![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο Αλεκαρα,
καλα ειδες αραγμα ,στη γωνια της γεφυρας,με την μπυρα στο χερι και τις τρυπες απο σφαιρες γυρω μου... λοιπον το Μοσταρ και το Σεραγεβο μου χαραξαν τη μνημη σε αυτο το ταξιδι,πρεπει να ξαναπαω οποσδηποτε |
|
|
|||
|
|||
|
Χρηστο ισως θα πρεπει να προσθεσεις μεσα στους υπολογισμους σου εκτος των Sarajevo και Μostar και το Νovi sad.ακουσα τα καλυτερα γιαυτη την πολη
|
|
|
|||
|
|||
|
ΣΕΡΒΙΑ
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Με απιστευτη βροχη στο κομματι Σαραγιεβο-Βελιγραδι ,η αποσταση των αν υμαμαι καλα 240 χλμ. αν και σε αυτοκινητοδρομο,φαινοταν απιστευτα μεγαλη,και οταν επιτελους φτασαμε στα περιχωρα της πολης το gps τρελλαθηκε και αγνοωντας τι ειναι να φορας αδιαροχα πανω απο φορμες μηχανης με 34 βαθμους,αποφασισε να μας κανει ενα τουρ στο Βελιγραδι αρκετες φορες γυρω γυρω για να το εμπεδωσουμε.Ετσι αντι για το ξενοδοχειο μας εστελνε απο τη μια μερια της πολης στην απεναντι κυριολεκτικα βαζοντας μας να διασχιζουμε το Δουναβη λες και ηταν ...ρυακι. Πως δεν το πεταξα εκει μεσα ειναι απλα θεμα τυχης!!!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου ρε Αλεκο!Αρχοντας!Πολυ ομορφες φωτο!
Παντα τετοια! |
|
|
|||
|
|||
|
Eυχαριστω φιλε μου και αντευχομαι
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου και σενα φιλε μου Γιαννη. Οπου κι αν βρισκεσαι Καψαλι η Αιγινα ριξε μια βουτια και για μενα (στη μπυρα)!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυ ομορφες φωτο,παντα τετοια με το καλο το επομενο ταξιδι...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
| Το GSFORUM στη TV (κοπη πίττας ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2011) | Black_Shadow | "Το ... κοπή τη πίττα" | 63 | 22-04-2011 18:11 |
| Βίντεο από την ασφάλτινη εξόρμηση στην πίττα του GSForum - 12/2/2011 | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 18-03-2011 23:24 |
| Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |
| Πρόσκληση για ταξιδάκι στα Βαλκάνια ! | ταξιδευτης | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 06-10-2009 17:20 |