![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Και σου είπα...Πάρε 1150 να έχεις γραμμένο και τον αντιπρόσωπο!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν υπαρχει καμμια που δεν,να μου τη πειτε και αυριο το πρωι να παρω μια,το θεμα ειναι απο τη στιγμη που εχεις καποιο προβλημα,και εισαι μεσα στην εγγυηση ποια θα εναι η αντιμετωπιση και η συμπεριφορα της εταιρειας. Τωρα τελευταια παντως το εχουν παραξειλωσει,δεν μπορει να δινεις μια μικρη περιουσια και το παιζουν κινεζοι οταν ειναι να βαλουν το χερι στην τσεπη.Δηλαδη ειναι μεχρι να στα παρουν; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() μιλαμε για το after sale........... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το εχει παθει και η δικια μου να παω για αλλαγη??
ειναι κατι τοσο σημαντικο??? δεν νομιζω η δεν ξερω αν θα παθει κατι γι'αυτο το σκισιματακι οτι δεν δικαιολογειται το ξερω αλλα συμβαινει κριμα παντως να αλλαξεις ολοκληρη αναρτηση επειδη ενα σιλικονουχο πλαστικο ειναι μαμακι@ καλα κι αυτο το εργοστασιο ρε παιδια τοσα φραγκα και βαζει ενα πλαστικο που σκιζετε? η δικια μου να φανταστειτε ειναι κατασκευασμενη τον ιουνιο του 2009 Last edited by thirio; 11-02-2010 at 19:51. |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σε όλους..
διαβασα το Post και κατεβηκα να κοιτάξω αμέσως και το δικό μου (1200 gs 10/2008) .. δυστυχώς έχει σκιστεί.. αντε πάλι στο συνεργείο (πρόσφατα αλλαγή δίσκου συμπλέκτη). πρέπει να αλλάξουμε την ανάρτηση ή να περιμένουμε το εξάρτημα? στην καινούργια δεν θα συμβεί? το σωληνάκι αυτό είναι της πίεσης ή περνάει καλώδιο, ξέρει κάποιος? και αν έχει πάρει νερά εκεί μέσα? το εξάρτημα έχει έρθει? αχ αυτο το μηχανάκι!!! Last edited by cbak; 25-02-2010 at 17:19. |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια.το ιδιο συνεβη και σε μενσ.μετα απο καταγγελιες και πληθος τηλεφωνων καταφερα και μου αλλαξαν ολοκληρο το συστημα.εσα και αναρτηση.μετα απο κανα τριμηνο το ιδιο.γι αυτο μη μπαινετε στο κοπο να το αλλαζετε.απλα περιμενουμε η μαμα να βγαλει το περιβοητο κιτ επισκευης του εσα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν θέλεις πέρνα κι απο ΕΔΩ να σε καλωσορίσουμε επισήμως...! |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά έχουμε καμιά εξέλιξη στο θέμα του σκισίματος του καλωδίου του ESA.Σήμερα παρατήρησα ότι και στο δικό μου GSA έχει σκιστεί.Έχει βρεθεί ανταλλακτικό για το συγκεκριμένο κομμάτι ή εξακολουθεί η λύση της <<πατέντας>> με τι σιλικόνη?ας ενημερώσει κάποιος αν υπάρχει κάποια εξέλιξη.Την Τρίτη θα περάσω και από την αντιπροσωπεία να ρωτήσω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Απογοητευμένος θα πω κι εγω πως έχει σχιστεί στο ίδιο ακριβώς σημείο.
![]() Η μηχανή 1200GSA αγορασμένη Ιούλιο του '09 (μηνών δηλαδή)... Μιας και θα περάσω από Γέρακα (από εκεί αγοράστηκε ολοκαίνουργια) για αλλαγή λαδιών θα σας πω την απάντηση τους. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΓΝΩΡΙΜΙΑ με την ΑΪΤΗ | skippybi | Κόσμος | 1 | 21-01-2010 15:29 |
Φαντασία με την άμμο | syan | Διάφορα | 6 | 25-10-2009 12:33 |
Όταν η τέχνη με την άμμο, προκαλεί κλάμα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 1 | 03-10-2009 12:53 |
Ταξίδια με την φαντασία... | vp_68 | Διάφορα | 1 | 24-09-2009 19:08 |
Απο την Αθήνα με Αγάπη.... | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 23-08-2009 11:50 |