![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις σήμερα τοποθέτησαν τη νέα μου Odyssey. Είναι μπόμπα και σας ευχαριστώ. Ειδικά τον Νικόλα που έτρεχε να την παραλάβει.thanks
|
|
|||
|
|||
![]()
σα να ζηλεύει κ η δικιά μου. . .
με πμ να ενημερώσω, αν.. ? |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη μπερδευτηκα λιγο, μηπως μπορει καποιος να με πληροφορησει ποσο κοστιζει η PC 535 για Θεσσαλονικη?
Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
... 145€ παραδοτέα σπίτι σου ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σήμερα νωχελικά ξεκίνησα. . χωρίς φώτα ![]() στην πρώτη μιζιά.. οπότε κ γώ μπαταρία για gs1200 '05 είδα παραπάνω οτι ενδιαφέρον από Θεσ/νίκη υπάρχει και από vagabond - gohn k.. |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο σου εστειλα για το ροεκατο
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
παρέλαβα το πρωί. ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την όλη προσπάθεια που γίνεται με τις ομαδικές από το forum! τοποθέτηση αύριο.. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα! Νίκο σου στέλνω pm για 2τεμ αν δεν κάνω λάθος pc680(για 1150gs+adv)η μια για μένα και η άλλη για φίλο που γράφει εδω αλλα δεν εχει χρόνο να ασχοληθεί...ευχαριστω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λεοντοκαρδε σου εχω στειλει pm για μπαταρια για την μπεμπα.Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου!
|
![]() |
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 00:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 22:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 07:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 13:27 |