![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε Παντέλο αν το είχες κάνει αυτό πιο γρήγορα δεν θα γυρνάγαμε μέσα στην Πόλη 2 ώρες σαν την άδικη κατάρα να βρούμε το Ξενοδοχείο
![]() ![]() ![]() Αρε είστε τελικά αργοί.....όλα κατόπιν εορτής τα κανετε. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
καλα να παθετε αφου δεν με εμπιστευθήκατε..
|
|
|
|||
|
|||
Ωραία η φωτό. αλα βρε παιδί μου δεν βλέπω οδηγούς απο της άλλες μηχανές. πχ honda.. Απο λάθος ή κάτι άλλο.. Μην στενοχωρείστε... και μην αισθάνεστε άσχημα...Ξανά θέλω Δημήτρη να σε Ευχαριστήσω για όλα. Πάντα τα μικροπροβλήματα θα υπάρχουν. Ένα μόνο μετράει. Όλοι επιστρέψαμε ασφαλείς..Για πες μας λεπτομέρειες τι ετοιμάζεις δηλώνω συμμετοχή απο τώρα ,,εκτός και αν δεν θέλετε γρήγορα στην Παρέα... Την Αγάπη μου σε όλους
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ακόμη βέβαια, είναι πολύ νωρίς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ατο επόμενο "επίσημο" ταξίδι της παρέας μας, θα απαιτηθεί η τουλάχιστον μία συμμετοχή των ενδιαφερομένων, σε προγενέστερη εκδρομή - ταξίδι του forum μας.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να ετοιμαζουμε τα βιογραφικα μας;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Και ποινικά μητρώα...!
|
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
Για σένα ειδικά, χρειάζεται και άδεια κηδεμόνα!
|
|
|
||||
|
||||
|
κηδεμόνα ...... λέγε την ....Ελένη .....
|
|||
|
|||
Καλό μου ακούγεται. Για πές μου τι γνώμη σου για K1300GT..Αερόψυκτο με τίποτα..Διάβαζα σε λάποια άρθρα για Ανεμιστήρες χωρίς έλικες. . Μέσα πάντως απο τώρα..Καλό Σαββατολύριακο σε όλους.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
| Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαίου 2010 !!! | georgekostas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 211 | 26-02-2010 05:16 |
| Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |