![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα κάνω και μια πρόταση ακόμη.
Επειδή δε γνωρίζω ποιές είναι οι προθέσεις του κάθε φίλου συμετέχοντα σχετικά με την διαμονή στην Ουρανούπολη, κι ούτε θέλω να γίνομαι φορτικός στον κάθε συμφορουμίτη, θα έλεγα, οι ομαδάρχες να επικοινωνήσουν με τα άτομα της ομάδας τους (με π.μ. ή τηλεφωνικά), να πάρουν την σύμφωνη γνώμη τους, και εν συνεχεία να κλείσουν τα αντίστοιχα δωμάτια. Στην ουσία (στις περισσότερες περιπτώσεις) θα κλείσουν ένα 2-κλινο κι ένα 3-κλινο ο κάθε ομαδάρχης. Θα είναι η τελευταία πιλελιά, και πλέον, Θεού θέλοντος, περιμένουμε το Πάσχα για να κάνουμε τα τελευταία τσεκ. |
|
|
|||
|
|||
|
ΔΥΟ ΔΙΚΛΙΝΑ ΓΙΑ 17/04 ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ 17/04 ΚΑΒΑΤΖΩΘΗΚΑΝ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 12/04 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΙ-ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΠΝΗΤΗΡΙΟ.
Α ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 5ΑΔΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ |
|
|
|||
|
|||
|
Στάθη, με δεδομένο πως θα είναι και ο Βασίλης (vasorfa) στην ομάδα σας, να τροποποιήσεις το ένα 2-κλινο, σε 3-κλινο;
|
|
|
|||
|
|||
|
3. CPretenteriS:
20/04 Διονυσίου 21/04 Γρηγορίου Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. Syan γ. N.GS δ. ΤΗΑΝΟSG ε. MARK Έχω επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο για 2 δίκλινα δωμάτια (για διανυκτέρευση την 19/4/2012), ως ακολούθως: - 1 2κλινο για CPretenteriS + Syan - 1 2κλινο για N.GS + THANOSG O MARK με ενημέρωσε ότι έχει τακτοποιήσει το δωμάτιό του μέσω του ARGI. Αναμένω επιβεβαίωση από το ξενοδοχείο και σας ενημερώνω. |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά προλαβαινω?ενδιαφερομαι για εισοδο στις 18/4
αν μπορει καποιος να με βοηθησει στην διαδικασια,,,, ![]() ![]() ![]() Νικόλα (fuji) σε επαιρνα τηλ.αλλα μιλάει συνέχεια..
Last edited by vasorfa; 01-02-2012 at 18:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Διαμονη στην Ουρανουπολη για 19/04,οκ!Δυο δικλινα για :Akis,Mark,Sensei G,Black Shadow..
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστουμε Ακη να εισαι καλα φιλε... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Με τόση δουλειά που έχω καθημερινά , δεν θα κατάφερνα να έκλεινα τίποτα...! Να είσαι καλά ! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Προλαβα και εγωωωωω!!(χεχεχε)
εισοδος 18/4....πουρνο πουρνο! ενα special thanks στο Νικολα(fuji) ενα τηλεφωνακι και εμαθα οτι ηθελα..... Νικολα καλημεραααα!(αν σου πει η γυναικα οτι σε εψαχνε καποιος το πρωι,ημουν εγω...) |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
| Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 09:47 |
| Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 18:48 |
| Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 11:36 |
| ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 23:32 |