πρώθησα άμεσα σε πολλούς φίλους στην Αθήνα που κυκλοφορούν με διάφορους τύπους μηχανών να χουν το νού τους μπας και ...Καλή τύχη ρε φίλε, ελπίζω η αναμονή σου να ναι μικρή
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2009, 20:32
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
ΦΙΛΕ ΛΥΠΆΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ!!!

εχω ενα φιλο και μελός του φορουμ που ειναι αστυνομικός στην θεσσαλονικη θα του πω να εχει το νουτου μπάς και γινει κατι....εχει και αυτός adve και θα καταλάβει.....

ελπίζω να βρεθει φιλε.

τακουλη εχω ειδη επικοινωνησει με τον τολη φιλια.
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2009, 20:45
VARAKO Ο/Η VARAKO βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: VARADERO mk2

Έλαβα το εμέιλ από το φόρουμ και το προώθησα σε όλους τους φίλους μου.(σε μερικούς και στην Αγγλία-ελπίζω να μην χρειαστεί)Σου εύχομαι καλή τύχη!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2009, 21:03
tolisthe Ο/Η tolisthe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Περιοχή: Thessaloniki

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από painterakis Εμφάνιση μηνυμάτων
ελπιζω στο καλυτερο.

Σ ευχαριστώ, όπως και όλα τα παιδιά του forum.
Reply With Quote
Παλιό 26-08-2009, 22:48
tolisthe Ο/Η tolisthe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από arisxios Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι να πω ρε φίλε κουράγιο

Εύχομαι ολόψυχα να το βρεις το εργαλείο και αυτόν τον φούστη να τον σκίσεις

Πολέμαρχε ήρεμα... όχι κακά λόγια. Θα τον σκίσουμε αλλά ... ευγενικά και με χαμόγελο...

Σ ευχαριστώ πολύ...
Reply With Quote
Παλιό 27-08-2009, 09:32
kosta12gs Ο/Η kosta12gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Μoto: R 1200 GS ?

Exouμε ολοι το νου μας. Ειδικα οσοι μενουμε στη θεσσαλονικη. Εγω δε πιστευω οτι εχει παει μακρια ο π...ς και οτι συντομα θα τη βρεις
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης