![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδες μια φορά είχα την ευκαιρία να πάω στο λουτράκι sto meeting της bmw hellas....μια που το γνώρισα το παλικάρι μια που λάκισα κατευθείαν...ούτε ανάγκη έχω απο έναν αυταρχικό πάνω απο το κεφάλι μου .....ούτε τπτ!!
Για να είσαι εκπαιδευτής πρέπει να μπορείς να περάσεις και στον μαθητευόμενο με τον σωστό τρόπο αυτά που ξέρεις....δεν αρκεί να τα ξέρεις πρέπει να έχεις την ικανότητα και να τα διδάξεις...και το παλικάρι δεν σκάμπαζε απο αυτό!! Αντιθέτως γνώρισα τον Καραχάλιο και καθήσαμε και μιλάγαμε κανα τέταρτο ...νέος εγώ πάνω στο 1200 και απο τον άνθρωπο πήρα τις καλύτερες των εντυπώσεων!!! εγώ πιστεύω ότι διαφήμιση κάνουμε στο τυπά που έχουμε ακόμα το θέμα του στο φορουμ..βέβαια ούτε διαχειριστής είμαι ούτε τπτ....απλά πιστεύω ότι πρέπει να κατέβει και να μην ξανασχολήθούμε με τον συγκεκριμένο τύπο.....ούτως ή άλλως αυτός πήρε τα κουβαδάκια του και πήγε σε άλλη παραλία(μόνο που εκεί δεν θα μπορεί να λέει "να γιατι boxer ![]() ![]() )
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Ρε παιδιά....τελικα ΥΠΑΡΧΟΥΝ οικονομικες εκκρεμότητες με τον Σπανο ή Οχι???
|
|
|
||||
|
||||
|
Όποιος έχει οικονομικές ή άλλες εκκρεμότητες με οποιονδήποτε,
να τις αναζητήσει νομικά κ όχι μέσω GS Forum ....
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διαφήμιση ΚΤΜ | runner | Γενικά - Αναβάτης | 19 | 05-02-2010 20:49 |
| Συνεργασια BMW με ΚΤΜ | emix | Χιούμορ | 4 | 20-01-2010 00:58 |
| Να γιατι ΚΤΜ...! | emix | Γενικά - Αναβάτης | 44 | 12-11-2009 17:16 |
| [ΠΩΛΗΣΗ] ΚΤΜ Duke IΙ 640 | yiannis1987 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 25-10-2009 07:59 |