![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελπίζω να προλάβουμε, τι λες ![]() Εχω μιλήσει & με τον Βαγγέλη για το θέμα μας. Πάντως όσο τις βλέπω μ´ αρέσουν και πιο πολύ!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε με το καλο Κων/νε, οι βαλιτσες ειναι ακριβως οπως πρεπει λειτουργικα και εμφανισιακα!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μετά την εξαιρετική δουλειά του Βαγγέλη και του Φώτη που είδαμε και live στο Καλοκαιρινό αντάμωμα του Gs Forum μπαίνω και εγώ στην σειρά για παραγγελία στην χοντρή μου.Να είναι καλά τα παιδιά που σε αυτή την δύσκολη οικονομικη περίοδο που περνάμε κάνουν τόσο ποιοτική δουλειά και μάλιστα μισοτιμής από την BMW την Τouratech και άλλες αντίστοιχες εταιρίες.
Έν αναμονή λοιπόν ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Γιάνναρε!!
![]() Αν δεν είχα πάρει κι εγώ τις (πολύ χειρότερες) δικές μου θα τις έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το πρώτο σετ που θα φορεθεί σε μια όμορφη χοντρούλα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γιάννη να είσαι σίγουρος πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα θα αργήσουν λιγάκι λόγω του ότι θα λείπω για το ταξίδι του Στέλιου Βάσκου.
![]() Άλλωστε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει, αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι, όποιος βιάζεται σκοντάφτει, αργά-αργά τα όργανα κι αρχοντικός ο γάμος, κ.α ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να είσαι καλά Βαγγέλη θα περιμένω πώς και πως ....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 08:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 14:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 08:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 10:18 |