![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
άντε καληνύχτα σε όλους, λέω να πάω για ύπνο. |
|
|
|||
|
|||
|
....πρώτη μας στάση... στο Αγνάντι... στην Επίδαυρο... Ο καιρός εκπληκτικός.... το ίδιο και η θέα...
![]() ![]() Ρίχνουμε ένα πρωινό... που μάλλον σαν μεσημεριανό έμοιαζε.... οι μερίδες... ερχοντουσαν και έφευγαν αστραπιαία... ![]() Κάποιοι το παρακαναν.... γι αυτό στη συνέχεια... φεύγοντας απ' το αγνάντι... ανέλαβα... να τους κάψω θερμίδες.... ![]() ![]() ![]() ΝΑ ΓΙΑΤΙ GSForum... φροντίζουμε για τη σιλουέτα των αναβατών... (περισσότερα θα μας πει με το δικό του τρόπο... ο Teo71... εεε Τεόο?? ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Γεία σου και σε σένα Χρήστο! |
|
|
|||
|
|||
|
Να ευχαριστησουμε με τη σειρα μας τους οργανωτες για την αψογη προετοιμασια της εκδρομης και ολους τους συμμετεχοντες για την φιλικη ατμοσφαιρα πο δημιουργηθηκε
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ το δήλωσα πιο πριν. Ο μάκης μέχρι του χρόνου θα έχει πάρει adventure και θα ετοιμάζεται για νορβηγία όντως. Εγώ είμαι μέσα αλλά μην περιμένετε να θυμάμαι απέξω τη διαδρομή από το google earth. εξηγημένοι έτσι?
|
|
|
|||
|
|||
|
....φεύγοντας από το Αγνάντι.... δεν αντέχω άλλο... βλέπω στα μάτια του Teo71.... να μου λέει......... "έλα στριφτερούλη μου.... έλα με το γκρουπ μας... Κάνε μας παρέα..."...
Όπως καταλαβαίνετε... μετά από αυτό δεν μπόρεσα να αφήσω τον αγαπημένο μου συνταξιδιώτη Tεό.... μόνο του με το 2 στούντζες του moby... και του command-αρου... Άσε που φοβόμουν....μήπως τον ήθελαν για ψηφοθηρία... ![]() ![]() Του λέω... Τεό...ΘΑ έρθω...!!! Πάμε να στρίψουμε..... Το τι έγινε εκεί... θα το περιγράψει ο Τεό... ![]() Ήταν πάντως... ΤΕΛΕΙΑ !!! Μετά λοιπόν την "ειδική"... φτάσαμε στο Πορτοχέλι... όπου περιμέναμε και το βασικό κορμό αναβατών, ώστε να πάμε για καφεδάκι... κυριολεκτικά πάνω στο κύμα... Εγώ ήπια ουζάκι εκεί... το οποίο με χαλάρωσε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
...όπως ήταν φυσικό... μετά από τέτοιο στροφιλίκι... και τόσους καφέδες... τα στομάχια είχαν φτάσει στην πλάτη...
![]() ...οπότε οδηγηθήκαμε σε παραλιακό ταβερνάκι στην Ερμιόνη... ![]() Η ποιοτητα... πολύ καλή... το ίδιο πιστεύω και τιμές...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραία περάσαμε, η διαδρομή είναι γνωστή για τα στροφιλίκια της σε όλους τους δίτροχους, ο καιρός σύμμαχος, η παρέα μεγάλη και κεφάτη...
Μόνο που πρέπει κάτι να κάνουμε με τον Τeo71, να κάνουμε ένα έρανο, ότι μπορεί ο καθένας, να τον στείλουμε σε μία σχολή οδήγησης να μάθει να στρίβει.. . καλά που ήταν και ο Πρετεντέρης και πηγαίνανε παρέα....![]() Θοδωρή μην στεναχωριέσαι ακόμα και έτσι σε αγαπάμε .... ![]() Φωτό αύριο πάω για ύπνο τώρα....
Last edited by frits; 29-11-2010 at 01:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
| Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 21:15 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 03:27 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 04:39 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 01:24 |