![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βαλτε κανενα χαρτη γιατι εγω δεν ξερω τιποτα απο εκει και με βλεπω απο συνηθεια να πηγαινω Καραισκακη
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
OK..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
.
Νέο μέρος συναντήσεως !!! Bowling - Πειραιάς - Προφήτης Ηλίας ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Από τον βορρά στον νότο και από την ανατολή στη δύση πάει αυτός ο καφές κάπου ποιο βολικά δεν υπάρχει;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από τον βορρά στον νότο και από την ανατολή στη δύση πάει αυτός ο καφές κάπου ποιο βολικά δεν υπάρχει;
![]() Όλο παράπονα ήμαστε για τον καφέ, για το after δεν έχω ακούσει τίποτα!! ![]() Οκ, όταν τρώνε δεν μιλάνε!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() βολευει? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ναι στο φάρο στο Σούνιο,και μετα για φαι στο Λαύριο ![]() ![]() Last edited by riko46; 13-10-2009 at 08:54. |
|
|||
|
|||
![]()
οχι ρε συ!στο φαρο στο ματι λεω!και μετα παμε λαυριο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οχι ρε συ!στο φαρο στο ματι λεω!και μετα παμε λαυριο!
![]() ...στο Λαύριο; τόσο μακριά; ...εγώ πρέπει να ξαναγυρίσω στο Μάτι μετά!!! ![]() Πάντως ο Πειραιάς δεν νομίζω ότι είναι πολύ μακριά για τους περισσότερους (σαν χρόνος). |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι την Tετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο NOTOS cafe! | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 83 | 03-10-2009 14:00 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 15 Ιουλίου στο NOTOS cafe! | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 111 | 19-07-2009 09:42 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 1 Ιουλίου στην Μαρίνα Αλίμου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 44 | 05-07-2009 20:27 |