![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ και εγώ όλους τους συντελεστές για την άψογη οργάνωση .Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα , μια και όλοι τους γνωρίζουμε πολύ καλά .
Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω κάποιους που με γνωρίζουν καλά , και με κάνανε να νιώσω άνετα σχετικά με κάποιο προσωπικό μου θέμα . Και μονολότι ξεκίνησα με αμφιβολίες περισσότερο για τη δική μου στάση , με βοηθήσανε αρκετα όχι για να ξεχάσω , κάτι που ασφαλώς δεν θα ήθελα , αλλά για να συνεχίσω με περισσότερη δύναμη . |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
....γειά σου ρε Κώστα με τον ποιητικό λόγο .... ![]() Εμείς, ευχαριστούμε για την παρέα σου .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λες να βρήκαμε τον "γκαντέμη" ; μόλις έφυγε βγήκε ο ήλιος ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ήταν μία καταπληκτική εκδήλωση !!
Μία μοναδική ευκαιρία να τα βρεθούμε με φίλους που είχαμε καιρό να δούμε αλλά κυρίως να γνωριστούμε με άλλα μέλη του φόρουμ που τόσο καιρό τους βλέπαμε μόνο μέσα από το διαδίκτυο !! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους άλλους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα μεγαλο ευχαριστω κι απο εμας για την φιλοξενια και ενα ακομη μπραβο για την αψογη διοργανωση.
Κριμα που δεν μας 'βγηκε' η διανυκτερευση, αλλα ο χρονος και οι προορισμοι βρισκονται μπροστα μας. Καλη χρονια σε ολους και πολλα, ευχαριστα και ορθια χιλιομετρα. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Κι εμείς ευχαριστούμε Μίλτο, για την όμορφη παρέα σας .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και από εμένα.
Χάρηκα που σας είδα, και βρεθήκαμε πάλι. Αλλή μια όμορφη διοργάνωση και άλλη μια όμορφη ημέρα. Ένα μπράβο στους διοργανωτές που καταλαβαίνω ότι ``έτρεξαν`` για το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα τα λέει όλα νομίζω. Η φιλοξενία καταπληκτική. Χάρηκα που είδα και τα παιδιά από την ΦΙΛ.Μ.Α. (φίλοι μοτοσυκλέτας Αργολίδας). Καλά χιλιόμετρα εύχομαι σε όλους, να είστε πάντα γεροί και όρθιοι. |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους διοργανωτές για την όλη οργάνωση της εκδήλωσης.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H Δημοτική Αστυνομία του Δ.Α. κόβει κλήσεις και για την διέλευση πεζοδρόμων! | Arkas | Χρήσιμα | 9 | 07-02-2010 13:57 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 21:07 |
Το νέο Ζ 1000 του 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 5 | 16-12-2009 16:46 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 13:29 |