![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετά απο email που έστειλα την παρασκευή στην BMW Hellas με πήραν σήμερα τηλέφωνο για να μου πουνε οτι είχε ελειψη το εργοστάσιο και την Παρασκευή που μας πέρασε έφυγε απο Γερμανία. Θα είναι μέσα στην εβδομάδα στον αντιπρόσωπο...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....................... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον σημαίνει ότι τελείωσαν και το περιμένουν από Κίνα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρχίζει να μου θυμίζει την εποχή που πηγαίναμε προ 20ετίας στο μεγαλοεισαγωγέα στην Λ. Αθηνών και περιμέναμε το ανταλλακτικό από την Ιαπωνία κανά μήνα αν είμασταν τυχεροί και είχαμε μέσον..
![]() Δυστυχώς οι καιροί οικονομικά είναι δύσκολοι ακόμα και για τις καλύτερες εταιρείες, οπότε δεν ρισκάρουν μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών κι εμείς θα αντιμετωπίζουμε δυστυχώς μεγάλες αναμονές.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγω να σας πω την αληθεια εχω σταματησει να αγοραζω απο την Λ.Αθηνων και τα παραγγέλνω όλα απο το εξωτερικό!!! Κιοταν λεω όλα εννοω ΟΛΑ!! Καλα φίλτρο λαδιου βαζω champion το οποιο το βρισκω κι εδω!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Την Παρασκευή με ενημέρωσαν οτι έφτασε το ανταλλακτικό και σήμερα στις 8 και κάτι το πρωί πήγα και μου το εγκατέστησαν !!!!!!
Ούυυυφ !!! Μου έφυγε ένα βάρος ρε παιδιά... Η μόνη καλή δικαιολογία που μου έδωσε ο κος Αντώνης (ο γνωστός) είναι οτι επειδή αυτό το ανταλλακτικό πάει μόνο οδικώς, περίμεναν να συμπληρωθεί μία γενική παραγγελία για Ελλαδα και μετά να το στείλουν... Αν και αρνητικό είναι το μόνο λογικό... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|