![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το θέμα όμως είναι
με τις τόοοοοοοοοσες φωτό που βγάλαμε εμείς τα κορίτσια (με κίνδυνο τη ζωή μας ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτήν την κουβέντα είχαμε με τον Σταύρο(Frits). Γιατί κανεις δεν έχει βγάλει μια κάμερα για κράνος με σωστούς φακούς; (όχι μόνο βίντεο)
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άν είχε κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο Γιώργο...........τότε θα πηγαίναμε μόνοι μας..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως έχεις δίκιο. Δεν έχουν προχωρήσει καθόλου πρός αυτή την κατεύθυνση, κ νομίζω πως το προϊόν, θα έκανε καλές πωλήσεις! ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και γω νόμιζα πως συνταξιδεύαμε μόνο για να σε βοηθάω στο φορτωμα-ξεφορτωμα... νιώθω πιο χρήσιμη... ![]() ![]() και τωρα που το σκεφτομαι..., όταν αυτό γίνει θα αρχίσω να ταξιδεύω με τη δική μου μηχανή ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
kατσε καλα Βανα !! ηπαμαι οτι εσασται οι καλητεραις με την Ελλι ομως αυτο που δεν αντηληφθηκαται εινα οτι πηραται κε τα καλητερα πεδια !!!!! Θαναση αυτο να της το επενθημηζης αρεα κε που !!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
είμαστε μια κατηγορία φωτογράφων από μόνοι μας... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενα μερος καλυτερο απο το αλλο.Ομορφα τοπια!!
![]() Μπραβοπαιδια συνεχιστε... Last edited by SenseiG; 04-09-2011 at 08:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Αναψα φωτιές μου φαίνεται
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Highlands: Ημερολόγιο διαδρομής | painterakis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 51 | 05-03-2013 01:37 |
Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 710 | 09-02-2012 00:17 |